Duben
ohodnotit

Spider-Man 2

Další název:
Spider-Man II; Spiderman 2
Rok:
2004
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
22.7.2004
„Hrdinou proti své vůli.“

Komentáře k filmu Spider-Man 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2024
Lepší než jednička
Jo, vlastně dobrej   superhrdinskej film. Ačkoli   Peter se občas choval jako   totální idiot, a to je tak   obecně vzato důvod, proč   nemám ty Raimiho Spider-many   tak moc rád. Každopádně   lepší kamera, akční   scény, a tak podobně.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2019
Dvojka se mně jevila lepší   než jednička. Více akce,   lepší záporák, lepší   vizuální efekty a více   humoru.
sokeres777
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Slabší pokračování
O hodně slabší   pokračování starého   Spider-Mana, kterého ještě   hrál jedinečný Tobey   Maguire. Stojí alespoň za   jedno shlédnutí.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2019
Mně osobně se líbil druhý   díl víc, než ten první.   Lepší je i padouch, i když   je to pořád plný hloupejch   keců o obětování atd.   Uvítala bych padoucha, který   chce ovládnout svět,   pomstít se nebo alespoň   krást anebo alespoň někoho   vyšinutýho. Pořád lepší.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $200miliónov║Tržby USA   $373,585,825 ║Tržby   Celosvetovo $783,766,341║   /videl v kine: 85%/___
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2018
Spider-Man 2
Ach, kdo by to jen čekal, že   po tak úspěšné jedničce   přijde i dvojka? V dnešní   době sequelů, prequelů,   spinů, dvojek, trojek,   desítek, rozhodně nikdo.   Režisér Sam Raimi se velmi   osvědčil, tak proč ho   nevzít i podruhé, Tobey   Maguire jakoby se pro roli   Spider-Mana narodil (proč ho   kvůli Avangerům nahradili,   to mi není vůbec jasné,   museli tam být určitě   nějaké komplikace se   studiem) a Kirsten Dunst? Sice   se nám oproti minulému dílu   neukáže už v žádné tak   odvážné scéně (ano, teď   myslím tu, jak v jedničce   stojí uprostřed deště,   totálně promočená, a   líbá se se Spider-Manem,   který je hlavou vzhůru), ale   je stále tak strašně sexy,   že už jen kvůli ní stojí   za to vše shlédnout. Z   padouchů nám tu pořád   zbývá Zelený Goblin (co na   tom, že ho Spajdy sejmul,   vždyť i ostatní komixovky   recyklují padouchy pořád   dokola) a aby na to všechno   nebyl sám, přidává se k   němu další skvadra: Týpek   s chapadlama na zádech a   písečný mužík. Takže jo,   za mě rozhodně dobré   pokračování, ani nevím,   jestli se mám těšit na   nového Spider-Mana, nebo ho   automaticky bojkotovat...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2018
Sam Raimi se ke Spider-Manovi   vrátil v plné síle a   vytvořil dílo, které je po   dějové stránce   plnohodnotnější,   popkornově zábavnější a   vůbec celkově   přitažlivější. Příběh   se kromě hrdinství   tentokrát více ohlíží po   citové stránce Petra Parkera   a nerozhodnosti M.J. Svůj   vývoj samozřejmě má i   Harry Osborn. I J. Johan   Jomeson jako zásadový šéf   novin svým humorem opět   pobaví. A k tomu všemu   hlavní padouch v celé své   kráse - Dr. Octopus. Snímek   překvapivě splňuje   očekávání a předchozí   snímek dokonce předčí,   což dokazuje nejen o dobře   psaném scénáři, ale i o   režisérských kvalitách   Saima Raimiho. Použil stejný   vzorec vyváženosti všech   dějových odvětví   příběhu, čemuž napomáhá   dobře zvolené vypravěčské   tempo. Děj je tak přirozený   a srozumitelný i pro mladší   diváky. Na snímku je znát i   větší rozpočet. CGI efekty   jsou na svou dobu povedené a   ani dnes nevypadají   zastarale. Snímek Spider-Man   2 se prostě povedl, čímž   není co víc dodat.
geojezek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2015
Prekvapive dobre
Spiderman ma dilema, sileneho   vedce ovladaji mechanicke ruce   a hrdinova milenka je nejaka   smutna a strhana. A protoze na   posraneho i hajzl spadne, tak   se Spidermanovi nedari v mnoha   smerech. Nakonec ho necekane   podpori jak mila, tak   newyorcane. A to mu doda nove   sily. Docela zajimavy film.
Helled
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.9.2013
Uvod filmu se mi velmi líbil   zrod padoucha začátek kde   spider-man likviduje   obyčejné padouchy akce   začne tak po 30 minutách a v   té době je to strašná nuda   obvikle se to rozjede víc ale   u tohoto filmu to vůbec   nefunguje bylo to hrozné 4   hvězdy jsou maximum
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Sam Raimi nám přinesl druhý   díl přímo na talíři a pod   touto pokličkou nám přibylo   více efektů a začalo to   konečně o trochu více   připomínat akční film, na   který jsme se všichni   těšili. Emoce byli, ale né   tak hluboké jak bych čekal.   Stále mi to přišlo moc   umělé a bude to zřejmě   herečkou Kirsten Dunst.   Nemůžu si pomoct tato   herečka mi není moc   sympatická, ale neměla moc   jednoduchý scénář a byla   postavena do velmi těžké   role mezi dva kluky, takže   zřejmě na mě působí   špatným dojmem pouze ve   Spider-manu.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Kvalitativně i příběhově   drží tohle pokračování s   jedničkou krok. Opět tu mám   spoustu akcí se Spajdým a   zdatného soupeře...hlavně   scéna,jak se snaží zastavit   vlak, je efektní --->80%
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
o stupýnek slabší   pokračování pavoučího   muže,ale pořád vysoce   kvalitní film se zajímavým   "záporákem"
jan91aaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2012
:)
jeden z mích   nejoblíbenějších super   hrdinů dávám 7 hvězd.
pro spajdiho. dávám 68 %   smůla že tu není spi derman   3
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Dvojka za úvodním dílem   značně pokulhává.   Přestože efekty a design je   na skvělé úrovni, tak   příběh má hromadu   hluchých míst a   nevysvětlených situací. Dle   mého rozhodně nejslabší z   dosavadní trilogie.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Dvojka filmového Spideyho se   mi líbila o něco méně než   jednička. Možná je to tím,   že ubylo té svižnosti a   vtipu, tedy věcí, které   jednička měla. Ve dvojce   dostává více prostoru akce   a Spidey pořád dost dobře   hláškuje...
Alfred   Molina je jako Doc Oc   výborný, role mu dobře   sedla.
Celkem dobře   řeší Peter Parker svůj   soukromý život, více se tu   řeší i jeho vztah k MJ.
Jinak finále bylo   skvělé a hudba opět   povedená. Triky jsou ještě   lepší než minule.
80%, na jedničku to   nemá.
papamidnight
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
spiderman 2 je o tridu lepsi   nez jednicka lepsi dialogi   lepsi sekvence lepsi pribeh   lepsi efekty lepsi padouch
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Dvojka se jaksi nepovedla a na   jedničku kouká z pěkný   dálky. Třetí pavoučí   muž, je opět o něco   lepší.Je to blbina, ale je   to oddychovka a relax. Přijde   čtyřka?
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Další pokračování   pavoučího muže je tu sice   bych řekl že je to slabší   než první film ale asi jen   proto že dr.Octavius nebyl   až takový padouch .Konec   otevřený těším se na   další pokračování.
meduska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Tenhle díl se mi líbí ze   všech tří natočených   nejvíce. Dobré akční   scény a vynikající   zápletka. Peter dokonce   začal váhat nad darem který   díky kousnutí zmutovaného   pavouka dostal, protože jako   Spiderman zanedbává svůj   soukromý život.
McFady
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Spajďa podruhé?
Příběh Parkera se vyvíjí   a do toho nastupuje ne moc   extra záporák Dr. Otto   Octavius tzv. Octopus nebo Doc   Ock. Ztrácení schopností   byl dobrej nápad a zástava   vlaku byla super.
8/10
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Spider-Man 2
Druhé pokračování, které   nám opět naservíroval Sam   Raimi je bych řekla o chlup   lepší než jeho   předchůdce, ale jen o   malinkatý chlup.
Sympaťák Tobey   tentokrát řeší dilema, zda   být či nebýt Spiderman,   tahle otázka dala zabrat   Hamletovi a nás milý   pavouček si s touto otázkou   láme hlavu taky, ostatně   jako většina hlavních   hrdinů hledá sama sebe.
Záporná postava to měla   dost těžké, protože   překonat vynikajícího   Goblina musela být docela   fuška, ale když na plátně   vidíte Alfreda Molinu a jeho   doktora nemůžete být   zklamaní. Víc prostoru   dostal i Harry v podání   Jamese Franca což mě osobně   velmi potěšilo. Trikově   jak už tady bylo zmiňováno   je na tom dvojka mnohem lépe   to je zřetelně vidět   především ve vlakové   scéně, která je mimochodem   tou nejlepší z celého   pokračování. Soudtrack si   taky dost polepšil a alespoň   jsme se konečně dočkali   romantického happyendu :-)
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Pavouci muz pokracuje.
Dost dobre natocena   dvojka.Docela pekne   pokracovani.
Alfred   Molina v roli zaporaka take   hodne potesil.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Druhý díl nám dáva zcela   nového záporáka Dr.   Octopusa a jeho   čtyřchapadlový stroj.Taky   tu více prostoru dostáva   Mary Jane/Kirsten Dunts a   její vztah k Peterovi.Sam   Raimi opět natočil suprový   díl s velkou porcí akce.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Druhý díl je více zaměřen   na Peterův vztah k Mary Jane   a opět díky skvělím   efektům bylo možné dát   zápornou postavu   dr.Octaviuse, který díky   mechanickým chapadlům   vypadá jako chobotnice je   pořádným protivníkem. V   druhém dílu je i více   akce.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Jelikož jsem si tenhle díl   pustil hned po jedničce,   musim říct, že byl alespoň   o 2 body lepší, proto   dávám 9 (1.dílu jsem dal   7). Oproti prvnímu   SPidermanovi je zde rozhodně   víc akce, efekty jsou   úžasný a celkové   zpracování comicsu je tady   opravdu paráda. :-)
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2008
O mnoho lepsi nez prvni film.   Je mnohem propracovanejsi   zivot postav, je na tom   zakladano, takze se muzeme   lepe vcitit do zivota jak   Spideyho, tak Osbourna.   Vynikajici podivana
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2008
Dvojka Spideyho je naprostá   bomba. Tento díl překonává   první část příběhu.   První Spiderman mně mile   překvapil ačkoliv jsem od   něj moc nečekal, do dvojky   jsem se pustil s chutí. Už   začátek je super, humorná   scénka s rozvážkou pizzy.   Akční scény naprosto bez   chyby a efekty taky. Doc.   Ocktopus byl výborný, i   když to nebyl klasický   záporák, šel z něj docela   strach. Dále se mi hodně   líbila prostřední část   filmu kdy Peter Parker   prožívá krizi a už nechce   být Spidermanem. Stále   zamilovaný do Mary - Jane,   ale neví jak by ji dostal   zpátky, ta má před svatbou.   Poté co ji unese Doc Ock   opět se vrací do svého   kostýmu. Celá tahle   milostná zápletka se mi moc   líbila a byla zajimavá.   Musím vyzdvihnout scénu, jak   Spiderman zastavuje vlak, bez   masky, takže lidem ukáže   svou tvář, ti ho ale budou   krýt, jelikož je zachránil.   V závěrečné bitvě, kdy   nakonec Spidey vítězí a   Ocktopus umírá si sundává   masku a tím odhaluje   Mary-Jane kdo opravdu je, ta   to již tušila. Originálně   provedeno. Nakonec Mary Jane   ruší svatbu se svým   snoubencem a s Peterem se   dává dohromady. Nesmím   zapomenout ani na to jak se   Harry dozvěděl pravdu o   Spidermanovi, jsem zvědav jak   to bude dál. Film končí   zhoupnutím Spidermana po   městě a zamyšleným   pohledem Mary. Film je   otevřený a těším se na   trojku, kterou už mám doma   na DVD. Doufám že bude   srovnatelná s tímto dílem.   Tobey zahrál na jedničku, do   Kirsten bych se taky asi   zamiloval, kdybych ji znal   osobně. Zasloužená a jedna   pro mně neoddiskutovatelná   10.
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Efektní akční podívaná se   spoustou triků a   akce.Uznávám,že v rámci   žánru je tento film na   dobré úrovni.Splňuje   všechno,co od takového filmu   čekáme.Příběh je sice   trošku banální a   tisíckrát ohraný,dá se to   ale vzhledem k popsaným   přednostem snímku   překousnout.Já osobně však   na kaskadérských kouscích   pavoučího muže,libujícího   si v přelétávání z   mrakodrapu na mrakodrap nic   zajímavého nevidím.
Ancient
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Pokračování se nese v   přesně takovém duchu jako   první díl. Opět velká   pozornost na osobní Peterovy   problémy, kvalitní akce. Ani   lepší, ani horší..stejně   dobré. ( Snad jen souhlas s   tím, že Octopus není tak   ,,cool" jako Green Goblin   )
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Solidní pokračování,
ale zelenáč, hlavně jeho   představitel, je   nenahraditelný. Trochu jsem   čekal pokračování v   rodinné pomstě, ale nakonec   jsem byl ochoten přijmout   chapadláče. Ač měl do   mých sympatií daleko, v   podstatě umožnil   Spidermanovi rozvoj jeho   obvyklých akčních   ztřeštěností. Takže to   ušlo.
dominik10
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
spiderman 2 je film který se   mi strašně líbí.Hlavně   ten octobus kterej měl ty   chapadla byla výborná   postava která semi tam hodně   hodila.digitální efekty   prostě třída a bytky bily   taky zcela výborné já sám   osobně dávám 95 procent.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Zajímavý příběh, hodně   akce, dobré herecké výkony.   Film sice není až tak moc   napínavý, ale oplývá   zajímavými efekty.
opl
Hodnocení:
Přidáno: 2.11.2007
Mazec
Je to navazování na   předchozí velmi vyvedený   titulek Spidermana.Tento film   se povedl jak tvůrcům tak i   hercům v jejich   výkonech.Nutno podotknou že   je film velmi dobře graficky   vypracován
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tak tohle byla bomba. Z   jedničky jsem byl zklamaný   ale z dvojky hodně   překvapený. Jelikož se   jedná o pokračování film   má tu výhodu, že nemusí   nic vysvětlovat a nabízí   nám hlavně akci (která je   výborná, hlavně scéna s   nadzemkou je perfektní). A   jelikož nemůže ve filmu   pořád jen něco bouchat a   hrdina musí i odpočívat   sledujeme i jeho osobní   trable, které jsou také   zajímavé a nejsou jen   jakousi nudnou vatou při   čekání na další trikovou   sekvenci. A navíc Alfred   Molina je o dost   sympatičtější a   zajímavější padouch než   Willem Dafoe.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.9.2007
Dobre pokracovani komiksoveho   hitu se oprostilo od akce a   vic sazi na psychickou stranku   veci. a Doc Oc taky neni uplny   padouch, jen si s nim chapadla   delaji co chteji.
Orin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
komixove filmi se mi nekdy moc   nelibyly ale spiderman je   vijimka! herecke obsazeni   bravurni a kaskaderske kousky   tež!!! pribeh filmu zaujme a   sou tam i sceny vtipne proto   nema film moc chib!! me   hodnoceni je docela dobry   film!! ale i pres to vsechno   ma film sve mouchi ale ktery   je nema ze?
Barty
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Jak už to tradičně bývá,   tak ani toto pokračování   úspěšné jedničky   nedokázalo pobavit jako   první díl. Kvalita je   přímo danému   pokračování, i když musím   konstatovat, že jsem to   čekala daleko horší.Ale asi   je to tím že pavoučí muž   pro mně není a létání po   panelákách mi nic   neříká:-(
SakoVerife
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
skvele pokracovani, tesim se   moc na trojku
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2007
Pane režisére, paráda!!!
Udržet pokračování na   takové špičkové úrovni,   efekty naprosto bezchybné   (což také ocenili praví   odborníci) ... :@)
Ale   i přes perfektní druhý   díl, jednička je   nepřekonatelná!Navíc mě   poměrně zklamalo   pochybování Pavoučího   muže nad svým údělem a   tupost M.J. (Svatba???S   vesmírným fotbalistou???)   ... :@)
Záporák   samozřejmě opět perfektní   ... mám ale obavu o třetí   díl!Snad má skepse dostane   od SPIDER-MANa 3 na frak ...   :@)
IceCold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Asi najlepší doteraz   spracovaní komiks ak nerátam   Sin City.A navyše Kirsten   Dunst tú ja môžem...Ale aj   nenadšencov poteší...
Verik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2005
Pavoučí muž zpět
Úžasný film s ještě   úúúúúúžasnějším   hercem v hlavní roli.
I když tyhle filmy moc v   lásce nemám,tak Spiderman je   pro mě prostě jednička.
scajo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2005
Nejlepší comicsový film všech dob?
Spider-Man 2 překonává   výbornou jedničku snad   úplně ve všem -   dynamičtější akce,   propracovanější triky,   výraznější záporák,   emocionálnější love story,   ještě přesvědčivější   Tobey Maguire, otevřenější   konec.. prakticky nemám   výhrady. Ve svém žánru   naprostá špička!
Pete
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2005
Chválím tvůrce filmu, že   zachovali kontinuitu z   prvního dílu. Měl jsem to   štěstí vidět oba díly po   sobě, a myslím si, že by se   z toho dal udělat jeden   opravdu dlouhý film. Dvojka   mě chytla víc, více se   přiblížila skutečnému   komiksu, takže mi nedělalo   problém zamhouřit oči i nad   totálními nesmysly, které   jsou povinnou součástí   komiksů. Dokonce jsem   překousl i srdcervoucí   morality (zvláště ty od   tetičky byly opravdu silné).   Jinak opravdu bezva   odreagovávací kousek.
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2004
Dvojka je rozhodně lepší   než první film. V hlubší   dějové propracovanosti a   symboličnosti. Není to jen   přepis komiksu. Tobey Maguire   dokazuje v dalším filmu   svůj přirozený talent, i   když ho scénář svazuje.   Odpočinkový film, role   diváka je jasná.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2004
Je to stejný jako jednička   hodně akce opčas trocha   humoru.
No prostě   Spider - Man.
Kristi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2004
Spider-Man, Spider-Man. Friendly neighbourhood...
Dlouho jsem se rozhodovala   mezi 9 a 10 hvezdickami. Film   to je vyborny (!), ktery   (velkeho) fanouska Spideyho   serialu nezklamal (a takove   filmy jsou). Myslim, ze Tobey   byl do role obsazen spravne, i   kdyz nekolikrat, kdy snimali   kamerou zblizka jeho tvar,   jsem mela pocit, ze mu po   tvari potece slza.
Dunst, Franco a Simmons   predvedli dobrou praci a   Molina bych super, jeho   postava je rozhodne lepsi nez   Green Goblin.
Dej se mi   moc libil, nikdy jsem   nedokazala uhodnout, co se   stane dal, a jak vlastne   Spidey Oca porazi. Tez se mi   libila prace s kamerou a hudba   - proste lahudka ;-)
Dojalo me to, jak ve filmu   ukazali, ze kazdy ma v sobe   hrdinu - Mary-Jane kdyz zvedla   ten plech, aby zasahla   Octopuse, ti lide ve   vlaku...
Ted uz lide   vedi, kdo je Spider-Man. Jsem   moc zvedava, jak bude pribeh   pokracovat. A jak skonci Green   Goblin junior ;-)
Filmu   tedy davam 10 hvezdicek.   Stejny pocet jsem dala i   prvnimu filmu a nedokazu   tvrdit, ze dvojka je o jedinou   hvezdicku horsi.
zhago
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Tak po projekci jsem si   říkal, že přesně takhle   by mělo vypadat   pokračování comicsového   filmu. Přesně dávkované   napětí, povedená akce   střídající uvolnění, tu   a tam nějaký ten vtípek,   který JE opravdu vtipný a   hlavně o poznání lepší   triky, potažmo celá   vizuální stránka druhého   „spideyho“. Z plátna   doslova celou dobu srší   energie a to už od samotných   úvodních titulků, které   napovídají o tom, že se v   žádném případě nebudeme   nudit. Raimiho režie je   přesná a ve svém žánru   bezchybná, stejně tak herci.   Peter Parker alias T. Maguire   přesvědčí i největšího   skeptika, že on je ten pravý   „spidey“, pohledně   baculatá Kirsten Dunst je   okrasou filmu a dobrácká   svině Alfred Molina a jeho   Dr.Octavius je prostě k   popukání. Ale ten, kdo   nejvíc překvapil, je   J.K.Simmons v roli   šéfredaktora Jamesona –   tahle postava je naprosto   perfektní. Tenhle film se   vydařil a z celého srdce mu   přeji, aby vydělal co   nejvíc chechtáků a my se   mohli těšit na trojku, se   kterou se počítá v roce   2007. Kašlete na okurkovou   sezónu, tohle léto je létem   Spider-Mana (a taky Shreka)!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih63517minih63517Městečko Peacock (2010) 
Peacock n
minih170023minih170023Tři vteřiny (2019) 
The Informer n
minih49779minih4977913 (2008) [TV minisérie] 
XIII n
minih38778minih38778Elektra (2005) 
Elektra n
minih8562minih8562Hořký měsíc (1992) 
Bitter Moon n
minih39114minih39114Spartakus (2004) [TV film] 
Spartacus n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih3567minih3567Banovič Strahinja (1981) 
Banović Strahinja n
minih33319minih33319Kód Navajo (2002) 
Windtalkers n
minih41473minih41473Repli-Kate (2002) 
Repli-Kate n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Amazing Spider-Man (2012)

 Amazing Spider-Man (2012)
Amazing Spider-Man n
The Amazing Spider-Man
Žánr: akční / fantasy / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Marc Webb

(---)

Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál]

 Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál]
Senzační Spider-Man n
The Spectacular Spider-Man
Žánr: animovaný / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Dave Bullock, Jennifer Coyle, Victor Cook

(---)

Spider-Man 3 (2007)

 Spider-Man 3 (2007)
Spider-Man 3 n
 
Žánr: sci-fi / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(---)

Spider-man (2003) [TV seriál]

 Spider-man (2003) [TV seriál]
Spider-man n
 
Žánr: animovaný / dobrodružný / akční / krimi / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Susan Blu, Sebastian Brodin, Alan Caldwell

(---)

Spider-Man (2002)

 Spider-Man (2002)
Spider-Man n
 
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(---)

Spider-man bez hranic (1999) [TV seriál]

 Spider-man bez hranic (1999) [TV seriál]
Spider-man bez hranic n
Spider-Man Unlimited
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / rodinný
Země: Kanada
Režie: Patrick Archibald

(---)

Spider-man (1994) [TV seriál]

 Spider-man (1994) [TV seriál]
Spider-man n
 
Žánr: akční / rodinný / animovaný / krimi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bob Richardson, Robert Shellhorn

(---)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10