reklama
 
ohodnotit

Šógunovi nindžové

Momoči Sandajú

Další název:
Ninja bugeicho momochi sandayu; Shogun's Ninja; Šogúnovi nindžovia (SK)
Země:
Rok:
1980
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1989
„Krevní msta v rukou neporazitelného bojovníka.“

Celkové hodnocení filmu Šógunovi nindžové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.7.2010
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2008
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2010
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2008
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.4.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.6.2011
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2008
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2008
balvanus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97520minih97520Domov neznámý (2012) 
Home Again n
minih76450minih76450Pregnancy Pact (2010) [TV film] 
Pregnancy Pact n
minih15410minih15410Panna (1940) 
n
minih53964minih53964Úkryt Černého Billa (1965) 
Úkryt Černého Billa n
minih14099minih14099Neslušný návrh (1993) 
Indecent Proposal n
minih49194minih49194Dvojí hra (2009) 
Duplicity n
minih39475minih39475Život pod vodou (2004) 
The Life Aquatic with Steve Zissou n
minih11427minih11427Líbej mne, Katko! (1953) 
Kiss Me Kate! n
minih63200minih63200Slečna Mumu (2010) 
Mumu n
minih20523minih20523Tak láska začíná... (1975) 
Tak láska začíná... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
4   - curil
8   - Justik66
3   - Hugin
9   - Prasoid
10 - rimeon
8   - satyr
7   - R.RICKIE
7   - killy
4   - MaKy92z
7   - rosta12
10 - zazrakpave
2   - miroslav22
9   - Pauleto
1   - Spurs
8   - martas.s
10 - Sheriff.Ja
10 - supermil
9   - balvanus
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.453/0.412