reklama
 
ohodnotit

Snowboardová akademie [Video]

Snowboard Academy

Další název:
Snowboardová akadémia (SK)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
86 minut
„Co je lepší? Lyže nebo snowboard?“

Celkové hodnocení filmu Snowboardová akademie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.2.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.7.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2014
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.2.2005
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2013
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2008
ohynek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.4.2013
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49072minih49072Tenkrát a dnes (2006) [TV film] 
Though None Go with Me n
minih45555minih45555Prodám šéfa zn. spěchá (2007) 
Fast Track n
minih74608minih74608Bajkonur (2011) [DVD kinodistribuce] 
Baikonur n
minih4466minih4466Bonnie a Clyde (1967) 
Bonnie and Clyde n
minih35892minih35892Král a uhlíř (1991) [TV inscenace] 
Král a uhlíř n
minih10381minih10381Kočovníci smrti (1985) 
Nomads n
minih44053minih44053V zámku a podzámčí (1981) [TV film] 
V zámku a podzámčí n
minih18743minih18743Seznam Adriana Messengera (1963) 
The List of Adrian Messenger n
minih66949minih66949Alvin a Chipmunkové 3 (2011) 
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked n
minih46475minih46475Nesvatý Mikuláš (2002) [TV film] 
Mr. St. Nick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 %
2   - curil
7   - satyr
5   - brnvl2105
6   - Kycky
6   - MaKy92z
5   - sofry
7   - MILAN19611
1   - Shadow
6   - Stallone56
8   - sansiro
4   - ohynek
6   - Brosis

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:25 - 01:50

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Queer: Sex, beat a video

01:40 - 02:10

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:20 - 02:00

26 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Růže z Kerrymoru (2000) [TV fi...

00:30 - 02:30

76 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.619/0.576