';
ohodnotit

Správní chlapi

The Tall Men

Další název:
Dlouháni
Žánr:
Rok:
1955
Délka:
122 minut
„Dobrodružný příběh dvou bratrů, kteří na cestě za zlatem zachrání krásnou dívku“

Celkové hodnocení filmu Správní chlapi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2012
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2014
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2015
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2018
zdf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2022
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2018
jezeveCZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64193minih64193Herbstmilch (1989) 
Herbstmilch n
minih112354minih112354Pátrání po bin Ládinovi (2013) 
Manhunt n
minih14315minih14315Nikdy neprohrát (1978) 
Every Which Way But Loose n
minih152987minih152987Zámky lásky (2017) [TV film] 
Love Locks n
minih69345minih69345Múzy v muzeu (1989) [TV pořad] 
Múzy v muzeu n
minih29855minih29855Santa kdo? (2000) 
Santa Who? n
minih44606minih44606Double Trouble (1967) 
Double Trouble n
minih6211minih6211Děvka (1991) 
Whore n
minih154242minih154242Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2017) 
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci n
minih81415minih81415Přizdis*áči (2011) 
The Inbetweeners Movie n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 % (10)
9   - curil
9   - kudrna6
10 - dederon
9   - oulisna
6   - motelij
9   - kapelnik
7   - valip15995
7   - zdf
9   - vali55967
1   - jezeveCZ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183577
Osobností: 688002
Fotografií: 735610
Plakátů: 354455
Obsahů a biografií: 168980

Poslední komentáře

Není čas zemřít (2021)

Není čas zemřít
V pořadí dvacátápátá a s   Dnielem Craigem pátá a   poslední bondovka. Hlavní   melodii nazpívala Billie   Eilish, kterou moc rád nemám   (můj více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení