reklama
 
ohodnotit

Správní chlapi

The Tall Men

Další název:
Dlouháni
Rok:
1955
Délka:
122 minut
„Dobrodružný příběh dvou bratrů, kteří na cestě za zlatem zachrání krásnou dívku“

Celkové hodnocení filmu Správní chlapi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2012
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2014
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2015
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2018
jezeveCZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43099minih43099Bratři Solomonovi (2007) 
The Brothers Solomon n
minih97398minih97398Kapitál (2012) 
Le capital n
minih3817minih3817Bestie (1987) 
The Beast n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n
minih33792minih33792Odysseus (1997) [TV film] 
The Odyssey n
minih144144minih144144Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 
Guardians of the Galaxy Vol. 2 n
minih60076minih60076Příběh starý deset let (1961) [TV inscenace] 
Příběh starý deset let n
minih52641minih52641Hry bez hranic (1965) [TV seriál] 
Jeux sans frontieres n
minih36839minih36839Shrek 2 (2004) 
Shrek 2 n
minih10126minih10126Kdopak to mluví 3 (1993) 
Look Who's Talking Now! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
9   - curil
9   - kudrna6
10 - dederon
9   - oulisna
6   - motelij
9   - kapelnik
9   - vali55967
1   - jezeveCZ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.453/0.404