reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrtící triky 2

F/X2

Další název:
F/X 2: The Deadly Art of Illusion
Rok:
1992
Délka:
108 minut
„Podsvětí je lépe vyzbrojeno a poldů je zase víc... potřebovali by proto něco zvlášť smrtícího!“

Celkové hodnocení filmu Smrtící triky 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2007
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2009
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.1.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2009
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2010
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2005
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2007
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2015
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2011
citelus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48608minih48608Měsíc s dýmkou (1966) [TV inscenace] 
Měsíc s dýmkou n
minih13837minih13837Nehoda na SILU 7 (1988) [TV film] 
Disaster at SILO 7 n
minih65517minih65517Šance (1992) [TV pořad] 
Šance n
minih137507minih137507Dětství (2015) 
Une Enfance n
minih80106minih80106Srdce mužů... a jedna opravdová láska (2011) 
Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe n
minih15886minih15886Piti Piti Pa (1970) 
L´Homme Orchestre n
minih113551minih113551Spravedlivý (2011) 
Les robins des pauvres n
minih104704minih104704Fair Play (2014) [2k digital] 
Fair Play n
minih37356minih37356Peklo je pro hrdiny (1962) 
Hell Is For Heroes n
minih37617minih37617Homunkulus (1984) 
Homunkulus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - cicis
7   - Erkul
7   - curil
6   - Angelika28
6   - RM
6   - FrankieOnd
6   - Faye
8   - R.RICKIE
9   - satyr
3   - ponorka.ba
7   - mikee007
7   - Milicent
7   - sakro
9   - oulisna
7   - gorous
7   - rosta12
7   - ally.o
10 - pauli1
7   - RaR
7   - Chroust-Sp

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:20

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526758
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.745/0.713