ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Starship Troopers: Traitor of Mars

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2018
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2017
T2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2018
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2017
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2017
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2018
Skaly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2017
Himer30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28959minih28959Tichý Američan (2002) 
The Quiet American n
minih105065minih105065Pod policejní ochranou (1989) 
Ban wo chuang tian ya n
minih43089minih43089Hostel II (2007) 
Hostel: Part II n
minih14433minih14433Noční můra v Elm Street (1984) 
A Nightmare on Elm Street n
minih127300minih127300Sedmero krkavců (2015) 
Sedmero krkavců n
minih29662minih29662Klub sráčů (2000) 
Kevin & Perry Go Large n
minih87187minih87187Aussig (2010) 
Aussig n
minih141518minih141518Provinění (2016) 
Misconduct n
minih48659minih48659Star Trek (2009) 
Star Trek n
minih45912minih45912Smrtící zbraň (2008) 
Pistol Whipped n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hvězdná pěchota: Invaze (2012)

 Hvězdná pěchota: Invaze (2012)
Hvězdná pěchota: Invaze n
Starship Troopers: Invasion
Žánr: animovaný / akční / sci-fi
Země: Japonsko / Spojené státy americké
Režie: Shinji Aramaki

(pokračování)

Hodnocení filmu

67.5 % (8)
8   - martin.stu
6   - Langley
4   - T2
8   - rimeon
7   - Scifista
5   - RwlBem
6   - Skaly
10 - Himer30
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158105
Osobností: 649226
Fotografií: 605127
Plakátů: 289254
Obsahů a biografií: 145064

Poslední komentáře

K. O. (2001)

K. O.
Joe Somebody je vcelku dobry   film.Komedie s Tim   Allenem.Pracuje zde v reklame   a ma dceru Nataly,ale nema   manzelku...Jednoho dne dostane více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Re-Play (2009) [TV pořad]

Re-Play
Dobry porad o hernich   novinkach.Davam mu 60   procent.Dvojice moderatoru je   vcelku dobra...Tento porad se   mi libi a je prinosny.

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Pěst plná hněvu / Čínská spojka ...

Pěst plná hněvu / Čínská spojka
Vyborny film s Brucem Leem   jako ucnem,ktery prijde o   sveho mistra,jez na zacatku   tohoto filmu umre a ma v nem   pohreb.Lee ke smule prijde o více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick 2 (2017)

John Wick 2
Akcnak John Wick 2 je vcelku   dobry,Reeves zde docela   exceluje.Zabijak Wick zde ma   paradni auto,ale to trochu   ponici...Dum mu nepratele taky více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 7 / 10

Povolení zabíjet (1989)

Povolení zabíjet
Bond je v tomto filmu svedkem   u jedne svatby a musi   neotrelym zpusobem na ni   prijit,pricemz musi na ni   priletet padakem...Je zde rada   více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.122/0.086