reklama
 
ohodnotit

Správní chlapi

The Tall Men

Další název:
Dlouháni
Rok:
1955
Délka:
122 minut
„Dobrodružný příběh dvou bratrů, kteří na cestě za zlatem zachrání krásnou dívku“

Celkové hodnocení filmu Správní chlapi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2014
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2015
jezeveCZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111102minih11110210 minut od pláže (2010) [TV film] 
À 10 minutes de la plage n
minih76552minih76552Nepřítel (2011) 
Neprijatelj n
minih156407minih156407Můj strýček Archimedes (2018) 
Můj strýček Archimedes n
minih21078minih21078Makedonska krvava svadba (1967) 
Makedonska krvava svadba n
minih4243minih4243Bláznivá dálnice (1981) 
Honky Tonk Freeway n
minih36193minih36193Nevyjasněná úmrtí - Jó, to jsem ještě žil (1997) [TV film] 
n
minih43339minih43339Ztracený ráj (2004) 
Haven n
minih12174minih12174Max a Jeremiáš (1992) 
Max et Jérémie n
minih50841minih50841Mé hvězdy a já (2008) 
Mes Stars et moi n
minih23588minih23588Zánik samoty Berhof (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
9   - curil
9   - oulisna
9   - kudrna6
10 - dederon
6   - motelij
9   - kapelnik
1   - jezeveCZ

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

24 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:40 - 13:00

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.285/0.252