ohodnotit

Šťastný to muž

O Lucky Man!

Další název:
Ó, šťastný muž!
Rok:
1973
Délka:
183 minut
„Druhá část trilogie s postavou Micka Travise (první je Kdyby... (1968), třetí Nemocnice Britannia (1982))“

Celkové hodnocení filmu Šťastný to muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2011
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2015
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2008
D.R.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4846minih4846Byl jsem při tom (1979) 
Being There n
minih28007minih28007Psí dostihy (1983) 
Hunderennen n
minih20754minih20754Ten kluk je postrach (1990) 
Problem Child n
minih14572minih14572O medvědu Ondřejovi (1959) 
n
minih21001minih21001Thunderball (1965) 
Thunderball n
minih11663minih11663Lucky Luciano (1973) 
n
minih12880minih12880Moře, náš osud (1942) 
In Which We Serve n
minih16480minih16480Posedlost (1943) 
Ossessione n
minih3618minih3618I baroni (1975) 
I baroni n
minih36035minih36035Po lásce (1972) 
L'Amour l'après-midi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.6 % (7)
8   - curil
7   - Bara.40
10 - cerfik
7   - rosta12
10 - Gremmie
10 - Gymoň
10 - D.R.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154185
Osobností: 639282
Fotografií: 586779
Plakátů: 278440
Obsahů a biografií: 141239

Poslední komentáře

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Caesar-opici kral a Mojzis v jednej osobe :) ...

Válka o planetu opic
Zaverecny diel opicej trilogie   neprinasa revoluciu.Svoju   uroven si vsak drzi a ako plus   nastavuje moralne zrkadlo   ludskej spolocnosti   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Kráska a Zvíře (2014)

Souhlas s Clark.bow

Kráska a Zvíře
film od J. Hertze, to je   prostě mistrovství! na to,   jaké měli možnosti a   rozpočet.........! Ten film   má břink, ta mrazivá hrůza   více >

Autor: Mijamoto13

Zabiják & bodyguard (2017)

Zabiják & bodyguard
Ze začátku kurýr, který se   postupně mění v komedii.   Hodně vtipů, někdy až moc   strojených, a HODně   sprostých slov. Skvělý   film, jsem ráda, že jsem ho   viděla.

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.351/0.304