Duben
ohodnotit

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

Další název:
Hvězdné války: Epizoda II - Klony útočí / Attack of the Clones / Attack of the Clones: The IMAX Experience / Star Wars II / Star Wars II: Attack of the Clones / Hviezdne vojny: Epizóda II - Útok klonov
Rok:
2002
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
16.5.2002

Komentáře k filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Další díl a další   výbornejj zážitek z onoho   slavnýho dobrodružství, co   se odehrálo v jedný daleký   galaxii, před mnoha a mnoha   lety...I když se mi moc   líbila i jednička, dvojka je   kvalitou o úroveň vejš a   kromě spousty Jedi, soubojů,   výbuchů,zajímavýho   příbjehu, skvjelý hudby a   dokonalýho vizuálního   zpracování je tu i trocha   romantiky, což ale kupodivu   nejni vůbec na škodu a do   celýho příbjehu to   nádherně zapadá...Byl sem   spokojenej už u úvodních   titulků, když se začaly   ozývat první fanfáry   Williamsovi nezapomenutelný   hudby a spokojenost mi   vydržela až do úplnýho   závjeru...teda vlastně ne,   film se mi zdál nějak moc   krátkej a nemoh sem uvjeřit   že už vážně ubjehly víc   než dvje hodiny...Vážně   dokonalý dílko, jenom   doufám, že to neskončí   těmahle dvjema trilogiema,   ale že pro nás Lucas chystá   aspoň eště jednu:-)
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2008
Hvězdné války to jsou pro   mě oživlá sci-fi klasika.   Bezchybné filmové triky a   efekty. Excelentní a   zároveň velmi   přesvědčivé herecké   výkony. Výborná a   majestátní hudba. Kvalitní   a napínavý příběh. Toto   všechno je obsaženo i ve   dvojce.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Prosvětlená a pohádková   atmosféra jedničky je ta tam   a začíná opravdový   spletenec intrik a bojů a   vše jakoby potemnělo až na   zamilované scény Anakina a   Padmé. V tomhle díle se   konečně dočkáme   vizuálních bojových orgií   a tak si přijdou na své i   milovníci akce a vizuálních   efektů. Fantasticky udělaný   je zvrat, jak svět k armádě   přišel a proslovy mistra   Yody k dění by se daly tesat   do kamene. Přibyl další   skvost do série hvězdných   válek.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2007
Kámen úrazu tkví   především v herectví   neherectví Haydena   Christensena, ale dle mého   také v romantických   sekvencích, které se táhnou   celým snímkem. Jinak se   však jedná o další   perfektní díl vesmírné   ságy. V Anakinovi se   probouzí skryté zlo, formuje   se gigantická armáda klonů   a poprvé se setkáváme s   legendárním lovcem odměn,   který kladným postavám ve   starých epizodách pěkně   zatápěl. Yoda je poprvé   digitální, Ewan McGregor a   Natalie Portman předvádí   jedny z nejlepších výkonů,   speciální efekty jsou na   jedničku a hudební doprovod   byl obohacen o několik   nových melodií. Celkově   toto dílo tvoří logickou   spojnici mezi epizodami 1 a 3,   která mohla dopadnout o něco   lépe. Ale já Hvězdné   války zbožňuji, takže   dávám tradičně plný   počet ;-).
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Další díl byl hodně dobrý   možná o něco   lepší.Efekty,Galaxie,blaster   y,světelné meče zase o   něco lepší než předchozí   díl.
Riggs85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2012
Pro mě o maličký kousek   horší než díl předchozý.   Hrozně se mi líbý býběr   dospvajícího Anakina (Hayden   Christensen) se na tu roly   opravdu skvěle hodí, pekně   to mezi ním a Natalií   Portman jiskří, no a Ewan   McGregor k tomu není co dodat   skvělý Obi-Wan...
Thomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2008
Nejlepší díl z nové   trilogie. Děj se posouvá o   pár let dopředu a je to   jenom dobře. Na scénu   přicházejí nový herci a   podstatně obohacují celý   film. Celých 142 minut je   doslova nabito akcí a divák   se ani chvilku nenudí.   Závěrečná bitva mezi nově   vzniklou armádou klonů a   separatisty je nejlepší z   celé série.
Werwolf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2006
Skvělé! parádní efekty,   Anakin se pomalu obrací k   temné síle, pomalu to   připravuje diváka na   pompézní zakončení ve III.   epizodě
lubko223
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2009
je to dobry film bojuje su tu   a strila a leta na vesmirnich   lodach a a bojuje se tu na   vesmirnich lodach
radekno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2003
Zase Star wars a lepší než Epizoda 1
Trochu to zkrátím!Je lepší   ve všech směrech než   Epizoda 1 které jsem udělil   10/1O.Takže nemohu hodnotit   méně než opět desítkou!I   LOVE YOU Natalie Portman!(Pro   mě nejkrásnější   herečka)!
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2013
STAR WARS II
KLONY   ÚTOČÍ

Ve   druhé části pokračuje   skvělá jízda současné,   nenáročné popcornové   vizuální zábavy, jehož   jsou Star Wars absolutní   špičkou. Celá sága je   čím dál tím víc o   tricích a efektech, které   jsou sice parádní, ale samy   od sebe ten film nespasí.

Epizoda Klony   útočí pokračuje ve   stejném stylu jako jednička.   Jako série úchvatných scén   z bizardních světů, který   George Lucas vytvořil svou   fantazií. Je to především   úžasná podívaná.   Vizuální efekty na těch   nejlepších místech   dosahují naprostých výšin.   Tady je skutečně na co   koukat.

Jako   epizoda, která by měla   zásadním způsobem posunout   děj epické ságy ovšem   zůstala za očekáváním.   Hvězdné války sice oproti   jedničce zvážněly, ale   stále nabízejí především   skvělé souboje, bombastickou   akci, omračující pohledy na   bojové šiky, připravené   okamžitě zaútočit a   zasáhnout nepřítele na   citlivých místech, dokladuje   připravenost obou stran   zapojit se do vražedných   bojů, nabízí i někdy   podivné dějové zvraty,   důležité pro další vývoj   celé ságy.

Tento film je narvaný   skvělými postavami.   Největší hvězdou filmu je   jednoznačně Yoda. Oceňuju   sice, jaký dokáže být Yoda   mrštný chlapík, ale   přišlo mi to z velké   většiny dělané pouze na   efekt. Stejně jako Anakinova   ztráta ruky není nic jiného   než vynucená dějová   záležitost. Navíc je to   vyloženě hloupá scéna.   Divák se až diví, jak   může režisér dopustit   zrovna takovéhle řešení.   Dialogy postav jsou občas   trochu křečovité, stejně   jako humorné scény, které   určitě všechny nebyly jako   vtipy zamýšleny. Občasné   hlášky dvojce robotů   ztrácely smysl a docela mi   už lezly na nervy.

Hodně mně překvapila   bohatá porce romantiky. To   jsem nečekala. Citové   vzplanutí mladého Skywalkera   k princezně Amidale dodalo   příběhu romantičtější   nádech, naštěstí v   přijatelných mezích. V   závěru ale Síla znovu hraje   prim. Závěrečný souboj v   koloseu je jako boj se stínem   a znovu vzdává hold hrubému   násilí před diplomacií.

Použité hudbě   nelze opět nic vytknout. Film   po všech stránkách, jak   výpravou, tak hereckými   výkony, tak scénářem   představuje nejpovedenější   díl vesmírné ságy. Na to,   že původně měla být   dvojka jenom   romanticko-akční spojovací   díl, tak se mimořádně   povedla. Jde o nadprůměrnou   sci-fi, postavenou na   bojových scénách a   osobních soubojích, které   nedovolí divákům se ani na   sekundu nudit.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Díl, kde se dostalo i   filmového prostoru věnované   romantice.Dospívající   Anakin se stal učedníkem   Jedi, kterého trénuje mladý   Obi-Wan.U mladého Skywalkera   se už začínají projevovat   skryté nectnosti a láska k   senátorce Padmé.Ovšem to by   nebyl George, aby do filmu   nezačlenil nějakou tu   akci.Zvláště finální   bitka rytíři Jedi vs. droidi   má své kouzlo.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2012
Star Wars !!! Ep. II - Mírné zklamání a best Yoda
Klony jsou pro mě trochu   zklamáním. Digitální   efekty jsou sice bez chyby,   stejně jako herecké výkony   všech představitelů, nad   vodou to drží hlavně Ewan   McGregor jako Obi - Wan. Klony   útočí se věnují   převážně vyvíjení vztahu   Anakina a Padmě, ale té   romantiky opravdu mohlo být o   dost méně, na to se mi ani   koukat nechtělo. Nejlepší   byly bezpochyby mistr Yoda a   geniální hrabě Dooku v   mistrovském podání   Christophera Leeho. Akce bylo   hodně a nezklamala mě, jen   mohla být tentokrát o něco   dotaženější, když byl   film tak dlouhý. Oceňuji   velkolepé scény s   pochodujícími klony, efekty   a nové informace o tom, jak   to bylo. Tentokrát za 90%,   ale to mist Lucas napravil   spojovací Pomstou Sithů.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2012
Star Wars II:Klony útoci
Cize další skvelý diel do   série Star Wars má vela   plusov napríklad:Konečne   počítacový Yoda.Ukázali   farbu meča Macea   Windoa.Stále záhadnejší   hrabie Dooku.PROSTE SUPER.
netopir55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Star Wars
Druhé pokračováni,kde   Anakin Skywalker už vyrost a   stal se z něj rytíř   Jedi.Anakin má chránit   královnu Padmé před   lovcem.Na Naboo se sblíži a   zamilují se do sebe.Obi-Wan   Kenoby pátra po lovci a   přicházi se podívat na   klony.Romantickejší   díl,který v závěru   přiostruje a akce je tu   hodně..efekty supr..
Tarik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2004
Film se spoustou perfektních   digitálních efektů a   propracovaným příběhem...   Mr. Lucas ukazuje, že ještě   stále má nové nápady a   ví, kam celou sérii   směřuju...
Perfektní, už se   nemůžu dočkat trojky...
Fugas16
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
No Star Wars epizoda II už   bylo lepší než epizoda I.   Hezké efekty podle mě   lepší než v epizodě I a   hlavně Kolonová armáda
to byl vrchol. Nebo byla   také skvělá bitva kde   bojovali Jediové proti   droidům.Děj byl lepší než   v prvním dílu byl   propracovanější a nebyl už   takový dětský. Prostě   skvělý film ale má taky   ňejaké nedostatky např jak   už se tady někdo zmínil
když lukovi usekli ruku   tak proč jí neuseknout   Anakinovi? No ale díky té   ruce se v eizodě III   zachránil. Jinak skělý film   doporučuji shlédnout.
minsc
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Nová trilogie SW má   konečně díl blížící se   přízni fanoušků. Naprostá   stupidita dílu minulého se   konečně vytrácí a   objevují se světlé chvilky.   Opět se ukazuje, že spásou   nové trilogie je Ewan   McGregor, který film drží   na pomyslném standardu
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2007
Nazvala bych tento díl   romantickou epizodou, jelikož   vztahu Anakina a Padmé je zde   věnována značná část   děje. Vývoj jejich vztahu je   výborně zachycený, také ta   "chemie" funguje,   úlně z některých scén   sálá - a to i přes to, že   Natalie Portman Haydena   Christensena přehrává. Ne   že by ho zastiňovala - na to   je moc dobrá herečka, ale na   rozdíl od něj působí   přirozeněji. Pokud si však   budeme myslet, že měl   určitou topornost Hayden ve   scénáři, je vše v   pořádku - v podstatě to   můžeme vnímat jako   předehru k jeho proměně v   další epizodě.
Nelze   se nezmínit také o mistru   Yodovi, který zde dostal   prostor - a od tohoto dílu je   mým favoritem a černým   koněm celé série.
O   akčních scénách se   netřeba zmiňovat - udržují   si vysokou laťku.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2017
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
Takže po prvních Star Wars,   které jsou spíše pohádkou   pro děti, přichází druhý   díl (ve skutečnosti však   pátý, ale to netřeba   opakovat), který tentokrát   zabrousil na pole romantické.   Och, Anakine, jak dokážeš   být zamilován, nádhera. A   ty souboje, to je ještě snad   větší skvost, protože jsou   hlavním důvodem, proč jsme   do kina vlastně přišli.   Vždyť o tom to má být, a   také to o tom je.
Je   jasné, že dvojka je tu jen   jako takový malý   vyplňovací díl před   trojkou, kde to vše   vyvrcholí, ale to už je u   trilogií úděl dvojek. Proto   od nich člověk také moc   neočekává, a proto také   člověk není nikdy moc   zklamán. Až na skalní   fanoušky, samozřejmě, ty   budou vždycky říkat, že   už to není takové, jaké to   bývalo. Moc dobře to znám,   koupil jsem hospodu a přes   to, že se snažím toho   vylepšit co nejvíc se dá,   štamgasti mě stále dávají   do těla, že už to není   tak, jak to bejvávalo. A to i   přes to, že se mnohdy mílí   a jejich názory jsou   scestné. Ale jsou to   štamgasti, stejně tak jako   fanoušci, jejich komentáře   rozhodně poslouchejme...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2013
Několikanásobně lepší   druhý díl než předchozí   velice vleklý díl první.   Začátek má sice pomalý   rozjezd, ale postupně se děj   rozjede do takových   rozměrů, jaké moc dobře   známe. Atmosféra vytváří   vynikající vizuální vjem   plné zvratů a prvních   vážnějších střetů,   které vyvrcholí ohromným   bojem dobra se zlem. Animace a   vizuální efekty jako takové   se hodně zlepšili. Rozhodně   je vykročeno tím správným   směrem a tak sága svojí   magičností okouzlí   kdejakého fanouška, který   jak známo je daleko   kritičtější, než   náhodilý divák.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Ach tí žiaci
V prvom rade vám odľahne,   že tá ušatá polojašterica   ide do úzadia. Až tak dobre.   Druhý diel rozhodne lepší   ako jednotka, to určite.   Opäť skvelé vizuálne   orgie. Ale zas to má   chybičku a to vo veľmi   nesympatickom Anakinovi. Mal   by tu už prejavovať nejaké   tie zlé vlastnosti, ale bola   to hrôza. Takisto druhý diel   síce už neobsahuje tú   prehnanú detinskosť, zas   nastúpila prílišná   romantika. Až moc priestoru   dostala a tie scény boli   riadna nuda. Všetko ale   zachraňoval famózny Ewan ako   Obivan, excelentný výkon,   radosť pozerať. Ku konci to   gradovalo a bitka v aréne   bola úžasná. Prichádza   marš klonov, ale už v údive   Paladina začíname tušiť,   že to môže vyustiť do   skázy, pretože kto mečom   bojuje, mečom zhynie. Na   záver sa objavuje   fantastický motív z epizódy   V "Imperial March" a   na záver poviem hlavnú   devízu filmu a to Majster   Yoda. Postava jeho taktiež   ecelentná a záverečná jeho   bitka s grófom Dooku vrchol   filmu bol a lahôdka naprostá
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Povedené pokračování   slavné ságy, které je opět   nabito skvělými triky. Jen   si myslím, že se mohl na   roli Anakina vybrat nějaký   jiný herec. Christensen je   děsně nesympatický ale je   to možná i záměr.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2013
Jen díky rytířům Jedi   není princezna Padmé Amidale   zavražděna a při pátrání   po organizátoru vraždy   námezdním lovci Jango   Fettovi objeví Obi Wan Kenobi   existenci obrovské armády,   která se postaví na stranu   Zla. Vzniká milostný vztah   mezi Anakinem a Amidalou a   nečekaně se Anakin   přiklání na stranu Zla (mj.   reakce na smrt jeho matky). Po   technické stránce je film   opět na vysoké úrovni a   pokračuje tak v trendu   navozeném předchozím dílem   (vlastně čtyřmi).
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2020
Jedná se opět o   „doplnění“ řady –   tedy v pořadí pátý počin   je dějově druhým dílem,   který vznikl 25 let po   premiéře Epizody IV. Tak   jako první epizodu, i tuto   druhou posunul technický   pokrok mílovými kroky   vpřed. Děj je nadupaný   digitálními efekty   umožněnými novým   vybavením studia. Není asi   nutné připomínat skvělou   honičku vznášedel mezi   mrakodrapy, sekvence s mistrem   Jodou, vrcholem je pak boj   rytířů Jedi s droidy. Řada   záběrů vznikla i v   obdivuhodně upraveném   reálu. Závěrečná bitva   klonů je velkolepá
Radost z tohoto dílu   trochu kazí (mně)   nepříliš sympatický Anakin   a poněkud zdlouhavá pasáž,   kdy dvojice Anakin – Padmé   pobývají na planetě Naboo a   vyznají si lásku, i když   pro další vývoj děje je   tato pasáž důležitá. I v   tomto dílu se objevuje   protivný Jar Jar Binks, ale   jeho výskyt je naštěstí   minimální.
První   epizodu jsem hodnotil jako   poněkud heslovitou, v této   epizodě již všechny postavy   dostaly více prostoru a mohly   „hrát“.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2019
I když nové díly sklidily   kritiku, je to výborně   natočené, má to spád,   nadupané akcí a efekty jsou   působivé. Postupem času se   na tuhle novou trilogii bude   koukat úplně jinak.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2020
Tak mladý Skywalker se nám   zamiluje a mezi tím přijde o   matku a ruku. Další   vesmírná honička proti   vznikající temnotě s pozice   dobra.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Kým jedničke chýbalo   „len“ srdce pôvodnej   trilógie, dvojka postráda   ešte i elegantnosť jedničky   a je iba dramaturgicky   pokrivkávajúcou komixovou   exhibíciou toho   najpopcornovejšieho rázu.   Lenže! Tento film je narvaný   toľkými skvelými postavami,   toľkou bombastickou akciou,   toľkou romancou a toľkými   dejovými zvratmi,   dôležitými pre vývoj celej   ságy STAR WARS, že sa pri   ňom skrátka NEDÁ ani na   sekundu nudiť. Vizuálne   efekty sú síce na   niektorých miestach   odfláknuté, ale na tých   najlepších miestach naopak   dosahujú až orgastických   výšin. Staré dobré, pri   srdci hrejúce Star Warsy to   už síce nie sú, ale v   rámci súčasnej popcornovej   „eye candy“ zábavy je to   absolútna špička.
Amthauer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Lucas se naštěstí dokázal   poučit a tento díl je   silnější, výpravnější,   osudovější, akčnější,   vážnější a všech těchto   ohledech lepší. Dobré   intermezzo k návratě kvality   v díle III.
Wiikii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2018
Pokračování zde zaznamenalo   určitý pokrok. A to   především v napínavých   částech ve kterých se   rýsuje děj ! .....   HODNOCENÍ: 87%
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Na epizodě II mě   především udivuje   množství nelogických   situací - například, pokud   chcete zavraždit senátorku   a dostanete se přímo do   její místnosti pomocí   robota, proč použít   výbušninu, když přeci   můžete využít drahé a   nespolehlivé jedovaté   stonožky?

Co   se týče herců -   Christensen otřesně   přehrává a jeho scény s   Portmanovou by se měli   zapsat do historie filmu jako   vrchol stupidních dialogů a   trapných pokusů o   romantiku. Naproti tomu   McGregor, Samuel L. Jackson   i Lee potěší. I   "nehrané" postavy   jsou skvělé - Yoda poprvé   zaboduje a C3PO přináší   skvělé komické vložky   ("Stroje vyrábějí   stroje... Jak   perverzní!"). Jar Jar si   naštěstí dal odchod, snad   díky masové stížnosti   fanoušků.

Boj   v aréně mi připomínal   béčkové scifi filmy,   ovšem v dobrém smyslu.   Závěrečná bitva byla   impozantní. Ovšem nejvíce   mě zaujala   "sledovací"   část v hlavním městě a na   mořské planetě.
Orin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Muzete se zde setkat Z novou   tvari a to z Haidenem   Chritensenem predstavitelem   filmoveho Anakyna Skywalkera!   Me osobne Haiden v tomto dilu   prilis nezaujal, ale rozhodne   se mu nemuze odeprid jeho   famozni sermovani ze svetelnym   mecem kterim opravdu vinika.   Ostatni zase podavaji famozni   vikony! pokud vas zaujala   epizoda 1 bylaby hloupost   nechat si ujit epizodu 2!
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2012
Podobně jako V epizoda mi   epizoda II připadala   trošičku přípravná -   navození správné atmosféry   pro trojku. S tím také   souvisí určitá natáhlost   až trochu nudnost některých   částí. I tak ale bylo na co   koukat - především   zapojení individualit jako   Yoda,Windu, či Dooku děj a   zájem značně pozdvihlo.   Každopádně je to nedílnou   součástí druhé trilogie.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet   $115miliónov║Tržby USA   $310,676,740║Tržby   Celosvetovo $649,398,328║   Obi-Wan Kenobi je postava   ktorá zachraňuje ten   príliš plytký dej, lebo   pokiaľ príde na radu mladý   Anakin z jeho povrchnou   romantikou k Padmé tak to za   moc nestojí, až nechcene   otravná postava z neho   vyžaruje, hlavne prvá   hodinka filmu je akási   pomalá bez náboja /70%/
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2015
Druhá novodobá epizoda,   která dohání děj   původních Star Wars filmů.   Čím je film technicky   lepší, tím se z toho   vytrácí jeho kouzlo a film   mi připadal jak trochu   nastavovaná kaše. Ale i   začátek příběhu je třeba   odvyprávět a aby to vyšlo   na celý film, tak to nesmí   být moc rychle.
tuwanakha
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2006
Trochu slabší ve srovnání   s ostatními díly, ale stále   velmi dobrá podívaná. Mistr   Joda poprvé a naposled v   akci!!!
Oakenshield
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Obecně si myslím že dvojka   dopadla ze SW ságy nejhůř,   ovšem je ještě pořád   fajn. Díky solidním   efektům, akčnímu rázu,   Christopheru Lee a zelenému   vtrulníku v hnědém   oblečení se světelným   mečem je pořád na co se   dívat takže nuda nikoho   nečeká. Opět zmíním to   že mě mrzí H. Christensen   ve stežejní roli celé   ságy, ale s tím už nic   neudělám :-D Celkově super   na odreagování.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Ani přes vymakané efekty to   vůbec ale vůbec nefunguje   tak, jak má. Působí to na   poměry starších Star wars   dost nevyzrále a divím se,   že jsem to dokoukal.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.8.2019
Hvězdné války jsou prostě   dobrodružství, které   nepotřebuje nějaký   náročný scénář a   světovou režii. Ale co   potřebuje určitě, jsou   nějaké ty slušné efekty a   hlavně věrohodné herecké   výkony. Výkony McGregora,   Samuela L. Jacksona nebo   mistra Yody, neskutečně   zazdily začínající rádoby   hvězdičky Portman a   Christensen. Natalie se   ještě chvíli držela a   její hezká tvář jí   pomohla k pár slušným   rolím, ale v poslední době   spíš samej průměrnej film.   Christensen, to je ale ještě   o parník horší káva. Ty   jeho rádoby drsné,sexy   pohledy a krkolomné herecké   umění, ho určitě nemohly   udržet na výsluní dlouho.   Po Star Wars upadl v   zapomnění a nejsem asi sám,   kdo si myslí, že herectví   asi nebude úplně pro něj.   Katastrofální výkony obou!   Ve společných scénách,   bych jim neuvěřil ani   pohlaví v občance. I kvůli   nim musim hrozně ubrat na   hodnocení, protože tahle   tlačenka(tedy minimálně v   podání Christensena),   opravdu nevyšla. Jinak   příběhově a natočeno   klasicky nadprůměrně. 60%
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2017
Tato
epizoda mi připadala slabší   než první.Filmařsky   natočeno parádně,leč na   mě příliš mnoho   romantiky+neseděl mi   představitel Anakina   Skywalkera.Dávám lehce   nadprůměrnou známku a   trochu se bojím trojky:-)
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Popravdě neřadím se mezi   vyznavače Star Wars a ani   znalce,ale stré H.Války mě   brali asi více.Po technické   a výrobní stránce není moc   co vytknout,ale obsahově jsem   se nějak do filmu nevžil a   asi my chybí ten pravý   zápal,abych to správně   ocenil,,,,
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2017
Velmi nudný díl plný   politiky, prorockých keců a   přeplněný romantikou. Pro   Anakina vybrali extrémně   nesympatického herce. Trošku   dost neseděl věk Anakina a   Padmé. Kam zmizel jejich   značný věkový rozdíl?   Anakin byl v čase jejich   setkání malý kluk ve věku   tak 8-10 let a Padmé   minimálně 15-17 letá   dívka. No a neschopnost rady   Jediů rozpoznat možný   milostný poměr   nedisciplinovaného   Anakina...podivné. Nicméně   politika světa Star Wars je   dost podobná současné   politice EU. Senátor   Palpatine připomíná nejen   vzhledem Junckera a Merklová   asi bude Darth Vader :-)
Rastaman33
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.10.2020
Hodně, hodně slabé   pokračování. Za něco   stojí jen utajená planeta   klonů. Jinak Jediové   jednají naprosto nelogicky,   vůbec nepředvídají chod   událostí. Senátor Palpatine   by neošálil malé dítě. Je   falešný jako pětník a   žádný z mocných Jediů nic   nepozná. Není divu, že je   vyhubili.
cynik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Další remake původní   trilogie, Lucas se nestydí,   kopírovat události z   původní dvojky, protože v   Impérium vrací úder přijde   Luke Skywalker v souboji s   otcem o ruku, tak proč jí   neuseknout teď mladému   Anakinovi ? Rozhodně nová   trilogie pro mě byla jen   ztrátou času.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih42190minih42190Roming (2007) 
Roming n
minih20678minih20678Taxikář (1976) 
Taxi Driver n
minih44136minih44136Invaze (2007) 
The Invasion n
minih36885minih36885Maniak (1996) 
Freeway n
minih13478minih13478Náhradník (1975) 
La Course à l'échalote n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih37485minih37485Vetřelec vs. Predátor (2004) 
Alien vs. Predator n
minih58165minih58165Vejdi do prázdna (2009) 
Soudain le vide n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Obi-Wan Kenobi (2022) [TV minisérie]

 Obi-Wan Kenobi (2022) [TV minisérie]
Obi-Wan Kenobi n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Deborah Chow

(pokračování)

Andor (2022) [TV seriál]

 Andor (2022) [TV seriál]
Andor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Toby Haynes, Ben Caron, Susanna White

(pokračování)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) [TV seriál]

 Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) [TV seriál]
Boba Fett: Zákon podsvětí n
The Book of Boba Fett
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez, Bryce Dallas Howard, Kevin Tancharoen

(pokračování)

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)

 Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)
Star Wars: Vzestup Skywalkera n
Star Wars: The Rise of Skywalker
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Mandalorian (2019) [TV seriál]

 Mandalorian (2019) [TV seriál]
Mandalorian n
The Mandalorian
Žánr: fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryce Dallas Howard, Taika Waititi, Dave Filoni

(pokračování)

Solo: Star Wars Story (2018)

 Solo: Star Wars Story (2018)
Solo: Star Wars Story n
Solo: A Star Wars Story
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ron Howard

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)

 Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)
Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů n
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Rian Johnson

(pokračování)

Rogue One: Star Wars Story (2016)

 Rogue One: Star Wars Story (2016)
Rogue One: Star Wars Story n
Rogue One: A Star Wars Story
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Gareth Edwards

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)

 Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)
Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí n
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Star Wars: Klonové války (2008)

 Star Wars: Klonové války (2008)
Star Wars: Klonové války n
Star Wars: The Clone Wars
Žánr: animovaný / akční / sci-fi / dobrodružný
Země: Spojené státy americké / Singapur
Režie: Dave Filoni

(spin-off)

Star Wars: Klonové války (2008/1) [TV seriál]

 Star Wars: Klonové války (2008/1) [TV seriál]
Star Wars: Klonové války n
The Clone Wars
Žánr: animovaný / akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Coleman, Brian O'Connell, Steward Lee

(pokračování)

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů n
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Clone Wars (2003) [TV seriál]

 Star Wars: Clone Wars (2003) [TV seriál]
Star Wars: Clone Wars n
 
Žánr: animovaný / sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Jižní Korea
Režie: Genndy Tartakovsky

(spin-off)

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)

 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba n
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)

 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů n
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Marquand

(pokračování)

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

 Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder n
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Irvin Kershner

(pokračování)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

 Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje n
Star Wars
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas, Dianne Crittenden

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10