reklama
 
ohodnotit

Sněhurka a vánoce [TV film]

Snow White Christmas

Další název:
Snehulienka - Vianočný príbeh; Sněhurka a vánoční příběh; Sněhurky vánoční příběh
Rok:
1980
Délka:
60 minut
„Mohou obři zachránit Sněhurku?“

Celkové hodnocení filmu Sněhurka a vánoce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.10.2011
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2008
dinuczka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih28683minih28683Jurský park 3 (2001) 
Jurassic Park III. n
minih83803minih83803Kit a spol. (1974) 
Kit & Co. n
minih54846minih54846Láska a tanec (2009) 
Love N' Dancing n
minih69047minih69047Klientka (2008) 
Cliente n
minih44064minih44064Alibaba a 40 loupežníků (1954) 
Ali-Baba et les quarante voleurs n
minih59050minih59050Staří a neklidní (2009) 
The Maiden Heist n
minih61520minih61520Návrat osamělého jezdce (2008) [TV film] 
Lone Rider n
minih45793minih45793Tichý svědek (1973) [TV inscenace] 
n
minih54599minih54599Titty Sweat (2009) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
7   - MaKy92z
3   - oulisna
6   - gyzmo
6   - tvo
5   - sansiro
10 - mary.charl
6   - LadaMVK
4   - dinuczka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150168
Osobností: 632930
Fotografií: 573513
Plakátů: 272299
Obsahů a biografií: 138085

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.177/0.133