reklama
 
ohodnotit

Soukromý víkend

Private Resort

Další název:
Soukromý sektor / Slnko, baby, Florida! (SK)
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
82 minut
„Dva chlapci jsou o víkendu na Floridě a jejich jediným zájmem je náhánění děvčat. Osud jim však přidělí i jiná dobrodružství...“

Celkové hodnocení filmu Soukromý víkend

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.5.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2011
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.10.2014
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2011
AvxP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2013
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2015
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2011
Pavka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
pajous1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Anda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115051minih115051Padesát odstínů šedi (2015) 
Fifty Shades of Grey n
minih18055minih18055Rozhodující úder (1988) 
Split Decisions n
minih55522minih55522Kůň pro Winky (2005) 
Het paard van Sinterklaas n
minih49902minih49902Las Vegas: Kasino (2003) [TV seriál] 
Las Vegas n
minih28959minih28959Tichý Američan (2002) 
The Quiet American n
minih131862minih131862Vinnetou (1979) [TV seriál] 
Winnetou le Mescaléro n
minih40663minih40663Erasmus 2 (2004) 
Les poupées russes n
minih54225minih54225Odvrácená tvář hor (2002) [TV seriál] 
Rockface n
minih94095minih94095Recept na bohatství (2012) [TV pořad] 
n
minih42140minih42140Denní hlídka (2007) 
Dněvnoj dozor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.9 %
4   - rankinfitc
5   - RM
10 - Kycky
5   - Prorok_Mys
5   - thefj
8   - oulisna
9   - miroslav22
6   - AvxP
8   - diana.pala
4   - Macek8
5   - Pavka89
8   - pajous1
10 - Anda

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Ženy, které psaly historii: Ja...

17:20 - 18:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144277
Osobností: 614993
Fotografií: 539010
Plakátů: 257979
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Nepřemožitelný (2006)

Dobrý počin

Nepřemožitelný
Nemám ráda ani americký   fotbal, ani filmy podle   skutečnosti (protože   nesnáším špatné konce-na   ty mi bohatě stačí život),   ale tento více >

Autor: blondataXena | Hodnocení: 9 / 10

V pasti (1956) [TV inscenace]

V pasti
Že půlhodinový příběh   byl natočen již v roce 1956   a je to poutavé, díky   bravurním herectvím krásné   Medřické, zajímavého   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.298/0.252