Soukromý víkend (1985)

Soukromý víkend (Private Resort)
66.9 %
 
 

Private Resort

Další název: Soukromý sektor / Slnko, baby, Florida! (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 82 min.
„Dva chlapci jsou o víkendu na Floridě a jejich jediným zájmem je náhánění děvčat. Osud jim však přidělí i jiná dobrodružství...“
Ben (Rob Morrow) a Jack (Johnny Depp) trávia víkend v luxusnom hotelovom komplexe. Ich jedinou zábavou je zvádzanie a flirtovanie s krásnymi dievčatami. To sa im aj pomerne dlho a úspešne darí až do chvíle, keď jedného dňa namiesto dámy, ktorú si k sebe pozvali na izbu, zavíta k ním jej manžel, ktorého volali Maestro (Hector Elizondo).

Omylom si však myslí, že je u kaderníka. Ben sa teda tvári ako kaderník a Jack medzitým musí vymyslieť ako sa dostane z izby. Je však nahý a na jeho oblečení sedí Maestro. Ben sa teda pokúsi ho zamestnať vytvorením nového účesu. No podarí sa mu iba zničiť Maestrovi vlasy. Po tomto nevydarenom pokuse neostáva Benovi a Jackovi nič iné iba pred rozzúreným Maestrom utiecť.

Počas zvyšných dní ich pobytu v hoteli sa pred ním musia skrývať a popri tom sa ale naďalej snažia venovať svojej záľube v zvádzaní dievčat. Benovi sa zapáči jedna čašníčka, nie je však sám, jej šéf má o ňu tiež záujem. Jackovi sa tiež podarí nájsť si objekt svojej túžby. Je ním Dana, pred ktorou sa Jack hrá na doktora. Podarí sa chlapcom získať dievčatá a zároveň sa vyhnúť problémom s Maestrom?

Zdroj: Markíza

režie:
George Bowers
 
 
hraje:
Rob Morrow (Ben), Johnny Depp (Jack), Emily Longstreth (Patti), Hector Elizondo (Maestro), Dody Goodman (paní Rawlingsová), Tony Azito (Reeves), Hilary Shepard (Shirley), Leslie Easterbrook (Bobbie Sueová), Michael Bowen (Scott), Lisa London (Alice), Andrew Dice Clay (Curt), Christopher Wynne (Mike)
 
 
námět:
Alan Wenkus (příběh), Ken Segall (příběh), Gordon Mitchell (příběh)
 
 
scénář:
Gordon Mitchell (příběh)
 
 
kamera:
Adam Greenberg
 
 
střih:
Samuel D. Pollard
 
 
zvuk:
James Thorton
 
 
asistent kamery:
Ted H. Hauser
 
 
výprava:
Michael Corenblith
 
 
producent:
R. Ben Efraim, Don Enright
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.