ohodnotit

Sněhurka a vánoce [TV film]

Snow White Christmas

Další název:
Snehulienka - Vianočný príbeh; Sněhurka a vánoční příběh; Sněhurky vánoční příběh
Rok:
1980
Délka:
60 minut
„Mohou obři zachránit Sněhurku?“

Celkové hodnocení filmu Sněhurka a vánoce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.10.2011
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2008
dinuczka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih95495minih95495Vražedný týden (1970) [TV film] 
Vražedný týden n
minih36696minih36696Krev zmizelého (2005) 
Krev zmizelého n
minih55732minih55732Legenda o Lilith (2004) [TV film] 
Darklight n
minih24499minih24499105% alibi (1959) 
105% alibi n
minih51309minih51309Ztracený poklad Aztéků (2008) 
The Lost Treasure of the Grand Canyon n
minih47602minih47602Bratři (2009) 
Brothers n
minih37420minih37420Serafinka a Cézar (1976) [TV inscenace] 
n
minih4892minih4892C.H.U.D. (1984) 
C.H.U.D. n
minih52221minih52221Bezhlavý jezdec (2007) 
Headless Horseman n
minih28666minih28666Návrat mušketýrů (1989) 
The Return of the Musketeers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
7   - MaKy92z
3   - oulisna
6   - gyzmo
6   - tvo
5   - sansiro
10 - mary.charl
6   - LadaMVK
4   - dinuczka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.159/0.127