Duben
ohodnotit

Strážci Galaxie [2k digital]

Guardians of the Galaxy

Další název:
Strážcovia Galaxie
Rok:
2014
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
31.7.2014
„Každý hrdina musí nějak začít. Od tvůrců filmu Avengers.“

Komentáře k filmu Strážci Galaxie

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
blackjack31
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2016
Krátce a jednoduše, pro mne   super film, mám rád tento   typ filmů, akce, humor, děj   a dobrý konec s   očekáváním na další   pokračování.... Snad se   nestane to, že dvojka je   vždycky (skoro vždycky)   opakovaným vtipem.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2017
Skoro nejlepší marvelovka
Mam rád Avengers, mam rád   Iron mana a rozhodně mam rád   dvojku a trojku kapitána a   taky ant mana. Ale tohle je   prostě bomba a nepostrádá   to ani humor, ani dobrej   scénář, ani dobrej   příběh a samozřejmě je to   propojený s celým universem   díky sběrateli. Takže   určitě doporučuju.
zeus12xy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2014
doporučuju
sci-fi miluju, naopak   komiksovým blbostem se   vyhýbám. Na Strážce jsem   šla z nouze, že to nějak   přežiju. A musím říct,   že NELITUJU. Takhle jsem se   nebavila ani nepamatuju.   Všechny postavy skvělé, ke   všemu je to i vtipné, bez   pathosu, sentimentu, prostě   nemůžu jinak,než 10.
milujufilmy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2014
marvel dalsi dobry film
marvel ma hodne dobrych filmu   i komiksu a film strazci   galaxie patri mezi nima je to   vtipne a akcni film je vyborny   proto davam plny pocet hvezd
Sonatarot
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2014
Nepodceňuj
Rozhodne nepodcenovat a jit do   kina.Stoji to za to.Opravdu   nezklame a i kdyz je to sci-fi   oddechovka ma to spad a   napad.Slabsi misto maji i   trhaky.Kdyz chces tak ho   najdes vsude.Pojd se proste   bavit.
Batista27
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2014
Naopak. Já film viděl   10.8.2014 a myslím si, že po   takových filmech a hrdinech   jako je Captain America, Thor   atd., je to velmi příjemná   změna. Film je velmi vtipný   (až nadprůměrně na   komiksovky) a samozřejmně   nabitý skvělou akcí. Proto   dávám maximální hodnocení
dxnam
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Marvelové blockbustery už   začínají nudit, ale po   filmech jako captain america   nebo Thor je tohle příjemná   oddychovka. Za akci a hlavně   za velice humorné scény,   které snad pro mé oči   poprvé pobavili celý sál od   všech věkových kategorií   dostává 10/10
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2015
MARVELácký zfilmovaný   komiksy moc nevyhledávám,   zde jsem po čase zas udělal   vyjímku a nelitoval. Akce,   napětí, emoce, humor,   drobné nápady a scénky, to   vše zabalené v perfektním   audiovizuálu, super triky,   tahle parta a jejich boj v   galaxii, to beru:-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2023
Strážci Galaxie rozvířili   filmový svět Marvelu tak   vehementně, až z toho byl   leckde až šok. Že prý byl   považován za   nejbláznivější a   nejbizarnější ze všech   dosavadních Marvel snímků,   ale nakonec bylo uznáno, že   se spíše jedná o dosud   nejzábavnější. Je to   prostě tím, že se   dosavadním Marvel filmům v   ničem nepodobá. Režisér   James Gunn vše pojal s   větší rozlehlostí, a tak   Strážci představují   galaxii mimozemských bytostí   s Nova Corp a Marvelovskou   analogii s DC Green Lantern   Corps. Neobvyklé množství   postav tak předčí   očekávání. Gunn je   všechny ukočíroval tak   dobře, že se dějově   výborně doplňují a po   divácké stránce nebudí   zmatečnost. Všichni jsou tak   tedy nesmírně sympatičtí a   hlavně zábavní. A protože   to jsou strážci,   očekávaně tedy bojují s   padouchy, což znamená   spousty akce a napětí,   ošlehaných humornými   situacemi a hlášky. „Já   jsem Groot!“ Coby komiksový   blockbuster se snímek prostě   povedl a dá se říct, že   také nastavil laťku hodně   vysoko, což znamená hodně   velkou výzvu pro tvůrce   pokračování.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2014
Tolik nadávek/urážek v   žádném filmu od Marvelu   nebylo. James Gunn přistoupil   k látce poněkud jinak a byl   to odvážný krok. Ovšem   vyplatilo se to a my tak   dostali filmovou komiksovku   plnou zábavy. Ústřední   hrdiny si musíte zamilovat,   ale prostě Rocket všechny   svými hláškami minimálně   o jeden stupeň převyšuje.   Je to pásek.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $170miliónov║Tržby USA   $333,176,600 ║Tržby   Celosvetovo $774,176,600▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $81,188,285 //počet   predaných kusov 3,884,577║   Tržby za predaj DVD v USA   $43,176,692 //počet   predaných kusov 2,670,087║   J.J. Abrams má novú   konkurenciu a to v až doteraz   nevýraznom James-ovi   Gunn-ovi, ten teda prekvapil   touto veľkolepou vesmírnou   smršťou, ktorá sa veselo   môže porovnať a radiť k   novodobým Star Wars(Ep,   I-III), trikovo   brilantné(ľutujem že som   nezastihol 3D verziu,   zážitok by to určite ešte   viac umocnilo) vážny   kandidát na Oscara v rámci   technických vecí, herecky   rovnako tak dobre vytypované   osadenstvo, Chris Pratt   sympaťák dokonca aj   Thora/(Chrisa Hemswortha)   schoval, Zoe Saldana opäť   elegantne krásna a akčne s   premetmi svižná, príbeh   odsýpa, postáv ako maku aj   ich postrofarebný výzor teda   ponúkne peknú paletu farieb   ale všetko tu sedí a nič   zbytočne nenabúrava dej,   strom a mýval sú nadmieru v   pohode a rovnako tak to   príjemné odľahčené a   zábavné, epické scény,   letecké súboje a akcia len   pridávajú body na vrch,   jeden z najlepších filmov a   komiksoviek roka 2014 /videl v   kine 2x 2D verziu + 1x 3D   verziu: 95%/(3D verzia o   niečo viac umocňuje   zážitok, 3D veľmi efektné,   hlavne tie letecké súboje)
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2015
Skvěle natočený film co   dokáže s nadhledem pobavit   je v té záplavě   komiksových slátanin docela   nezvyklé osvěžení. I když   se mu dá ledacos vyčítat,   já se dobře bavil a to je to   hlavní.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2015
Podivná partička zachrání   Xandar před zničením.   Spousty hlášek a akce   nenudí a děj je   pochopitelný i pro mě.   Marvel trochu jinak ale   nezklamal.
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2014
Nebylo to špatný. Sci-fi   komiks s velkým komediálním   nadhledem a hudbou ze 70.let.   Hláškující mýval je asi   nejlepší :-)
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2015
Ulítlá komixová jízda
V lavině Marveláckých   filmů jsem od tohoto snímku   moc nečekal, prostě jsem to   chtěl vidět. No a nelitoval.   Oproti ostatním hrdinům,   tihle hrdinové vlastně ani   hrdinové nejsou... a dokonce   to sami o sobě tvrdí ;-). V   tomhle filmu vlastně ani   není jasný, kdo je dobrej a   kdo zlej, páč nic není   nikdy černobílý ;-)

Děj má spád,   až na začátek tu není moc   velký "ponaučování   diváka", postavy jsou   dostatečně cáklý, včetně   mýho oblíbenýho Michaela   Rookera (známe ze seroše   Živí mrtví) a Benicia del   Tora (jako sběratel je fakt   skvělej!!!), nechutně   zelená Zoe Saldana, strom co   místo keců rovnou koná a   šílenej mýval, kterej si   nemá problém porovnat v   kalhotách svou chloubu..   Prostě jsem se královsky   bavil :-)

Líbí se mi komentáře:   Ostrovan, Naomi21, PORTER a   Frolíček
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2015
V žádném případě   nelituji jediné minuty.
Jako jo, místy musí   člověk vypnout i ty   nejzazší obvody myšlení,   ale jak se mu to povede – a   stačí jen trochu chtít –   , čeká ho svěží a velmi   vtipná akční sci-fy   jízda.

PS:   Lajka mě rozsekala! :D
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2014
Guardians of the Galaxy
Po dlhej dobe sci-fi na,ktoré   sa dá aj pozerať.Pekný   príbeh a zaujímavé   postavičky(mal som rád   každú jednu   postavu).Jednotlivé   charaktery majú aj humornú   vložku,ktorá tak trochu   zamaskuje niektoré hluché   miesta v príbehu aj jeho   celkovú obohranosť(nechápte   ma zle ale proste tento typ   príbehu som videl príliš   mnoho krát).Akčná linka   naozaj poteší oko,teda až   na to,že posledná bitka je   ako vystrihnutá z tretej   časti Hviezdnych Vojen.Ja som   bol celkovo s týmto sci-fi   počinom spokojný a   pripravované pokračovanie si   určite nenechám ujsť a   pozriem si ho s radosťou aj v   kine.
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2015
Jak je dobré mít humanoidní   strom aneb Strážci   galaxie.
Film sází na   hlášky (pronášené hlavně   věčně naštvaným mývalem   Rocketem), (na naše poměry)   neokoukaného Chrise Prata v   hlavní roli. Sázkuo na   jistotu se zdá být Zoe   Saldana v další z řady   rolí mimozemských krásek.   Film plyne jako dobře   namazaný stroj, který ví,   co je jeho účelem - pobavit,   o nějaké umělecké   hlubokomyslnosti tady   nehledejte. Pokud se tedy   necháte unášet akční   podívánou protkanou   vtipnými hláškami (včetně   "I am Groot"), pak   dostanete příjemný filmový   zážitek se sympatickými   hrdiny.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.8.2014
Do doby než se jednotliví   účastníci stali jednotnou,   byť nesourodou skupinou ve   vězení, celkem nuda. Až od   vězeňské bitky získal   snímek švih, akci a humor,   kterého klidně mohlo být   více. Pak už byl snímek   vtipnou akční jízdou,   která si dělala legraci ze   všeho, jen jsem čekala, kdy   přijde Rick Moranis ve své   černé helmě... A ani by mě   to moc nepřekvapilo.
Sběratel hnusák pomalu   větší než Ronan,   Rockeťák by jako domácí   mazlíček neprošel,   vyměnila bych ho za Bradleyho   Coopera-radši, Zoe Saldana   zelená jak Rákosníček. I   když všichni jsme Groot.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.4.2016
Toto komiksové   dobrodružstvíčko se   skutečně povedlo. Je to   pohodový film pro celou   rodinu. Nabitý zvučnými   herci, kteří nezklamali a   také pointou filmu.
Osobně se mi líbila   Z.Saldana a taky ten   "stromový chlapík"   :-).
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Překvapivě, i přes   "béčkový" název,   to není tak hrozné. Dobré   hlášky, akce stíhá akci,   perfektní efekty. Jen mě   trochu serou ty europoserové   z Novy.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2018
Nejsem fanda Starwars ani   podobných mezigalaktických   filmů. Do vytvoření skupiny   ve vězení celkem nuda a   zmatek, ale pak už to bylo   vše jasný a jednoduchý. No,   můj oblíbený film to   stejně asi nebude.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Je to volovina, ale   příjemně se na ní dívá a   zasmějete se u toho. A o čem   vlastně jsou Strážci   galaxie ? No je to takový   tým pitomců co zachraňují   vesmír před padouchem se   stříbrnou koulí. No dobrá   možná slovo pitomec je moc   silné, ale trochu se to tak   jeví, protože vše je   děláno spíše pro zasmání   než jako sci-fi drama s   akcí. Ale to tvůrci   nejspíš zamýšleli a   povedlo se jim to podle mě   velice slušně. Takže....   HODNOCENÍ: 70%
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Komiksový průměr,z těch   pěti hlavních hrdinů mě   nejvíc pobavil chodící   strom Groot vždycky když se   do toho dal tak v ten pravý   čas bez keců a ani   nepotřeboval žádnou   zbraň,herecké výkony docela   dobrý,vizuálně to taky   ušlo ,v bitvě na koci byl   trochu zmatek bylo tam až moc   vesmírných mašin a nebylo   poznat kdo po kom střílí   naštěstí to bylo jen pár   kratších scén,masky se   povedly.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Odľahčene a vychutnane   zahrané postavy   nekonvenčných hrdinov,   ktorým tu teamovku uveríte a   zbaštíte. Chris Pratt je   vychádzajúci   super-sympaťák, Zoe Saldana   by bola sexy v akejkoľvek   farbe a Groot je k zožraniu.   Zápletka je omleté klišé,   ale pohodová nálada filmu,   ktorá dáva najavo že tu   nič nie je myslené vážne,   ju vyžehlí. Nemilo ma však   prekvapila hluchota väčšiny   vtipov. Bránicové hlášky,   nápadité, popkultúrne, s   množstvom odkazov mali byť   hlavným korením filmu a   skoro ich tu niet. Veď i Seth   MacFarlane ich mal v jeho   nedávnej krávovinke viacej.   Vrcholová scéna   zimpotentnená Batesovou   neschopnosťou zložiť   gradujúci melodický hudobný   motív. Technické spracovanie   ale dokonalé.
daniel.beseda.5
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.8.2014
Šestou hvězdu za "ooga   chaka" :-) Jinak nikterak   originální ani zábavné.   Technicky a vizuálně   samozřejmě nadprůměrné.   Mé hodnocení: 60%. Viděno:   31.07.2014 (kino/2D).
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2015
Vidíte, Groot je z vás jediný, ktorému to myslí
Ani som nevedel, že Marvel   má toľko všelijakých   komiksov a aj dosť   bizárnych. Viď tento.   Prakticky sa mi to nepáčilo   a dosť aj vlastne nudilo a   celé to bolo také   nemastné-neslané, svetielka   z Avatara a brutálne   "inšpirované" Star   Wars, vlastne fakt, že také   troška iné Star Wars.   Jediné čo tu brutálne   musím oceniť je, že je to   vlastne taká skvelá pocta   magnetofónovej kazete a   ústrednú famóznu dvojicu,   veď koho by to napadlo dať   za hrdinov hovoriaceho,   sarkastického a šikovného   medvedíka čistotného a   špičkovo mysliaceho (12   percent je lepších ako 11   percent), odvážneho a   silného Groota
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Další typická řezničina   od Marvela. Parta kašparů se   dá dohromady aby mohli dvě   hodiny lítat vesmírem a   mordovat každýho na koho   narazí kvůli svítící   kouli na vánoční   stromeček. Tolik k   příběhu. Silnou stránkou   filmu je výtvarná složka,   ta nemá chybičku. Dialogy   jsou poměrně reálný,   takže postavy nemluví jak   profesoři češtiny, ale jak   normální lidi, pokud jim   teda zrovna nesvítí modře   oči a nechcou zničit   galaxii, to dá rozum, že v   takovým případě si   dávají bacha na spisovnost a   lyriku řeči, žejo. Nebýt   těch pár hitů ze 70. let,   byla by hudba stejně   dementní jako vždycky a   uvěřil bych, že v   Hollywoodu mají v kleci   schovanýho stoprocentního   pičusa. Ačkoliv toho asi   mají u Marvela a píše jim   scénáře.
Čtyři   hvězdy za vizuál a jedna za   kazety (taky je poslouchám,   jako správnej lord magor).
naineko
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.9.2017
Děti to bavilo.
Za mě barevné,   přeplácané, nenápadité   (snad až na Lajku a Howarda)   cosi. Pokud tohle a Deadpool   má být záchranou   komiksových filmů, tak jsem   vůbec netušil jak moc jsou   na tom tyhle filmy špatně.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.11.2014
Strážci Galaxie
Jsou věci mezi nebem a zemí,   které nikdy nepochopím.   Patří mezi ně kvantová   fyzika, logika mé bývalé   přítelkyně a fatk, že se   Strážci Galaxie stali   takovým trhákem. Už   úvodní scéna, kde mladý   kluk odmítá podat své   umírající matce ruku je   takový kýč, že když se   pak objevil rádoby drsný   mýval, vůbec mě to   nepřekvapovalo.
Hlavní hrdina je   nemastný, neslaný, herecky   ztvárněn tak, že si už ani   po pár minutách od   závěrečných titulcích   nepamatuji jeho face. V jedné   z mimozemských rolích se   ukázala Zoe Saldana, jak   netypické. Tyhle holky z   jiných planet se jí asi dost   líbí, jelikož už se   představila v   "Avatarovi" a ve   "Star Treku" jako   někdo, kdo se nenarodil u   nás.
To asi tak vše k   ději. Cože, že jsem se o   ději vůbec nezmínil? To   bude proto, že v podstatě   chyběl. Partička divných   výrostků se spojí i přes   to že nechce aby zachránila   galaxii. Oh, jak originální.   O něčem podobném jsem snad   v životě neslyšel. Jen by   mě tak zajímalo, kolik za   svůj dabing dostal Vin   Diesel, vždyť ho mohl   nahradit klidně i   kameraman...
miki7777
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.8.2014
Miki7777
No žádný zázrak příběh   slabota tak max. efekty a to   se zavrenejma očima.Každý   ať si udělá názor sám ale   já dávám max.3 hvězdy.
prvosenka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.9.2014
STRÁŽCI GALAXIE

Sci-fi je můj oblíbený   žánr a komiksy mám taky   docela ráda. Ale když se to   spojí s komedií, zpravidla   to bývá průšvih. V tomto   případě docela veliký.

Sci-fi jsou   vlastně jenom pohádky pro   velké, ale musejí si   zachovat určitou úroveň.   Různí mutanti s   nadpřirozenými schopnostmi,   vesmírná stvoření s   odlišnou barvou kůže i   zvláštním nadáním jsem   ochotná skousnout, ale   mývala s kulometem a   mluvící strom s kouzelným   úsměvem, to už na mně bylo   moc. Hlavní hrdina byl jen   nemotorný šašek, který by   nemohl přežít se svou   šikovností bez úhony ani   doma v obýváku.

Jediné, co stálo za to,   byly vizuální efekty, ale to   se u podobných filmů   považuje dnes snad už za   samozřejmost. Takže já   rozhodně nesdílím   všeobecné nadšení pro   tento film a byla jsem dost   zklamaná. Chtěla jsem   úchvatný sci-fi příběh a   dostala jsem napůl animovanou   pohádku pro děti: Šel   mýval do Lhoty, koupil tam   stromeček, stromeček na   dvoře „I am Groot …

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih143141minih143141Devátý život Louise Draxe (2016) 
The 9th Life of Louis Drax n
minih103652minih103652Zmizení (2013) 
Prisoners n
minih62275minih62275Captain America: První Avenger (2011) 
Captain America: The First Avenger n
minih147957minih147957Ghost in the Shell (2017) 
Ghost in the Shell n
minih49017minih4901724 hodin: Vykoupení (2008) [TV film] 
24: Redemption n
minih115298minih115298Symfonie psané pohybem - 3 epochy (1988) 
Symfonie psané pohybem - 3 epochy n
minih103707minih103707Domek z karet (2013) [TV seriál] 
House of Cards n
minih66116minih66116Okresní přebor (2010) [TV seriál] 
Okresní přebor n
minih56813minih56813Nezastavitelný (2010) 
Unstoppable n
minih20277minih20277Špinavá dohoda (1986) 
Raw Deal n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

TV Program

ČT1 - 3 + 1 s Miroslavem Donutilem (...

21:50 - 23:04

43 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

21:55 - 22:50

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

53 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:40 - 22:50

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376545
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10