Spenser: Kruté místo (1995) [TV film]

Spenser: Kruté místo (Spenser: A Savage Place)
60 %
 
 

Spenser: A Savage Place

Další název: Spencer: Cité sauvage; Spenser: Nebezpečná zóna

    Žánr: krimi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
„Americké televizní krimi, ve které se vrací oblíbený detektiv, aby pátral po pozadí velkého podvodu s kreditními kartami...“
Bostonský soukromý detektiv Spenser, který právě prožívá malou krizi se svou přítelkyní Susan, přijíždí na přání televizní reportérky a své bývalé přítelkyně Candy Sloanové do Toronta, aby ji chránil a pomohl jí s pátráním v případu, který se jí podařilo odhalit. Jeden její přítel byl zavražděn a ona chtěla zjistit, co bylo v pozadí zločinu. Zjistila, že jde o velké podvody s kreditními kartami a stopy ji zavedly k místní filmové společnosti, která před krátkým časem ohlásila bankrot. Situace je mnohem nebezpečnější, než se mohlo zdát, protože ten, kdo stojí v pozadí zločinu, záhy zaútočí také na Candy. A to je chvíle, kdy Spenser bere zákon do svých rukou a společně se svým přítelem Hawkem nastraží past.

režie:
Joseph L. Scanlan
 
 
hraje:
Robert Urich (Spenser), Avery Brooks (Hawk), Cynthia Dale (Candy Sloanová ), Ross Petty, Wendy Crewson (Susan Silvermanová), Richard Fitzpatrick (Sam Felton ), Tyrone Benskin (Stevenson), Michael Ricupero (Franco), Daniel Parker (Spike), Neil Crone (opravář), Douglas Kidd (Rafferty), Jerry Levitan (Frederics), Tom Kneebone (Henri), Lisa Hutchinson (recepční), Todd Schroeder (Erol Flyn ), Robert Racki (Trevor), Matt Birman (bandita)
 
 
námět:
Robert B. Parker (kniha)
 
 
scénář:
Donald Martin, Monte Stettin
 
 
kamera:
Vic Sarin
 
 
hudba:
Brad MacDonald
 
 
střih:
Stephen Lawrence
 
 
producent:
Michael J. Maschio
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.