reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Srdce a duše

Heart and Souls

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
100 minut
„Jeho srdce, jejich duše. Je toho mnoho, co je třeba napravit během pár hodin. Odvážná komedie režiséra Rona Underwooda.“

Celkové hodnocení filmu Srdce a duše

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2016
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.8.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2010
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.7.2015
marta310
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2011
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2014
Olina7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2016
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2012
Jeannej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47419minih47419Začalo to karafiátem (1981) [TV inscenace] 
Začalo to karafiátem n
minih86642minih86642Náves (2005) [TV seriál] 
n
minih40257minih40257V moci ďábla (2005) 
The Exorcism of Emily Rose n
minih24518minih24518U snědeného krámu (1933) 
n
minih111225minih111225Památkáři (2014) [2k digital] 
The Monuments Men n
minih27889minih27889Johanka z Arku (1999) 
The Messenger: The Story of Joan of Arc n
minih11109minih11109Lapeni v ráji (1994) 
Trapped In Paradise n
minih36095minih36095Uhoď ji, je to Francouzka! (2002) 
Slap her… She's French n
minih16765minih16765Povídky z New Yorku (1989) 
New York Stories n
minih48281minih48281Kanadská noc (2008) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - curil
7   - M.A.G.
7   - Ondrej_pri
8   - satyr
7   - Faustka
8   - Obivan
10 - oulisna
6   - rosta12
9   - miroslav22
5   - Area
8   - pauli1
3   - Abika
8   - marta310
8   - nienne
8   - Olina7
6   - jerigrau
8   - Jeannej

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

53 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602793
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.493