reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smlouva s vrahem

I Hired a Contract Killer

Další název:
Najal jsem si vraha / J'ai engagé un tueur / Vertrag mit meinem Killer
Rok:
1990
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
14.1.2010

Celkové hodnocení filmu Smlouva s vrahem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2012
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2011
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
LU-80-M-33_R
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih109898minih109898Přesný jako smrt (1983) 
Dead On Time n
minih27111minih27111Vodonoš (1998) 
The Waterboy n
minih51555minih51555Deiji (2006) 
Deiji n
minih47461minih47461Máj (2008) 
n
minih36897minih36897Se slovníkem v posteli (2002) 
The Sleeping Dictionary n
minih21666minih21666Uličnice (1936) 
Uličnice n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih46125minih46125Představení Hamleta ve vsi Dolní Mrduša (1974) 
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja n
minih49001minih49001Jezero smrti (2008) 
Eden Lake n
minih70453minih70453Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 
The Girl with the Dragon Tattoo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - Mlapiska
8   - HanzRaptor
7   - leopard60
10 - volam
8   - LU-80-M-33

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

48 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

12:50 - 13:20

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.222/0.194