ohodnotit

Smrtící Avalon

Avalon

Země:
Rok:
2001
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Smrtící Avalon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.5.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2017
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2017
pesec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2018
raindog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2009
wtw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2008
ender
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2012
abighor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.8.2018
maros31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39142minih39142Agenti nula nula (2004) 
Double Zero n
minih33409minih33409Velký autobus (1976) 
Big Bus, The n
minih132717minih132717Afrika (2013) [TV minisérie] 
Africa n
minih34001minih34001Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech n
minih50015minih50015Bez lidí (2005) 
Ausentes n
minih8491minih8491Horalka (1960) 
La Ciociara n
minih50314minih50314Pan Dubínek (1995) [TV seriál] 
Oakie Doke n
minih113576minih113576Sebemilenec (2013) [TV film] 
Sebemilenec n
minih28087minih28087Záhada Blair Witch 2 (2000) 
Book of Shadows: Blair Witch 2 n
minih58339minih58339Konečný sestřih (2004) 
The Final Cut n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 % (12)
1   - hvezdyn
8   - cerfik
4   - Zaplman
6   - rosta12
8   - fingon
10 - bolzanos
7   - pesec
8   - raindog
9   - wtw
10 - ender
9   - abighor
6   - maros31

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Indie

09:00 - 09:55

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:45

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:25

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.123