ohodnotit

Celkové hodnocení filmu So toll wie anno dazumal

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4847minih4847Byl jsem upírem (1986) 
n
minih28682minih28682Krokodýl Dundee v Los Angeles (2001) 
Crocodile Dundee in Los Angeles n
minih3037minih3037Andělská nevinnost (1994) 
n
minih4831minih4831Byl jednou jeden dům (1974) [TV minisérie] 
n
minih32724minih32724Clubland (2001) [TV film] 
Club land n
minih26553minih26553Bílá legie (1943) 
So Proudly We Hail! n
minih40663minih40663Erasmus 2 (2004) 
Les poupées russes n
minih27048minih27048Draculův švagr (1996) [TV seriál] 
n
minih3155minih3155Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 
Anton Špelec, ostrostřelec n
minih2673minih2673AkaTaMus (1988) 
AkaTaMus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.4 % (9)
5   - Agostino
5   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
3   - Area
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Alfpaseka
6   - paja.pipin

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

33 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

58 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

38 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639077
Fotografií: 586184
Plakátů: 278209
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.413/0.36