reklama
 
ohodnotit

Smuteční host

The Pallbearer

Další název:
Záhadný telefon; Der Zufallslover; Le porteur; Happy Blue
Rok:
1996
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Smuteční host

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.7.2010
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.6.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.1.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2014
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2010
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2009
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2011
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2009
domusiQ543
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22462minih22462Veverka a kouzelná mušle (1988) 
Veverka a kouzelná mušle n
minih49826minih49826Šumař na střeše (1971) 
Fiddler on the Roof n
minih53007minih53007Lovci lidí (2008) 
Rovdyr n
minih62554minih62554Rozchod (2008) 
Partir n
minih123221minih123221Tančím, jak nejrychleji dovedu (1982) 
I'm Dancing as Fast as I Can n
minih15498minih15498Vášeň lásky (1981) 
Passione d'amore n
minih43399minih43399Barevný závoj (2006) 
The Painted Veil n
minih41644minih41644Silent Hill (2006) 
Silent Hill n
minih70289minih70289Primo (2010) [TV film] 
Primo n
minih24962minih24962Můj nejmilejší bar (1996) 
Trees Lounge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
7   - curil
4   - Serpentina
8   - brnvl2105
7   - Kycky
3   - Elementik
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - dep
6   - andriy
6   - miras311
10 - Hannah98
2   - domusiQ543
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145324
Osobností: 618571
Fotografií: 544045
Plakátů: 260352
Obsahů a biografií: 133277

Poslední komentáře

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Texaská pustina uzavřená   vysokým plotem se žijícími   lidmi společností   označených za vyděděnce.   Poušť a s tím spojený   nedostatek vody více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Smrtící andílci (2002)

Smrtící andílci
I na céčkový film je to   špatný. Nesmyslný děj je   splácaný ze všech možných   akčních filmů, a to nejenom   asijských. V akčních   scénách více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

V západním ráji (1986) [TV epizo...

V západním ráji
Velmi důstojné a povedené   zakončení jedinečného   seriálu. Sun i tentokrát   perlil drzými hláškami "Tak   to ty stojíš v čele těch   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sairat (2016) [DCP]

Sairat
Film má dvě hodně   rozdílné části. První   část je velmi romantická a   navíc vtipná - mladí lidé   se zamilují a prožívají   krásné chvíle více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Krokodýlové z předměstí (2009)

Krokodýlové z předměstí
Film se, kterým je naprosto   zbytečné ztrácet čas.   Němci nikdy neuměli točit   filmy pro mládež. Velmi   slabý děj s spoustou   umělotin a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.449/0.406