Duben
ohodnotit

Snowboarďáci

Další název:
Snowborďáci
Rok:
2004
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
4.11.2004
„Mrtvej sněhulák, dobrej sněhulák.“
Popis / Obsah / Info k filmu Snowboarďáci
Rendymu a Jáchymovi je konečně šestnáct a mohou vyrazit na svou první skutečnou pánskou jízdu. Čeká je týden na horách. Na opravdovém prkně dosud nestáli, ale věří, že pokoří zasněžené svahy a udělají dojem na krásné sexy dívky. K jejich zděšení je ale na hory doprovází neskutečně protivná Jáchymova sestra Marta. Ubytování zdarma mají na horské chatě, kde dělá správce Jáchymův bratranec. Ten si je ale plete s námezdními silami a spolu s Martou se jim snaží udělat z pobytu peklo. Na stejné chatě bydlí tři dívky, které se klukům líbí. V cestě jim ale stojí trojice místních snowboarďáckých suverénů. Rendy s Jáchymem se snaží prožít týden, na který do smrti nezapomenou. Místo toho se dostanou do mnoha nepříjemných situací a trapasů, se kterými se budou muset poprat.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Snowboarďáci
Dva teenageři Rendy a Jáchym odjíždí na hory, aby se naučili jezdit na snowboardu. Věří, že si užijí skvělý týden a tajně doufají, že se díky své nové imagi konečně také zamilují. Jenže skutečnost se značně liší. Jáchym je rodiči donucen vzít s sebou starší sestru Martu, která si libuje v jeho "terorizování". Bratránek Milan se zas ukáže jako ten nejhorší správce chaty a navíc se naši hrdinové velice brzy zařadí mezi největší nemehla celého horského střediska. 99 minut.
Levné knihy


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Snowboarďáci
Soundtrack - Snowboarďáci:

Seznam skladeb:
------------------------------------------------------------

1. Dan Bárta - Here I Am – (3:37)
2. Viktor Dyk - Deadly Sin – (3:35)
3. Falling – (2:24)
4. No, co to je ... – (0:29)
5. Lenka Dusilová - Czech Disident (demo)... – (2:10)
6. Close To You – (2:55)
7. Šaise – (0:08)
8. Matěj Ruppert - Only Lonely – (2:47)
9. Ťuky ťuk – (1:33)
10. Lenka Dusilová - Caroll / Půjdem spolu do Betléma... (Arranged by František Kop) – (1:16)
11. James Harries - Don't Pinch Me – (2:51)
12. Blankytné – (0:18)
13. Dan Bárta - On My Head – (2:43)
14. Coloured Snow – (0:32)
15. WC – (2:21)
16. In The Can – (1:47)
17. Ahoj... – (1:30)
18. Retro Love – (2:43)
19. Oto Klempíř - Vanilly Car – (2:56)
20. Táhně mě to dolů... – (0:19)
21. Oto Klempíř, Viktor Dyk - Trish Trash – (3:11)
22. Finish – (0:29)
23. Lenka Dusilová - Rock The Snow – (3:50)


Autor: Wish

Popis / Obsah / Info k filmu Snowboarďáci
Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích. Ten den právě nastal. Rendymu a Jáchymovi je konečně šestnáct a můžou vyrazit na svou první skutečnou pánskou jízdu. Čeká je týden na horách, kde si budou užívat jak se dá. Naučí se jezdit na snowboardu, pořádně pařit a samozřejmě balit ženský. Zažijí prostě týden na který se do smrti nezapomíná.

No – to asi skutečně zažijí, ale ne zrovna tak, jak si představovali.

Na hory sice měli odjet sami, ale nějak se k nim přibalila Jáchymova obludně protivná ségra Marta. Bydlení je sice zadarmo, ale bratranec Milan (správce chaty) jim jaksi zapoměl říct, že si z nich hodlá udělat námezdní síly. A snowboard ? I když ho celý rok trénovali ve videoherně, najednou to nějak není ono. Respektive na skutečném sněhu je to katastrofa...

Horší už to zkrátka být nemůže. A právě v tu chvíli potkají kluci tři skutečné bohyně. Krásné dívky pro které se vyplatí na horách zůstat a něco vydržet. Lucie, Klára a Tereza jsou neodolatelné, sexy, a na prkně jezdí tak, že se Rendy i Jáchym absolutně a beznadějně zamilují.

Co na tom, že jsou dívky o trochu starší. Co na tom, že jejich vyvolené už nějakou dobu obletují místní nechutně dokonalí krasavci. A co na tom, že dívky jen ztěží budou chodit s těmi nejhoršími snowboardisty v okolí. Když jde o lásku, nebo o sex jsou Rendy s Jáchymem schopni čehokoliv...

Ochutnejte spolu s nimi vše, co k prázdninám na horách patří. Kiksy, pády a trapasy, jaké byste nechtěli nikdy zažít. Ale i rychlost, šílenství a úlety, jaké se dají poznat jen při pořádné jízdě na snowboardu. Vrhněte se s hrdiny tohoto filmu do propasti extrémních svahů. Nechte se zavalit lavinou a zastřelit brokovnicí. Prožijte s nimi jedinečné dobrodružství, jaké se dá prožít jen jednou za život. Dobrodružství první lásky, prvního svádění a možná i prvního sexu. To vše v české komedii, která k vám po letech opět přichází ze zasněžených hor – Snowboarďáci.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Snowboarďáci
Scenárista a režisér Karel Janák, který na sebe upozornil TV filmem pro mládež Vetřelci v Coloradu, se ve svém celovečerním debutu Snowboarďáci snaží znovu oslovit generaci teenagerů. Komediální příběh se točí kolem sexu a zábavy, již zde zastupují snowboarding a volný život na horách. – Jáchym a Rendy odjedou s novými prkny na Vánoce do Špindlerova Mlýna. Netuší však, že tam na ně místo bezstarostného řádění číhá mnoho nástrah. Doslova je zavalí dřina na horské chatě, na níž je správcem Jáchymův bratranec Milan. Postupně také zjišťují, že snowboard je záludným sportovním nářadím. Jedinou motivací jsou pro ně tři atraktivní snowboarďačky. I když to ze začátku příliš slibně nevypadá, splní se klukům jejich erotické sny a ještě se lecčemus přiučí. – Vzhledem k zimním podmínkám bylo natáčení filmu jistě náročné. Možná i to přispělo k tomu, že se tvůrcům nepovedlo zdolat práh průměrnosti. Vše ovšem tkví už ve scénáři. Postavy mají jen mlhavé obrysy, gagy až na výjimky nepůsobí moc vtipně, situace jsou příliš otřelé a proklamovaná nenáročnost film dost rozklížila. Nepomáhá ani bohatý písničkový soundtrack. – Snímek, který současně vznikal i jako třídílný TV seriál, je věnován zemřelému producentovi Jiřímu Sirotkovi.
-pp-, Filmový přehled 2004/11


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10