ohodnotit

Snídaně s Novou [TV pořad]

Rok:
1994
Délka:
150 minut
„Váš náskok po celý den.“

Komentáře k filmu Snídaně s Novou

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 12
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Tento pořad nemám šanci   vidět, v době vysílání   jsem již na pracovišti a   když přeci nějaké volno   utrhnu pro sebe, chce se mi   lenošit. Může být   zajímavý svými hosty, ale   nestýská se mi po něm...
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.9.2011
Přidám se k většině   komentářů.Dřív ta   snídaně byla o dost   lepší.Ovšem pro ty,co   nemusí ráno do práce se to   může hodit.
payo1555
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Tahle věc mě kdysi lákala,   protože byla nová a   neokoukaná a hlavně měla   vtip. Postupem času se   zábava vytratila a je to jen   mentorování o tom , co   máme, co musíme a na co   nesmíme zapomenout.   Střídají se tu dvojice s   velkými výkyvy. Semtam se   vysílá hudba. Časově se   nic nestíhá, kvůli   reklamě,atd. Vstávám se   svou hudbou.
New
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2010
Ryba nebo kuře k snídani
I když se slovem bídný s   předchozím pisatelem   nesouhlasím, musím uznat,   že tento pořad upadá. Jak   si třeba vysvětlit, že do   ranního pořadu   "snídaně" nějakej   "inteligent"   zařadil pravidelné Tescoma   vaření. V době, kdy   člověk snídá, sladký,   nebo slaný ranní pokrm, je   nucen koukat na to, jak   bývalá herečka Hrubešová   kouká, jak se peče kyselá   ryba, nebo smaží jiné   podivné maso, to jest jídlo   se snídaní, a s chutí   snídaně absolutně   nesouvisící!!!???
Co   se týče hudebního   výběru... hodnotím něco   mezi dostatečnou a   nedostatečnou... braková   hudba z USA, česká kvalita   chybí, nebo je těžce   opomíjena... v rádiu, třeba   na Impulsu (kdekoliv jinde na   české stramici), hrají   mnohem lépe.
Ani   výběr dětských pořadů   není kvalitní... ten   kreslený škvár   "supertůpi",   jméno toho druhého skřeta   už si nepamatuju, je děs!   Kam se ztratila česká   kvalita (Runcajs, Křelílek,   Sazínka, maková panenka)?  
Asi by to chtělo   vyměnit manžera   odpovídajícího za výběr   hudby a prolínajících se   pořadů...
Škoda že   místo toho mizí kvalitní   moderátoři (Kuba, Havliš,   Riegrová, Písařík ....)
Škoda, pořadu přeju   štěstí v nápravě...
Jarda6
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.2.2011
Průměrný pořad, který   postupně ztrácí vše, co na   něm kdy bylo působivé a   zajímavé. Škoda. Dnes se na   to koukám jen z nouze   ctnosti.
Hortensie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.9.2011

Za dobu své existence prošel   tento pořad různými   podobami a lepšími i   horšími fázemi. Jeho   hodnocení jako průměr?   Vidím to tak kolem 45ti   procent. V počátcích   vysílání TV Nova jej   dávali už od pěti hodin,   kdy jsem před odchodem na bus   kousek stíhala vidět. Ale   scénky z rádoby   manželského života   představované moderátory   Liborem Baselidesem a Danou   Morávkovou byly spíš   trapné a bez nápadu.   Později se zde vystřídala   spousta moderátorů, z nichž   jeden z nejlepších byl   nepochybně Pavel Svoboda. Z   ženských prvků pak Hana   Šimková. Osobně mě nejvíc   oslovila podoba pořadu   spíše ve zpravodajském   provedení - bez přehnaných   barevných a kýčovitých   kulis, přemíry hostů a   nucených rozhovorů. Tehdy   moderoval jen jeden   moderátor, stál u jakéhosi   pultíku a celý pořad sice   byl možná trošku   vážnější, ale působil   seriózněji. Poslední roky   jej ze sledování spíše   vypouštím, přijde mi, že   nějak usnul na mrtvém bodě.   Snad jen již zde v jednom   komentáři zmíněné   počasí si stále drží   celkem úroveň, zejména v   podání průvodního slova   paní Karly Mráčkové.   Osobně bych uvítala návrat   struktury a kulis do spíše   té zpravodajské podoby jako   asi před deseti lety, ale   vím, že tento model nebyl   tehdy diváky příznivě   přijat, proto se tvůrci   pořadu opět vrátili k tzv.   rodinnému modelu. Patří ke   slabším pořadům, ale   rozhodně neurazí. Pro   pracující jako kulisa k   ranní kávě? Proč ne:-)
Pankáč
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.8.2011
Mě samotnýmu to připadá   zvláštní,ale tento pořad   je o dost zajímavější i   hodnotnější než jeho   obdoba na ČT 1,teda kromě   kulinářské vložky   ,,Tescoma s chutí" za to   strhávám dvě   hvězdičky,když jenom   slyším její znělku,tak   mám chuť zabíjet.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Černá kronika už od rána
Já sem buď v práci, takže   se nedívám a nebo se v tu   dobu budím a pak se dávám   do kupy a televizi sleduji jen   jako kulisu ke snídani.   Dříve byvala snídaně s   nobvou lepší, nyní tam i   ráno ve zprávách dávají   mordy a černou kroniku -   tím nám asi přejí dobrou   chuť k snídani. Ale kladem   je, že hosté ve studiu jsou   občas zajímavý a   moderátoři jsou celkem v   pohodě a je s nima i legrace,   počasí moderuje kočka Karla   Mráčková.

Jenže musím konstatovat,   že nyní v r. 2011 je tam   mezi vstupy moderátorů   neskutečně mnoho reklam,   což mi příde po ránu   otravné, ke kafi sledovat   reklamu.
Warrior7
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.2.2010
bídný pořad s bídným   programem a bídnými   moderátory na vyplnění   ranního programu...nic   víc...ale přece jenom musím   ohodnotit dvěmi hvězdičkami   za pohádku, na kterou jsem se   kdysi vždy ráno díval...na   to se nedá zapomenout...:)
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Tento pořad jsem už   přestala sledovat, ale jako   malá se na to dívala. Vždy   se tam dovíte něco nového   ze světa. Procvičíte si   tělo a děti se můžou   těšit na pohádku.
Antoni
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.3.2013
Dříve dobrý pořad, po odchodu Železného a odstěhování na Barrandov ale tragédie
Dříve dobrý pořád, dnes   vrchol trapnosti díky   moderátorům. Celá Nova   předvádí samé hrůzy po   změně vlastníka. Místo až   na výjimky úspěšných   zábavných pořadů dnes cpou   lidem trapné seriály.   Mašlíková, odpad českých   médii je poslední kapka   proč na Snídani nekoukat
Big_peet
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2016
Zrusit !
Tohle uz se neda.. tuna   reklam, nakousla temata ktera   se ani poradne nedoresi. A   hlavne ta pitoma hudba do   toho. Nechapu jak muze nekdo   ze sebe delat celebritu, kdyz   placa blbosti v takovem poradu   jako je snidane na hovne.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih79997minih79997Legendární parta (2012) 
Rise of the Guardians n
minih32890minih32890Doktor Živago (2002) [TV film] 
Doctor Zhivago n
minih51898minih51898Jiří Wimmer - Legendární scénky 1 (2008) [DVD] 
Jiří Wimmer - Legendární scénky 1 n
minih50662minih50662Derrick (1974) [TV seriál] 
Derrick n
minih16940minih16940Princ a Večernice (1978) 
Princ a Večernice n
minih40729minih40729Hadi v letadle (2006) 
Snakes on A Plane n
minih50604minih50604Sága rodu Forsytů (1967) [TV seriál] 
The Forsyte Saga n
minih153975minih153975The Discovery (2017) 
The Discovery n
minih26617minih26617Pieseň o sivom holubovi (1961) 
Pieseň o sivom holubovi n
minih51169minih51169Politická střelnice aneb Konečně bez cenzury (2009) [TV pořad] 
Politická střelnice aneb Konečně bez cenzury n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.1 % (92)
5   - jarda53
5   - green-tea
4   - veverka-zr
4   - Hortensie
4   - Angelika28
6   - pataamat
5   - M.A.G.
3   - jmenuji.se
1   - 261972
4   - Serpentina
5   - Robinson
4   - Mackaku
5   - payo1555
5   - New
2   - REKBRIT
5   - satyr
3   - cerfik
4   - stanko
4   - Kycky
2   - nick4
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163581
Osobností: 658243
Fotografií: 629343
Plakátů: 302581
Obsahů a biografií: 149797

Poslední komentáře

Philadelphia (1993)

Philadelphia
Skvělé psychologické drama.   Když Jonathan Demme natočil   "Mlčení jehňátek" říkal   jsem si že to je jeho   životní dílo které sotva   kdy více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Poupata (2011)

Poupata
Nádherné sociální drama,   které snad mělo být   natočeno černobíle, aby   ještě víc vystihlo   totální beznaděj všech   zúčastněných - filmové více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 7 / 10

Collision Course: Part II (2019)...

Collision Course: Part II
Nakonec to do sebe všechno   pěkně zapadlo jako   puzzlíky.
Všichni si   dají jedno, dva a je zase   klid. Na chvíli...

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Vesmírní kovbojové (2000)

Vesmírní kovbojové
Hodně povedená komedie je   taková klasická   "Eastwoodovština"!!! Clint za   kamerou i v jedné z hlavních   rolí je moc dobrý a nijak si   s více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství mumie (2010)

Tajemství mumie
I Luc Besson se nakonec nechal   zlákat komiksovou   popularitou. A tak sáhl po   komiksu ryze evropském,   samozřejmě francouzském,   svým více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.115/0.101