Jeden svět
ohodnotit

Sněhurka a lovec

Snow White and the Huntsman

Další název:
Snehulienka a lovec; Snow White & the Huntsman
Rok:
2012
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
31.5.2012
„Měl ji odvézt do lesů a tam ji zabít... místo toho se stal jejím ochráncem.“

Komentáře k filmu Sněhurka a lovec

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2016
Tak u mne jednoznačně   kostýmy a výprava. A   samozřejmě triky. Děj je   poněkud. v jistých   pasážích, loudavý. Někdy   je skoro blbý, řekl bych. A   ta přeslazenost také být   nemusela. Nu, je to fantasy,   což není moje parketa, ale   musím uznat, že mne to mile   překvapilo.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2012
Přiznávám, že tolik bodů   dávám ze dvou důvodů: 1.   Chris Hemsworth a 2. se mi   líbí výtvarná stránka   dílka, práce s atmosférou,   nádherné záběry...
Jinak je to poměrně   blábol. Co se však dá   čekat od zfilmování   pohádky? No a kapitolou   samotnou je Kristen - je tak   nějak vnitřně poměrně   hezká, ale na tady tyto   romantické roličky se   prostě podle mého nehodí -   její výrazové prostředky   jsou uboze omezené - resp. v   každém filmu ty samé. Ona   prostě není typ na   vyjadřování emocí (víc   než 2 způsoby...)..i když   umírat umí hezky :o)
Každopádně to bylo   představení pro Charlize   Theron a ta mě   nezklamala...jen bych jí dala   možná ještě trochu víc   prostoru... a nebo bych dala   prostě víc prostoru hloubce,   příběhu...klidně to mohli   víc překopat...a ne se   spolehnout, že Johanka z   Arku, tedy pardon Sněhurka,   všechno zachrání...
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2012
Už v Once Upon a Time jsem se   přesvědčila, že Sněhurka   není žádné neviňátko.   Tahle Sněhurka jenom více   padala do bažin, zajímalo se   o ní více mužů, nejenom   těch malých a efektně   umírala. Nejenom Sněhurka   však padala do bažin, také   Chris Hemsworth v roli lovce,   ale ani tuna bahna nezakryla   pel Thora, jenom ten červený   pláštík chyběl. Se   sekyrami to umí ale stejně   efektně jako s asgardským   kladivem. A to je také v   podstatě důvod proč jsem   film dokoukala do konce.   Dalším důvodem byla   Charlize Theron(ová). Její   zlá královna je v podstatě   zklamaná holka, kterou   akorát zneužívali chlapi a   pak to takhle s ní dopadlo.   Kristen Stewart(ová) mi nic   neudělala, je svým způsobem   i hezká, ale pořád mám z   jejího herectví pocit   prkenosti a její proslov na   konci filmu mě dorazil.   Žádná gradace, jenom   řvaní. I když za to svým   způsobem může i   scénárista. Přesto tahle   Sněhurka patří k lepšímu   průměru, nejen kvůli výše   jmenovaným, ale i   trpaslíkům, jejichž   představitele jsem rozpoznala   až díky závěrečným   titulkům a jenom jsem se   divila, co za herce je hrálo.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2012
Snow White and the Huntsman
Snad každý zná pohádku o   krásné princezně s bílou   pletí a rudými rty a s vlasy   jako ebenové dřevo, ano to   je Sněhurka, ale přece jen   tahle Sněhurka je lepší   než byste čekali, nejen, že   se jedná rozhodně o   nejlepší zpracování, ale   je to tak temné jak by měla   pohádka, která je od Grimmů   měla být, myslím, že by   měli velkou radost jak se   jejich tvorba, která se vždy   lišila od klasických   pohádek dovedla proměnit ve   vynikající film.

Temná královna, která   mi chvilku připomněla   Čachtickou paní, která ke   své kráse potřebuje mladé   dívky, Charlize Theron, já   jí mám moc ráda a co   předvedla tady, to bylo   neuvěřitelné, měla jsem   možnost vidět film v   originále a vřele to   doporučuji každému, její   mluvený projev neměl chybu   ostatně jako Charlize sama o   sobě. Tento rok jsem měla   možnost vidět v roli zlé   královny i Julii Roberts a   musím říct, že proti   Charlize byl její výkon   docela propadák.
Pak   tu máme Kristen Stewart v   roli Sněhurky, byla jsem   překvapená, že se mnoho   replik nedočkala a spíše   tak nějak pokukovala než   mluvila. Já nejsem její   velký fanda, ale hodně   těžko se bude vymaňovat z   té škatulky Twilight, ale   pro mne bude vždycky někdo   kdo umí hrát a dovedla to   především v mladším věku   po boku Jodie Foster ve filmu   Panic Room. No a pak už   zbývá jen Chris Hemsworth,   další důvod proč musíte   vidět film v originále,   protože jeho sexy hlas nemá   chybu.
Snad mohu   říct jedno - Zrcadlo,   zrcadlo, kdo je na světě   nejkrásnější - lovec aneb   Chris Hemsworth. Sněhurka by   asi nebyla jediná, kdo by se   probudil, díky jeho polibku   :-)

A co můžu   snad jen dodat, je že filmem   jsem byla poměrně   překvapená, opravdu jsem   nečekala, že se film takhle   zdaří a byla jsem doslova   nadšená. Stopáž je   poměrně dlouhá, ale nebyla   tam ani chvilka nudy, protože   všechno buď vyplnil lovec a   nebo královna Ravenna. Je na   co koukat, takže pokud   váháte tak to nedělejte a   zkouknete to, protože to   zaručeně stojí za to,   zatím jeden z nejlepších   filmů tohoto roku.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2014
Klasická pohádka ve fantasy   provedení nebyl špatný   nápad. Pohádek vhodných do   takových zpracování jsou   spousty, tak nás snad ještě   tvůrci něčím překvapí.   Snímek je temný, syrový a   místy až děsivý, který   vyniká svojí výpravou a   speciálními efekty. Obojí   je na výbornou. Onen   středověk, či jaká je to   doba, je silně realistická.   Chybou na kráse je bohužel   velmi pomalé tempo, která je   sice na atmosféru   příznačné, ale když je to   více než časté, začíná   to být u diváka velice   únavné. A tak je díky tomu   značně přepálená stopáž   a zcela zbytečně. Kratší   délka by byla   přínosnější. A nebo více   obohatit scénář.   Závěrečná scéna, kdy   Sněhurka s armádou vtrhne do   královnina paláce, mi   připomněla Johanku s Arku.   Bitevní scény vypadali   velkolepě, ale byli moc   krátké a bylo jich málo.   Přiznám se, že jsem čekal   víc. No nic. Každopádně   nápad z dětské pohádky   udělat pohádku pro dospělé   nedopadl vůbec nejhůř.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Tak nevím, pro mě je tento   film spíše zklamáním,   čekal jsem od něho o hodně,   hodně víc.
Ovšem   nemůžu říct, že by mě   zklamalo herecké obsazení,   to vůbec ne - naopak to tady   bylo až moc dobré.Po   stránce vizuálních efektů   a triků, jsem byl také   maximálně spokojen.Jenže,   co je mi to všechno platné,   když mě totálně zklamal   příběh.
Je jisté,   že si tento film už nikdy   nepustím, bohatě mi to   stačilo jednou.
A   těch 5 bodů dávám právě   za to herecké obsazení a za   efekty.
Petantino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2013
Tak se nám dolar sešel s   dostatečným množstvím   svých chrabrých bratří,   což nám z obyčejné   pohádky vytvořilo velkolepou   podívanou s obrněnou   Sněhurkou, ozbrojenými   trpaslíky a několika   obživlými nesmysly. Nic   proti tomu, ale Kristen   Stewart v sobě prostě nemá   Sněhurčinu nevinnost, Chris   Hemsworth zase v posilovně   nenazvedal příliš   hereckého talentu a tak   největším zážitkem pro   mne byla macecha Charlize   Theron, na jejímž výkonu   neshledávám žádné   viditelné mouchy.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2019
Povedené ztvárnění   Sněhurky v novém filmovém   kabátě... dobré herecké   obsazení, povedený   příběh, pár přehnaných   efektů, ale jinak proč ne :)
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet   $170miliónov║Tržby USA   $155,136,755║Tržby   Celosvetovo $400,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $25,598,354 //počet   predaných kusov 1,209,257║   Tržby za predaj DVD v USA   $19,745,077 //počet   predaných kusov 1,101,297║   Celkom zaujímavé, akcia,   vizuál a triky na veľmi   dobrej úrovni, však tam bol   aj pekný rozpočet minutý,   ďalej herci, sympaťák Chris   Hemsworth potvrdzuje že   momentálne má slušnú formu   a utiahne aj poslabšie   miesta, dokáže slušne   zabávať odľahčiť   strnulosť Kristen Stewart,   ktorá proste nemá na   herecký prejav, statická ako   hrom aj keď toto sa s ňou   dalo vydržať, démonická   mládnuco stárnuca Charlize   Theron poteší a vypadá to   že chytá novú iskru.   Režijne slušne zvládnuté,   potešia nájazdy na   cválajúcich rytierov,   samozrejme pomôže aj hudba,   za obdobie 2003-2012 jeden z   tých lepších fantasy, aj   keď spadajúcich skôr k tomu   priemeru. /videl v kine: 70%/
vojtam
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2012
Charlize vs.Kristen
"Zrcadlo zrcadlo,   pověz,kdo je na světě   nejkrásnější?"TY   Charlize, ačkoliv je Kristen   o patnáct let mladší na   Tebe prostě nemá:)No, já   nebudu šetřit chválou, já   jsem z filmu potěšen, ale   myslel jsem že to bude   ještě lepší. Film si mě   získal od chvíle co jsem   poprvé uviděl trailer.   Miluji tyhle předělávky   pohádek do temné až   hororové atmosféry. Tenhle   kousek se povedl, opravdu je   na co se dívat, od začátku   až do konce, vizuální   stránka filmu a triky jsou   prostě na jedničku -   zrcadlo, temný les, les   skřítků a finální scéna   souboje Ravenny a Sněhurky je   velkolepá. Ale dialogy trochu   o ničem, to mi vadilo, a   začátek je strašně hrr.   Herecké výkony super, Chris   standart, Kristen dobrá (i   když jí moc nemusím), ale   královnou filmu je má   milováná Charlize, jak já   tý božský mrše Ravenně   fandil aby nedopadla tak, jak   na konec dopadla. Prý se   chystá dvojka, ale bez   Ravenny?? Dávám 8, a   těším až film vyjde na DVD   a budu si ho moct zařadit do   filmotéky.
P.S. Film   si zaslouží vidět ho na   velkém plátně,a škoda, že   jsem ho neviděl v původním   znění. Dabing dobrej, ale   Ivana Andrlová jako dábérka   Charlize, to byla trefa   vedle!A já se tak těšil na   ten originální demonický   chechot.
9.6.po   zhlédnutí v originálním   znění,dávám o hvězdu   víc:)
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.4.2014
Snehulienka vrat sa medzi upirov...
Rozpaky.Velke rozpaky.Z   velkofilmu sa stal film plny   klise, ktory nezaujme ani   efektami a hereckymi vykonmi   uz vobec nie.Vzhladom k   hviezdnemu obsadeniu by clovek   cakal,ze snimok bude mat   nejaku tvar,ale nie je tomu   tak.A to je chyba   rezisera,ktory z hercov   nedokazal vytazit maximum.
Naopak!Herecke vykony   posobia umelo a   neprirodzene.Nadherna Theron a   chlapsky Hemsworth nedokazali   dat filmu tvar, naopak Kristen   Stewart by sa mala vratit ku   koketovaniu s upirmi....Jej   vykon ma absolutne sklamal.
Film nedoporucujem.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2018
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2012
Předčil mé očekávání
Nejlepší podání Sněhurky,   jaké jsem kdy viděla. Karty   na stůl - skutečně byly v   historii smyšlené pohádky   plné děsu a hrůzy, plné   oplzlostí, které patřily   dospělým. Co se šlo o dům,   hospodu dál, každý opilec a   prudič bojácného mladíka   si ji přibarvil. Časem   změkla doba temna a vznikly   Disneyovky :) Veselé, plné   dokonalosti a čistoty. Tohle   byla "Amerika" :)   Tohle byl styl Burton vs.   Gladiátor vs. Tudorovci :)   dokonalá výprava, příroda,   fantazie, efekty, skřítci   neskřítci, láska, o které   jsem neměla tucha, že   vznikne při nepoměru věků   postav, při faktu, že zde   figurovala také láska z   dětství... A v neposlední   řadě předokonalý výkon   Charlize, která snad podala   svůj nejlepší herecký   výkon. Byla jsem nesmírně   vzrušena a odcházela jsem   nesmírně uspokojena.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Místo temného fantasy   příběhu o Sněhurce jsem   dostal klasický,těžce   podprůměrný dobrodružný   film bez špetky nějaké   originality.Abych neusnul,tak   autoři vždy přišli se   zajímavým začátkem,který   ale nedokázali plně   využít.Vždycky jsem si   říkal,že tahle část by   mohla být   originální,zajímavá,ale   nebyla.Příběh byl   rozkouskovaný do plno   samostatných   příběhů,který vcelku   nedržel   pohromadě.Například   troll(amíci je strkají snad   všude a bez kýženého   efektu),kdyby tam nebyl   vůbec,nic by se   nestalo.Území víl   vyšumělo do ztracena,temný   les také...tak bych mohl   pokračovat.Milostný   trojúhelník byl chladný,jak   herectví Kristen Stewart s   neurčitou grimasou na   tváři.Trpaslíci vykradený   z Hobita,potažmo z Pána   prstenů mohli zde fungovat   třeba jako parta   zabijáků.Ale nestalo   se.Poslední scéna z chrabrou   Sněhurkou byl vrcholem téhle   klišovité stupidity.Jo,je to   jen pohádka,ale špatně   natočená.
Abych jen   nekritizoval,tak lovec se mi   zamlouval.Charakter chlapa se   džbánkem v ruce a   sarkastickými prupovídkami   se mi zamlová.To je ale   žalostně málo.
Film   jsem viděl ve full HD verzi   na plazmě a kdybych viděl   tenhle film (stejně jako   Jeníčka a Mařenku) v kině   ve 3D,nebo v CAM verzi na   mobilu,tak by se mé   hodnocení vůbec   nezměnilo.Hodnotím   především propracovanost   děje,originalitu filmu a   jestli uvidím Charlize od   mléka,řvoucího trolla,nebo   létající čarodějnice v   Jeníčkovi,které vypadají   jako sestry Mansona,chrabrou   Mařenku v kožených   rajtkách ve 3D a budu u toho   vzdychat nadšením,tak z toho   jsem dávno   vyrostl.Prostoduchému ději   nepomůže ani velké   plátno.O tom jsem se   přesvědčil mnohokrát,když   jsem odcházel z kina   zklamaný.Moje hodnocení je   vždy objektivní.Jasné?!
Sanchez
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.12.2012
Velké zklamání ! Takový   'fail' jsem opravdu nečekal -   ba naopak jsem doufal v   našláplou fantasy žánrovku   plnou akce, krásných   obrázků a nabroušených   trpaslíků v moderním   pojetí. Svým způsobem jsem   rád, že jsem vydržel koukat   do konce, poněvadž takových   nešvarů - v takovém filmu -   to je skoro k smíchu. Nemá   cenu jmenovat, pač je by to   byl celý seznam, ale už   samotná slečna Sněhurka   držená celé dětství v   zajetí a navlečená do   bojového munduru machajíc s   mečem jak o život ? :D   Tenhle film mě prostě   nebavil, nudná a ničím   osvěžující kravinka,   která se nedokázala ani   držet předlohy a člověk si   pak říká - k čemu tam   vlastně byli ti trpaslíci ?
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Film mě jako pohádka   nezklamal, i když mi místy   připomínal film Legendu. Je   to příjemně zpracované   téma...
ras84
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Snehulienka a lovec (2012)
dostal som presne to, čo som   čakal - nič. rozmenené na   drobné je film dobrý, ale   ako celok ho drží len chabý   príbeh, ktorý si pýtal   poctivejšie budovanie a viac   WOW momentov. lovca temer   nevidno, dve bitky (nad tou   finálnou privriem očká a   budem ju nazývať bitkou) sú   málo a zvyšný galimatiáš   spojenia všetkého možného   my vôbec nechutil. a prečo   galimatiáš? no tak - hry o   tróny=prostredie, disney=les   víl, pán prsteňov=putovanie   a "legolas", johanka   z arku, princezná   mononoke=jeleň, na konci a to   všetko preložené temnou   atmosférou a lá batman, iba   vsadenou do stredoveku.

+ temná   atmosféra v prvej tretine   filmu je výborná
+   Charlize Theron je skvelá (to   zrkadlo muselo byť teplé,   alebo slepé, ak vyhlásilo   Kristen Stewart za   krajšiu)
+ Chris   Hemsworth má málo priestoru,   ale je výborný (z neho by   bol zaklínač ako vyšitý.   len pre boha živého, nech ho   nikdy netočia v   hollywoode!!!)
+   trpaslíkov je málo vidieť   (sú tak žalostne   stvárnení, že je ich   absencia na plátne vlastne   +)
- Kristen Stewart   naplnila moje očakávania a   sklamala. furt rovnaký výraz   a ani v jednej scéne som jej   postave neveril že cíti to,   čo sa snaží herečka   hrať...
- lovec má   málo miesta (a to je aj v   názve filmu)
-   posadnutosť kráľovny jej   krásou je naozaj zbytočný   prežitok z pôvodného   príbehu (mne to k nej vôbec   nesedelo)
- trpaslíci   sú žalostní
- ten   rádoby milostný trojuholník   je ako čo?
- vzťah   snehulienky a lovca
-   veľa nadhodených tém a nič   poriadne (troll, trpaslíci,   vzťah kráľovnej a brata,   vzťah snehulienky a jej   chlapov, pasáž vo vílom   lese, atď.)
- celý   stred filmu (áno, to   putovanie) je zhovadilosť.   SPOILER
ako prídem na   miesto X, posedím, prepadnú   ma, bežím ďalej na miesto Y   a opakovanie miesta X
SPOILER

mohla to byť nádherná   temná fantasy výprava, ak by   to bol svojbytný samostatný   príbeh, ktorý by hovoril   sám za seba a nie niečo...   proste niečo natiahnuté na   kostru klasickej rozprávky.   nie som sklamaný, nič som   nečakal, ale znechutený teda   som.
peginka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2012
Krásná pohádka pro dospělé
Fakt pecka. Kdo má rád   fantazy, přijde si na své.   Litovala jsem, že už je   konec. Krásná Kristen   Stewart opět nezklamala, jako   ostatně v žádném filmu co   jsem viděla, maskéři   odvedli opravdu profi   práci... Nádherná temná   podívaná s napětím a   očekáváním dalších a   dalších záběrů... Mohu   jen doporučit.
Georgie2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2012
No tak nevim...Vidím že   nejsem jediná,komu se tahle   Sněhurka pletla s Johankou z   Arku...Nemám nic proti   emancipaci tradičně   něžných hrdinek, ale buď   má někdo "neobyčejně   dobré srdce", nebo   zabíjí. Ne obojí.   Každopádně jsem ráda, že   obě letošní adaptace   Sněhurky mají tak   diametrálně odlišný   žánr, že se nedají   srovnávat.
meduska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2012
Mám moc ráda fantasy filmy a   na Sněhurku a lovce jsem se   moc těšila. Zklamaná jsem   rozhodně nebyla. Film je   nabitý triky a akcí,   herecké výkony obou   hlavních představitelek   dobré, škoda jen že Chris   Hemsworth a jeho lovec byl   spíš role vedlejší a tolik   prostoru ve filmu zas neměl.   Film jsem si užila a   doporučuji ke zhlédnutí.
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2012
Velmi zajímavým způsobem   přetočená pohádka o   sněhurce která rozhodně   není pro malé děti, ale   musím říct že mě se toto   podání zamlouvá mnohem   víc, Charlize Theron to v   hlavní záporné roli velice   seklo
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Sněhurka z říše snů.   Myslím si, že tahle   adaptace, která je totálně   předělaná si zaslouží   daleko lepší procenta, než   zde můžeme vidět a tak chci   vyzvat další filmové   diváky, aby se uskutečnilo   nápravy a zřídili Sněhurce   příjemný návrat na scénu.   Ovšem tiše doufám, že se   objeví i Chris Hemsworth, bez   něj, by to zas bylo o ničem.   Chtělo by to, aby si   pokračování udrželo tu   správnou atmosféru, tu   správnou jiskru, která   převládala především v   první polovině filmu.   Kristen Stewart je senzační   objev a zde to i potvrdila.   Režisér Rupert Sanders tak   trochu mixuje a vše to   nakonec trochu připomíná   putování Společenstva a   konečný motiv převládal   jako povstání Johanky z   Arku. Trošku zamrzí, ale   stále je co vyzdvihnout a   nutno říct, že Sněhurka   byla vždy jen jedna a že to   rozhodně neměl jednoduché.   Příjemné vizuálně   nadupané fantasy, které s   radostí mohu jen doporučit.   O hvězdičku přidám než   jsem chtěl.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2018
Zase jiný typ Sněhurky. A to   platí i o herečce. Moc   Kristen Stewart nemusím, ale   jednu chvíli mi vadila   hodně, jindy se tam i hodila.   Film byl hlavně o Charlize   Theron a Hemsworthovi. Děj   ušel, vše bylo dobře   zahráno a natočeno. Mám   podobné filmy ráda. Ale   úplně mě dostali ti malí   Glumové v tom kouzelném   lese.
Elda1
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.3.2013
sněhurka a lovec
Pro mě je toto veliké   zklamání, čeklala jsem   něco lepšího. Pokud jde o   Kristen Stewart tak jako mala   hloupa snehurka by šla, ale   jako bojovnice co tahne do   valky teda ne. Spíš mi ten   film připomíná jiný film a   to Johanku z Arku (1999).   Hodnotím velmi slabě.
angi5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Při prvním zhlédnutí mě   film zklamal. Když jsem si   jej ale pustila po čase   znovu, začala jsem jej   vnímat jinak, než jak máme   zažitou klasickou pohádku o   Sněhurce, jak ji známe z   knih. Není zas tak   špatný, abych se na něj   čas od času nepodívala   opakovaně. Herecky mě zde   bavila nejvíc Charlize Theron   a Chris Hemsworth.
viana
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Sněhurka a lovec
trapné,blbé a   zbytečné...Charlize Theron   je fenomenální,úžasná   herečka a jen kvůli ní jsem   tento film   absolvovala..ALE!!!mohla jsem   to tušit-tento výtvor s   Kristen Stewart bude jen na   lehkou mozkovou   příhodu.Kdyby byly   mínusy,jdu do nich!!!
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2012
Zvláštní zpracování.   Trpaslíci vtipní, zapojení   čínské legendy o bílém   jelenu   "n"nácterákovi   líbí, ikdyž nesedí, hudba   .. no .. ona tam nějaká   byla? nijak nenadchla.   Sněhurka mě osobně moc   nenadchla a ani moc krásná   mi nepřipadala. Královna   dobře zahraná a její   úlisný bratr naprosto   dokonalý. Lovec v podobě   Thora ... mě překvapila jeho   zručnost se sekerou, ale   jinak žádný zázrak. Efekty   celkem pěkné, jen ... jen   ... u spousty věcí mi   přišlo, že už jsem to   někde viděl. u pár scén   jsem přesvědčen, že buď   je dělal stejný animátor,   nebo, a to spíš, jen   malilinko přepracovali   některé scény z pána   prstenů. Jeden příklad za   všechny, hejno vran, neboli   Krebainy z vrchoviny. ....   výsledkem je .. mírný   nadprůměr, jsem rád, že   jsem se díval, ale kdybych   tento film neviděl, myslím   že bych o nic nepřišel.
Petr.c17
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2019
Kristen Stewart
10 hvězd za Kristen - mám na   ni slabost. Ale jinak mě   příjemně překvapil i   slušný dabing, ve kterém   jsem to viděl na Nově.   Vizuálně: pastva pro oči,   hudební doprovod dobrý. Od   začátku mě vůbec nerušily   ani dialogy. Ne, nedávám   těch deset jen za Kristen,   ale pravdou je, že v   některých záběrech byla   nadpozemská.
alberteinstein
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2012
K dokonalosti chyba malo, azda   len tu Johanku z jArku   nemusela predstavovat usata   upirka. Inak vyborny film na   pobavenie. Plne odporucam.
Prema19
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2012
Hezké
Od tohoto filmu jsem tedy   opravdu čekal jen   tragikomedii. Ale mýlil jsem   se. Bylo to opravdu krásné   fantasy. Nejvíce ze všeho   musím vyzdvihnout výkon   herečky Charlize Theron,   která v tomto filmu podala   parádní výkon. Fakt se mi   líbila :-) Prostředí a   atmosféra byla taky krásně   vykreslena, hudba celkem   slušně vyhrávala, ale cosi   mě tam strašně iritovalo.   Už vím, byla to sama hlavní   role, naše hvězda,Kristen   Stewart. Nemůžu si pomoc,   ale ta holka je   neuvěřitelná,   neuvěřitelná v herectví je   sakra problém, nemyslíte??   :) Přemýšlel jsem mezi 7 a   6. Nakonec musím dát za 6   protože Kristen za celý film   nezavřela pusu, ona jí měla   otevřenou PROSTĚ POŘÁD,   snad až na to kdy papala   jablíčko.
victorio
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2012
Sněhurka v akčním balení   pro 21. století. Hlavní   postava rohodně není unylá   slečna, čekající trpně na   záchranu. Od zlé macechy a   jejího (upovídaného a   trochu dementního) bratra se   zachrání sama, lovce tu a   tam seřve na tři doby   (bohužel ne dost často) a na   závěr se navleče do   brnění a vydá se dobývat   hrad. K záporům patří   občasné trapné scény a   dialogy (dnešní publikum je   velice cynické, poranění   ptáčci ho moc nedojímají),   rovněž motivační řeč   Sněhurky nepatří zrovna k   vrcholům scénáristického   umění a bratra zlé   královny bych rovnou někam   zavřela, protože měl   tendenci vyzrazovat plány a   být obecně příliš   upovídaný
renefer
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.5.2013
Opravdu ubohé. Výkon Steward   si ani nezasluhuje komentář,   líp by to snad zahrál i Mr.   Bean. Snímek zachraňuje snad   jen výkon Theron jakožto   macechy.Ztráta času.
Honey19
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2012
Od tohohle filmu jsem čekala   tak nějak víc.. neurazí   nenadchne. Nic extra. Kristen   Steward se tváří pořád   jako s Twilight, Chris   Hemsworth nepředvedl nic   jiného než Thora v dobovém   oblečení. Za vypíchnutí   stojí Charlize Theron, zlou   královnu zahrála opravdu   bravurně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40969minih40969Panenka z vltavské tůně (1976) [TV inscenace] 
Panenka z vltavské tůně n
minih66034Innocents of Paris (1929) 
Innocents of Paris n
minih34303minih34303Borůvkový vrch (2002) [TV film] 
Borůvkový vrch n
minih167998minih167998Avanpost (2019) 
Avanpost n
minih24492minih24492Zítra se bude tančit všude (1952) 
n
minih32688minih32688Baba na zabití (2003) 
Duplex n
minih9107minih9107Indiana Jones a chrám zkázy (1984) 
Indiana Jones and the Temple of Doom n
minih20603minih20603Tanečnice (1943) 
n
minih40757minih40757Faunův labyrint (2006) 
El laberinto del Fauno n
minih32622minih32622Kruté radosti (2002) 
Kruté radosti n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Lovec: Zimní válka (2016)

 Lovec: Zimní válka (2016)
Lovec: Zimní válka n
The Huntsman Winter's War
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Cedric Nicolas-Troyan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dešťová víla (2010)

12:45 - 14:25

33 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok českých tradic aneb Co nám...

12:45 - 13:45

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Jen ho nechte, ať se bojí (197...

12:55 - 14:50

23 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Prima - Růžový panter (2006)

11:55 - 13:50

83 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375851
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10