ohodnotit

Správní chlapi

The Tall Men

Další název:
Dlouháni
Žánr:
Rok:
1955
Délka:
122 minut
„Dobrodružný příběh dvou bratrů, kteří na cestě za zlatem zachrání krásnou dívku“

Celkové hodnocení filmu Správní chlapi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2012
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2014
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2015
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2018
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2018
jezeveCZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih154568minih154568Nádech pro lásku (2017) 
Breathe n
minih8943minih8943Chladnokrevně (1967) 
In Cold Blood n
minih20097minih20097Šalamoun a královna ze Sáby (1959) 
Solomon and Sheba n
minih59024minih59024Bellamy (2009) 
Bellamy n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih21931minih21931V oněch letech (1973) 
Aquellos años n
minih39910minih39910Podezření nula (2004) 
Suspect Zero n
minih41538minih41538Soud pana Havleny (1967) [TV inscenace] 
Soud pana Havleny n
minih135468minih135468Válečný kabinet (2015) 
War Room n
minih26737minih26737Zvony pre bosých (1965) 
Zvony pre bosých n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (9)
9   - curil
9   - kudrna6
10 - dederon
9   - oulisna
6   - motelij
9   - kapelnik
7   - valip15995
9   - vali55967
1   - jezeveCZ

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Poutní místa

11:10 - 11:25

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Kolotoč života (1994) [TV film...

10:25 - 12:30

47 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166882
Osobností: 662146
Fotografií: 651956
Plakátů: 313449
Obsahů a biografií: 153835

Poslední komentáře

Bouřlivé víno (1976)

Bouřlivé víno
Celkem pohodový film o víně   a kšeftech s ním. Je fakt,   že Michal s Katkou k sobě   moc neseděli a taky líbání   na vinici bylo spíše   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 9 / 10

Napravení Jima Valentina (1964) ...

Napravení Jima Valentina
Málo známý komediální   muzikál s hudbou Harryho   Macourka a texty K. M. Walló.   Velká škoda, že písničky   kasaře Jima jsou zpívané   Karlem více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Masaryk (2016)

Masaryk
Tento film je těžké   hodnotit. Podle úhlu pohledu   by se totiž toto hodnocení   muselo dost dramaticky lišit.   Jako filmařina je to dost   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Rambo (1982)

PROCESOR!

Rambo
1982? Tak to by se spousta   filmů-akčních měla teda   stydět…Je vidět, že se   podílel i na scénáři a to   ho nasměrovalo k další   hvězdné kariéře…

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Peklo v Pacifiku (1968)

???

Peklo v Pacifiku
2 rec: "Oba uživatelé přede   mnou už zde napsali"

podle   datumu jsi psal prvni, tak   jsou dv,,, vlastne dnes uz je   jen jedna moznost, ti dva více >

Autor: Scifista | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.278