reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smůla [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
59 minut
„Když prince a vílu potká smůla, co se stane s jejich láskou? Pohádka o kráse tváře a kráse duše.“

Celkové hodnocení filmu Smůla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2015
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.9.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.8.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2016
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2010
Lumaq
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7045minih7045Hroši v Africe (1979) 
Io sto con gli ippopotami n
minih25542minih25542Zachraňte vojína Ryana (1998) 
Saving Private Ryan n
minih43027minih43027Terkel má problém (2004) 
Terkel i knibe n
minih38836minih38836Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid n
minih38707minih38707Manderlay (2005) 
Manderlay n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih4349minih4349Bludička (1977) 
Bludička n
minih5026minih5026Cesta do Indie (1984) 
A Passage to India n
minih30287minih30287Vdova Karolína Žašlerová (1976) 
Vdovstvo Karoline Žašler n
minih39425minih39425To by se mělo stát vám (1954) 
It Should Happen to You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
5   - curil
3   - salte
4   - Faye
7   - miroslav22
5   - Pauleto
5   - motelij
6   - tvo
7   - sebsen
6   - Lumaq

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Sternbergové

18:55 - 19:50

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141461
Osobností: 606022
Fotografií: 526327
Plakátů: 253826
Obsahů a biografií: 130246

Poslední komentáře

StaLOSe o Vánocích (2013)

StaLOSe o Vánocích
Průměrný vánoční snímek   a tentokrát místo   zatoulaného soba (jako v   amerických filmech) se ocitne   ve středu dění mluvící   los Apollo. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Nesmysl (2014)

Nesmysl
Pro dospělého člověka   název filmu plně příběh   vystihuje. Pro předškolní   děti může být film   geniální, protože vystihuje   jejich myšlení více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Švindlíři (2003)

Švindlíři
Mám rád filmy ve stylu   Podraz. čekal jsem ale asi   něco jiného. Film je od   začátku do konce velmi, ale   opravdu velmi průhledný.   více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 6 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.856/0.829