reklama
 
ohodnotit

Stará známá písnička

On connait la chanson

Další název:
Stará známa pesnička
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
118 minut
„Film obsahující největší francouzské hity od Becauda, Aznavouran Piaf, a dalších zpěváků“

Celkové hodnocení filmu Stará známá písnička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2015
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.3.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115364minih115364Konečně doma (2015) 
Home n
minih25187minih25187Člny proti prúdu (1981) 
n
minih36998minih36998Opravář na všechno (1997) 
Afterglow n
minih37536minih37536Malý pitaval z velkého města (1982) [TV seriál] 
Malý pitaval z velkého města n
minih87320minih87320Ohnivá znamení smrti (1975) 
Tüzgömbök n
minih37319minih37319Autobus (2002) 
Jött egy busz n
minih50358minih50358Sníh (2008) 
Snijeg n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih60467minih60467Cikánská princezna (2007) [TV film] 
La princesa del polígono n
minih50399minih50399Cesta bez návratu (2009) 
Road of No Return n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
8   - cicis
7   - curil
8   - Edward52
6   - Kuvik
8   - melakara
10 - oulisna
10 - dederon
1   - JanBlub
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.615/0.57