reklama
 
ohodnotit

Soukromý víkend

Private Resort

Další název:
Soukromý sektor / Slnko, baby, Florida! (SK)
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
82 minut
„Dva chlapci jsou o víkendu na Floridě a jejich jediným zájmem je náhánění děvčat. Osud jim však přidělí i jiná dobrodružství...“

Celkové hodnocení filmu Soukromý víkend

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.5.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2011
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.10.2014
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2011
AvxP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2013
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2015
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2011
Pavka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
pajous1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Anda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24590minih24590Sokolovo (1974) 
Sokolovo n
minih9967minih9967Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 
No Retreat, No Surrender n
minih79236minih7923650 tablet (2006) 
Fifty Pills n
minih74297minih74297Černá listina (1995) 
Liste noire n
minih18097minih18097Roztržitý (1970) 
Le Distrait n
minih27687minih27687Cesta z města (2000) 
Cesta z města n
minih84533minih84533Veřejná žena (1984) 
La femme publique n
minih111275minih111275Konec semestru (1974) [TV inscenace] 
Konec semestru n
minih147635minih147635Zázračný nos (2016) [TV film] 
Zázračný nos n
minih44000minih44000Ztracen v oblacích (2006) 
Beautiful Dreamer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.9 %
4   - rankinfitc
5   - RM
10 - Kycky
5   - Prorok_Mys
5   - thefj
8   - oulisna
9   - miroslav22
6   - AvxP
8   - diana.pala
4   - Macek8
5   - Pavka89
8   - pajous1
10 - Anda

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - kontaktní čo...

19:30 - 19:50

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.33