ohodnotit

Sneh pod nohami

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1979

Celkové hodnocení filmu Sneh pod nohami

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2010
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2018
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih98908minih98908Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (2012) [TV film] 
Code Name: Geronimo n
minih22322minih22322Velký bazar (1973) 
Le grand bazar n
minih8816minih8816Humoreska (1939) 
n
minih29509minih29509Zoolander (2001) 
Zoolander n
minih37347minih37347Lovec vetřelců (2003) 
Alien Hunter n
minih110533minih110533Když strach přichází (2010) [TV film] 
Quand vient la peur n
minih37887minih37887Hra o čas (2002) 
The House on Turk Street n
minih56596minih56596Jen se spolehni (1983) [TV film] 
Jen se spolehni n
minih39516minih39516Černá karta (2004) [TV inscenace] 
Černá karta n
minih15867minih15867Písnička za groš (1952) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
6   - curil
6   - hvezdyn
4   - Bara.40
6   - MaKy92z
7   - Milicent
6   - rosta12
8   - adalpri
8   - tvo

TV Program

ČT1 - 13. komnata Marka Brodského (2...

20:55 - 21:24

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

21:00 - 21:55

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

58 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

63 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.393/0.352