reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Srdcová trojka

Three of Hearts

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
22.10.1993
„Každou ženskou kdykoli, kdekoli - se zárukou. Gigolo, lesbička a bisexuálka v komickém milostném trojúhelníku.“

Celkové hodnocení filmu Srdcová trojka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.2.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2014
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.6.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20596minih20596Tanečníci (1987) 
Dancers n
minih42920minih42920Tajemství loňského léta 3 (2006) [DVD] 
I'll Always Know What You Did Last Summer n
minih50042minih50042Opravdoví kamarádi (1997) 
Zeus and Roxanne n
minih49897minih49897Plán B (2001) 
Plan B n
minih128219minih128219Poslední tajemství Třetí říše (2012) [TV cyklus] 
Last Secrets of the Third Reich n
minih14437minih14437Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988) 
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master n
minih59537minih59537Sázkaři (2003) 
Bookies n
minih65347minih65347V pasti (1956) [TV inscenace] 
V pasti n
minih94636minih94636Z prezidentské kuchyně (2012) [2k digital] 
Les saveurs du Palais n
minih23881minih23881Zlaté oko (1995) 
GoldenEye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
4   - curil
5   - ignac1
7   - vojtam
5   - R.RICKIE
6   - rockwoman
6   - Rendys
10 - Gremmie
4   - Alla
6   - Myšák

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

13:10 - 13:35

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130346

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.236/2.215