reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Soused

The Neighbor

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Soused

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13269minih13269My z Kačerova (1987) [TV seriál] 
DuckTales n
minih25525minih25525Hadí oči (1998) 
Snake Eyes n
minih47407minih47407Zeptej se nejdřív dětí (2007) 
Demandez la permission aux enfants n
minih71300minih71300Vyměřený čas (2011) 
In Time n
minih45390minih45390Suddenly, Last Summer (1959) 
Suddenly, Last Summer n
minih98086minih98086Gambit (2012) 
Gambit n
minih25472minih25472Píseň pro nevěstu (1998) 
The Wedding Singer n
minih108958minih108958Highland Park (2013) 
Highland Park n
minih36059minih36059Den zlomu (2003) [TV film] 
Killer Flood: The Day the Dam Broke n
minih16860minih16860Pravdivé lži (1994) 
True Lies n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - curil
7   - Charlie35
8   - caligari
7   - rosta12
7   - ASPHALT
5   - tvo

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130357

Poslední komentáře

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

John Wick 2 (2017)

Džonatan bumprásk kop 2.

John Wick 2
Hvězdičkoví onanisti tady   zase exhibují nad   černo-černou tmou ve které   se odbývá 80% snímku která   má zakrýt konstatní   fádnost více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.737/0.714