reklama
 
ohodnotit

Sneh pod nohami

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1979

Celkové hodnocení filmu Sneh pod nohami

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22077minih22077Vamp (1986) 
Vamp n
minih81369minih81369Návrat z bronzového lesa (2008) 
Sunny et l'éléphant n
minih29762minih29762Jedinečný (2001) 
The One n
minih9213minih9213Já to tedy beru, šéfe! (1978) 
n
minih28696minih28696Nejpevnější pouto (2000) 
Here on Earth n
minih24806minih24806Vlak do stanice Nebe (1972) 
Vlak do stanice Nebe n
minih142640minih142640Donatella Versace (2013) [TV film] 
House of Versace n
minih25011minih25011Dobrý Will Hunting (1997) 
Good Will Hunting n
minih63600minih63600Nebezpečný klaun (1975) 
Hitler iz našeg sokaka n
minih38620minih38620Invaze (2003) [TV film] 
Terminal Invasion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
6   - curil
6   - hvezdyn
4   - Bara.40
6   - MaKy92z
7   - Milicent
6   - rosta12
8   - tvo

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:45 - 16:15

77 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626353
Fotografií: 561927
Plakátů: 266497
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Botostroj (1954)

...PRAVDA PRAVDIVÁ...

Botostroj
...TAK TAKHLE TO   CHODILO,CHODÍ A BUDE   CHODIT...CHCEŠ PRÁCI BUDEŠ   MAKAT ZA PÁR DROBNÝCH,POKUD   NÉÉÉ,MÁŠ SMŮLU,VENKU   JICH ČEKÁ NA PRÁCI více >

Autor: trampnettulakfb | Hodnocení: 10 / 10

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.288/0.252