Duben
ohodnotit

Smrtonosná zbraň 3

Lethal Weapon 3

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1993
„Neprůstřelná vesta tě nezachrání, nemáš-li přítele.“

Komentáře k filmu Smrtonosná zbraň 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
klasifikátor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2020
Te to skoro nevídané ale i   třetí díl této svým   způsobem určitě unikætní   serie si udržel stejně   vysokou kvalitu. Není to   žádná nastavovaná kaše   ale je to minimálně stejně   strhující a stejně vtipné   a akční sekvence jsou   prostě brilantní a   dokonalé. Tak jako dvojku   obohatil jako nová tvář Joe   Pesci stejným osvěžením je   v tomto pokračování R.   Russo. Neotřelé nápady jako   je scéna sbližovaní Mela   Gibsona s bojovým psem nebo   potlačování chuti na   cigaretu konzumací psích   sucharů posouvají tuto serii   filmů mezi neobyčejné nebo   chcete-li osobité filmy.   Povedl se opět i hlavní   zloduch. Je úplně jiný než   albín Joshua v jedničce i   než než uhlazený   jihoafrický diplomat ve   dvojce ale je od Stuarta   Wilsona stejně dobře   zahraný. Pokud jsem dal   maximum jedničce i dvojce   nemohu jinak než udělat   totéž i u tohoto dílu.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2020
Po výborné jedničce a   ještě lepší dvojce   přišla o něco slabší   trojka. Opět plno vtipu a   akce, navíc to dobře   doplnila Rene Russo, ale jak   se říká: "potřetí   nevstoupíš do stejné   řeky". Ale i tak hodně   dobré.
Wiikii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2018
Málo jaká sága se může   pyšnit třemi po sobě   jdoucími díly, které mají   téměř stejně vysokou   kvalitu. A smrtonosná zbraň   k nim samozřejmě patří.   Mel Gibson je parádní   psychopat, trochu mě až   připomíná psychopata   Trevora z nově vydané hry   GTA V!! To je velký   kompliment, protože   vývojáři si dali velkou   práci s tím udělat po   psychické stránce   dokonalého blázna. Ale   Riggs(Mel Gibson) je zde   mnohem nižší level, a tak   mu můžete fandit jako tomu   správňákovi... HODNOCENÍ:   90%
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2016
Tenhle díl je hodně slabej.   Výčitky svědomí kvůli   zastřelenému ozbrojenému   pacholkovi? Omlouvání   rodině? Proč? Dostal, co si   zasloužil. No a ten   užvaněnej Leo...k čemu tam   je? Vtipnej není, jen pořád   mele chobotoviny jako kulomet.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Třetí snímek této   velkolepé série má   tentokrát laťku postavenou   opravdu hodně vysoko. Už   úvodní scéna s mrakodrapem   předznamenává vůli   tvůrců vše vytáhnout do   naprosté dokonalosti. Každá   scéna je natočena jak   nejlépe být mohla a to bez   zbytečných zádrhelů. v   příběhu není vynecháno   nic. Humor, akce, drama,   romance, soukromé i pracovní   problémy. Vyvinula se krapet   postava Martina Riggse. Jde do   všeho střemhlav pořád   stejně, ale jeho   sebevražedné sklony jsou už   posunuty dosti do pozadí.   Akční scény jsou opravdu   vynikající. Mají   patřičnou šťávu,   plynulost a svoji výbušnost,   kde pochopitelně nechybějí   ani dnes už dobře známé   hlášky. Popkornový film se   vším všudy a troufám si   tvrdit, že tohle nemá šanci   zestárnout.
ondrink
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2015
1/2
druha polka je nudna, ale inak   celkom mily film, gibson so   svojim milo cynickym humorom   krava po hrane a vy neviete,   co este mysli avzen...a mysli   vobec nieco vazne?
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Smrtonosná zbraň 3
Třetí díl této série je o   malinko slabší než   předchozí film. To však   nemění nic na tom, že se   pořád jedná o parádní   podívanou plnou skvělých   hlášek, nezapomenutelných   scén a svižné akce.   Samozřejmě zde nechybí ani   potrhlý Leo, což je pro film   jenom dobře. Výběr   záporáků na rozdíl od   předešlých filmů ovšem   trochu pokulhává.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Další díl úspěšné   série přináší další   akční podívanou plnou   vtipných situací a   hlášek.Navíc si v tomto   díle najde seržant Riggs tu   pravou takže vyrážejí   proti zločincům ve třech.
Riggs85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Další akční nářez s   nezapomenutelnýma hláškama.   Scéna jak dávají pokutu   chodci co přbíhal přes   cestu mě vždy dorazí :-)))
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2012
oproti " jedničce "   jsou další díly už trochu   přehnané, některé scény i   více než trochu,ale stále   nadprůměrné akční   thrillery
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Třetí díl této explozivní   akční podívané si nezadá   s ani s prvním ani s druhým   dílem. Film nenudí, má   spád a opět tu kraluje   Gibsin Glover doplněný o   krásnou Rene Russo. A ani   tady nemůžem postrádat Lea.   Má to šmrnc.
SvoKar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.5.2011
Všechny díly jsou dobré,   pro mě tenhle trošičku   vyniká. Nevím v čem, ale   líbí se mi ještě o něco   víc.
Jen by mě   zajímalo, jestli bojové   scény Lorny skutečně dělá   R. Russo nebo dublerka. Jsou   tak sestříhané, že to   není poznat, což je asi   dobře.
Phreaker
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2011
Další a opět skvělé   pokračování smrtonosné   zbraně. Je až   zarážející, že tato   série dokázala udržet svou   kvalitu ve všech čtyřech   dílech. To se povede jen   málokteré.
diamant
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2011
Supr parodie
Pominete-li naprosto   nereálné prostředí   policejní práce a berete-li   tento film jako zdroj   pobavení určitě nebudete   zklamaní. Je plný   situačního humoru uprostřed   superakčních scén takže   jde vlastně o velmi zdařilou   parodii na akční filmy.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Město má nový proti   bomboví tím ne pochůzkáře   za chybu
se   dostanou na ulici.Zde se k   krádeži a vyšetřování   pokračuje dál.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Celkom vydarená akčná   komédia s Melom Gibsonom a   Dannym Gloverom v hlavnej   úlohe. Obaja tu podali   skvelé herecké výkony. Film   je veľmi dobre spracovaný po   každej stránke.
Dej   je dramatický a napínavý,   navyše je je doprevádzaný   peknou hudbou. Nechýba tu   napätie a vynikajúce efekty.   Pri jeho sledovaní je celkom   dobrá atmosféra.
richi23
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Tak máme tu opět povedenou   akční komedi a další   pokračování smrtonostné   zbraně.Moc dobře a kvalitně   natočený film herecké   výkony jsou nprosto   skvělé....
U tohoto   filmu se nebudu nudit-:-))
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Smrtonosná zbraň 3
Již po třetí na nás   udeří nepřokanatelná   podívaná! Žádný díl ze   smrtonostních zbraní není   lepší nebo horší, všechny   jsou pecka!!!
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Riggs a Murtaugh řeší   další případ,tentokrát   ohledně drog.Síce trošku   slabší než předešlé dva   díly,ale akce a humoru se to   jen valí.Navíc skvělý Mel   Gibson a Danny Glover.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Luke
Přestřihnu červenej,nebo   modrej...:-) No nakonec asi   měli počkat... :-) Jinak   pěknej výbuch... :-) Opět   výborná podívaná...plná   akce a výborných hlášek...   :-) Opět musím hodnotit   hodně vysoko... jinak to   nejde... Leo Getz je taky   skvělej... :-)
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2009
S dalším pokračováním ,   které se točí kolem   krádeží zbraní nám k   třem známým z předešlích   dílů přibyla půvabná   agentka René Russo. Opět   akčních scén více a   vtipné hlášky také   nechybí.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Další osudy obou policistů   jsem znovu s radostí prožil   s nimi a velmi rád.Filmový   prostor si nyní ukousne   další komická postava v   podání Joea Pesciho a   přibyla René Russo.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Kvalitní akční snímek s   vynikajícími herci.   Příběh je klasika, a už se   objevil v hodně filmech, ale   v podání Mela Gibsona a   Dannyho Glovera je   excelentní, napínavý, i   komický.
Depesak.Albe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2008
zabijáci expolicajtů
Třetí díl je o malinko   horší než díl druhej,ale   opět je tu skvělých mnoho   akcí...Leo getz s blondatym   přelivem a s naušnicí je   spíše jako pasák:D

Nej scéna:Asi   ,,hokejová,, a murtoovo   zkoušení karate:D Závěr se   taky myslím že se dost   povedl
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Tento třetí díl smrtonosné   zbraně už trošku postrádá   lesk a glanc dílů   předchozích a závěr filmu   jej degraduje o třídu níže   a když se k tomu přičtou   některé do očí bíjcí   nelogičnosti , vychází mi z   toho jen lehce nadprůměrná   podívaná , kterou ovšem   velkou měrou zachraňuje Rene   Russo , která vnáší   svěží vánek mezi oba   hlavní představitele a   nakope zadek každému   zloduchovi , který se jí jen   byť jen trošku znelíbí a   nechová se k ní s úctou a   jako k dámě. A mel Gibson si   konečně najde v této sérii   svojí vyvolenou , která je   stejně bláznivá , razantní   a jde do všeho po hlavě jako   on sám. Stále se jedná o   slušnou oddychovku s dobrou   akcí a tentokráte už   trojící detektivů , kteří   se s tím prostě a jednoduše   nepárají. ;-) 75%
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Trojka je stejně jako dva   předešlé snímky zkrátka   dokonalá. Přibyla Rene Russo   a nijak mi tam nevadila. Z   kriminálky se stala jedna z   nejlepších komedií vůbec.
tymo23
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Ze čtyř volných   pokračování je trojka   úplně nej,nej.Spousta akce a   humoru je v tomto dílu   samozřejmostí.
tuwanakha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2006
Riggs se poprvé setká s   Lornou a je to bomba. NEjvíc   se mi líbí ja Riggs žere ty   psí keksy, nebo jak si   ukazujou ty zranění. Pesci   je k sežraní.
Bouvard
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.6.2006
Pokracovani policejni klasiky.   Jeste si zachovava tempo a   zajimavost.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2003
Další do serie
Tenhle díl se nijak nevymyká   z řady. Pořád ti stejní   hrdinové stále stejný   humor, stále nabité zbraně   a stále se je čemu divit.   Máte pocit že vás nemůžou   ničím překvapit. Jenže oni   vás překvapí a tím si   buďte jistí protože jak se   sejde bílej policajt s   černým (tato věta nemá   žádný rasový podtext)   můžete si být jistí že se   ve většině věcí neshodnou   ale vždycky všechno   vyřeší. Takže dnesk   řídím já.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24603minih24603Proč? (1987) 
Proč? n
minih175370minih175370The Gun Hawk (1963) 
The Gun Hawk n
minih63543minih63543Arachnia: Nestvůry útočí (2003) [Video] 
Arachnia n
minih53711minih53711Soumrak nad Manhattanem (1996) 
Night Falls of Manhattan n
minih37186minih37186Pach krve (2003) 
Wrong Turn n
minih65999minih65999Time Changer (2002) 
Time Changer n
minih58288minih58288Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 
Män som hatar kvinnor n
minih26728minih26728Uspořená libra (1963) [TV film] 
Uspořená libra n
minih17128minih17128Proti všem (1956) 
Proti všem n
minih29451minih29451Hartova válka (2002) 
Hart's War n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Smrtonosná zbraň 4 (1998)

 Smrtonosná zbraň 4 (1998)
Smrtonosná zbraň 4 n
Lethal Weapon 4
Žánr: akční / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Donner

(pokračování)

Smrtonosná zbraň 2 (1989)

 Smrtonosná zbraň 2 (1989)
Smrtonosná zbraň 2 n
Lethal Weapon 2
Žánr: akční / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Donner

(pokračování)

Smrtonosná zbraň (1987)

 Smrtonosná zbraň (1987)
Smrtonosná zbraň n
Lethal Weapon
Žánr: akční / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Donner

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

09:40 - 10:10

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

09:20 - 10:10

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:35 - 10:55

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

48 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178278

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10