reklama
 
ohodnotit

Sto a jedna noc

Les Cent e une nuits

Další název:
Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Sto a jedna noc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2010
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47192minih47192Strach Fay Grimové (2006) 
Fay Grim n
minih48017minih48017Svůdné zombie (2008) 
Zombie Strippers n
minih10820minih10820Krokodýl Dundee 2 (1988) 
Crocodile Dundee II n
minih69540minih69540Láska s vůní čokolády (2010) 
Les émotifs anonymes n
minih3823minih3823Bestseller (1987) 
Best Seller n
minih56663minih56663Akce Rys (1979) [TV film] 
n
minih51586minih51586Mít někoho do deště (1985) [TV film] 
Mít někoho do deště n
minih46076minih46076Dr. Dolittle 4 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle: Tail to the Chief n
minih32041minih32041Andrea Bocelli - Noc v Toskánsku (1997) [TV koncert] 
Andrea Bocelli / A Night In Tuscany n
minih52542minih52542Cesty do krajin půlnočního slunce (2009) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 %
9   - curil
7   - Kuvik
8   - Kycky
7   - Michal.
8   - dederon
9   - Johnny1
6   - Sandruska
7   - blackpoint
10 - Jekky
10 - volam
6   - west2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.331/0.295