ohodnotit

Soukromý víkend

Private Resort

Další název:
Soukromý sektor / Slnko, baby, Florida! (SK)
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
82 minut
„Dva chlapci jsou o víkendu na Floridě a jejich jediným zájmem je náhánění děvčat. Osud jim však přidělí i jiná dobrodružství...“

Celkové hodnocení filmu Soukromý víkend

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.5.2011
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2011
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.10.2014
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2011
AvxP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2013
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2015
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2011
Pavka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
pajous1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Anda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37191minih37191Zabijte krále (2003) 
To Kill a King n
minih39394minih39394Shrek Třetí (2007) 
Shrek the Third n
minih3622minih3622Baron Prášil (1940) 
n
minih44028minih44028Nepřemožitelný (2006) 
Invincible n
minih142867minih142867Obr z Černé skály (1969) [TV inscenace] 
Obr z Černé skály n
minih15903minih15903Planeta opic (1968) 
Planet of the Apes n
minih2312minih2312...a zase ta Lucie (1983) 
...a zase ta Lucie n
minih28190minih28190Bomba kšeft (2002) 
Welcome to Collinwood n
minih136184minih136184Nevlastní dcera (2015) 
My Stepdaughter n
minih67403minih67403Druhý dech (2007) 
Le deuxième souffle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.9 % (13)
5   - RM
4   - rankinfitc
10 - Kycky
5   - Prorok_Mys
5   - thefj
8   - oulisna
9   - miroslav22
6   - AvxP
8   - diana.pala
4   - Macek8
5   - Pavka89
8   - pajous1
10 - Anda

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Rybí svět Jakuba Vágnera

17:10 - 18:05

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Linka 112 (2018) [TV pořad]

16:55 - 17:50

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154145
Osobností: 639171
Fotografií: 586362
Plakátů: 278295
Obsahů a biografií: 141193

Poslední komentáře

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Já jsem byl spokojen, poprvé   jsem u Trpaslíka usínal,ale   teď jsem si ho vychutnal   každej díl. Některý   hlášky, vtípky a situace   mě více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Ready Player One: Hra začíná (20...

Ready Player One: Hra začíná
Film je pro mě bohužel   zklamáním. Ne že by nebyl   skvěle natočený, ale čekal   jsem pořádné sci-fi a   dočkal jsem se, no inu   víceméně více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Mere Brother Ki Dulhan (2011)

Mere Brother Ki Dulhan
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $496,172║Tržby Celosvetovo   $14,233,249 ▐ Romantická   komédia, ktorá je takou   mierne bláznivou více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Z cizího krev neteče (2013) [2k ...

Z cizího krev neteče
║Rozpočet   $35miliónov║Tržby USA   $134,506,920║Tržby   Celosvetovo $176,088,018▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $11,095,982 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

I Love You Phillip Morris (2009)

I Love You Phillip Morris
║Rozpočet   $13miliónov║Tržby USA   $2,037,459║Tržby   Celosvetovo $20,722,843║   Neskutočná pitomosť, ktorá   je prvých asi 20 minút na   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.198/0.165