Duben
ohodnotit

Starsky a Hutch

Starsky & Hutch

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
20.5.2004
„Když si lotr o to říká, chytíme ho za pytlíka.“
Popis / Obsah / Info k filmu Starsky a Hutch
Zanícený tajný policista Ben Starsky je v pohotovosti 24 hodin denně. Jde ve stopách své matky, jedné z nejlepších policistek v historii Bay City. Zatímco ona měla celou dobu jen jednoho parťáka, Ben díky své přehnané horlivosti střídá partnery jako na běžícím páse. Ken Hutchinson je jeho pravý opak - je flegmatik, který s podvratnými živly nebojuje, ale raději se s nimi přátelí a sází na získávání těch správných informací. Jejich nadřízený kapitán Dobey našel způsob, jak problémy s oběma muži vyřešit jednou provždy. Udělá ze Starskyho a Hutche kolegy a pošle je do ulic. První den naleznou během své služby na břehu řeky utopence. S pomocí Hutchova informátora je stopy zavedou k bohatému obchodníkovi Reese Feldmanovi. Nemohou však najít důkazy, na základě kterých by ho mohli obvinit. Feldman zatím potají připravuje plán, jak oklamat národní protidrogovou organizaci DEA a provést největší a nejvýnosnější drogový obchod ve své kariéře.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Starsky a Hutch
Detektiv Dave Starsky ( Ben Stiller ) je nejhorlivějším policistou v kalifornském Bay City. Když je ve službě, žádný zločin nezůstane nepotrestán - a on je ve službě pořád. Jde tak ve stopách své matky, která se stala jednou z nejlepších policistek v historii Bay City. Zatímco se ale jeho matka spokojila za celou svou kariéru s jedním parťákem, Starsky díky svému přehnanému nadšení střídá partnery jako na běžícím páse.
Detektiv Ken "Hutch" Hutchinson ( Owen Wilson ) má tak trochu opačný problém - je dobrým policistou, ale jeho až nezvykle bezstarostná povaha a touha po rychlých penězích příliš neprospívá kvalitě jeho práce. Má vynikající instinkty, avšak potřebuje čas od času usměrnit, aby se udržel na méně výnosné straně zákona. Rozčilený policejní kapitán Dobey ( Fred Williamson ) ale našel způsob, kterým hodlá dva největší problémy na svém oddělení vyřešit najednou - udělat ze Starskyho a Hutche tým a vyslat je do ulic.
Hned první den ve společné kariéře nesourodé dvojice se u břehu Bay City vynoří záhadný utopenec. Za pomoci Hutchova výřečného a místních poměrů znalého informátora Huggy Beara ( Snoop Dogg) začnou detektivové tajemný případ vraždy pomalu rozkrývat. Během vyšetřování první stopy se setkají s dvěmi polonahými roztleskávačkami Stacy ( Carmen Electra ) a Holly ( Amy Smart ), které jsou pripřaveny detektivům pomoci - jakkoliv, jak to jen bude možné. Všechny stopy vedou k bohatému obchodníkovi Reesemu Feldmanovi ( Vince Vaughn ), avšak Starsky s Hutchem nemohou najít důkazy, na základě kterých by jej bylo možné obvinit a usvědčit. Feldman zatím potají připravuje plán, jak obalamutit národní protidrogovou organizaci DEA a provést největší a nejvýnosnější drogový obchod ve své kariéře.
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Starsky a Hutch
Akční policejní komedie Starsky & Hutch navazuje na stejnojmenný televizní seriál (1975-79; 88 epizod), jenž ve druhé polovině sedmdesátých let lámal žebříčky sledovanosti. Detektivové Dave Starsky a Ken Hutchinson (Hutch) přitahovali diváky nejen mužným zevnějškem a rychlým autem, ale zejména nonkonformitou a osobitými pracovními metodami. – Režisér filmového zpracování Todd Phillips se za pomoci všemožných prostředků (od vyčerpávající prezentace slavných songů dané éry až po reminiscence na Bezstarostnou jízdu či Půlnoční expres) snažil co nejvěrohodněji vystihnout ducha doby i seriálu. I když Starsky a Hutch mají ve shodě se svými předchůdci stejné bujné kštice, přiléhavé oblečení i červený ford Gran Torino, výsledku to příliš nepomohlo. Není sice těžké poznat, že jde především o satiru či parodii, ale i ty se musejí opírat o pevný základ. Zápletka s likvidací drogového gangu bohužel scenáristům nevystačila na formát celovečerního filmu a slibně vypadající hoši dílko sami neutáhnou. Navíc vtipně vypointovaných scén se tu najde jako šafránu. Vcelku osvěžující figurkou je gangster a práskač Medvídek (patřící rovněž do legendární výbavy seriálu) v podání hiphopové hvězdy Snoopa Dogga.
-pp-, Filmový přehled 2004/6


Popis / Obsah / Info k filmu Starsky a Hutch
Detektiv Ben Starsky (Ben Stiller) je nejhorlivější tajný policista, který pracuje v chudých čtvrtích města Bay City v Kalifornii. Je šíleně oddaný své práci. Když má službu on, žádný zločin nezůstane nepotrestaný – a on je ve službě pořád. A to je dobře, protože musí splnit pěkně veliká očekávání: jeho matka byla u sboru legendou, jedna z nejlepších policistek v historii Bay City. Ale zatímco ona měla celou dobu jednoho partnera, Starsky kvůli svému zanícení mění partnery rychleji než ponožky.
Detektiv Ken „Hutch“ Hutchinson (Owen Wilson) má svoje osobní pracovní problémy. Je to dobrý policista, ale jeho nebezpečně bezstarostná povaha a touha po rychle vydělaných penězích mu moc úspěchů v práci nepřináší. Má prvotřídní instinkty, ale právo bohužel bere jako prostředek na přilepšenou. Dobey (Fred Williamson), kapitán městské policie v Bay City, vymyslí dokonalou věc, která vyřeší jeho dva největší problémy: dá Starskyho a Hutche dohromady a pošle je do ulic.
Jakmile se tito dva nesourodí partneři pustí první den do boje proti zločinu, objeví se ve vodě mrtvé tělo. S pomocí Hutchova dynamického mazaného informátora Huggy Beara (Snoop Dogg) začnou řešit tajemnou vraždu. Když se vydají po první stopě, potkají Staci (Carmen Electra) a Holly (Amy Smart), místní roztleskávačky, které se horlivě hrnou do toho, aby jim mohly pomáhat.
Všechny známky vedou k bohatému obchodníkovi Reese Feldmanovi (Vince Vaughn), ale Starsky a Hutch proti němu nemají žádné důkazy. Aniž by o tom věděli, Feldman vymyslel plán, jak zneškodnit DEA a má v úmyslu uskutečnit největší a nejlukrativnější drogový obchod, jaký se mu kdy povedl.
Nesourodá dvojice musí použít ty nejmazanější dovednosti tajných policistů, nejhrubší pouliční finty a nápadně dobrý vzhled, aby zločin vyřešili a zločince poslali za mříže.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

12:00 - 12:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190555
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376581
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10