reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smím prosit?

Shall We Dansu?

Další název:
Smiem prosiť? (SK) / Shall We Dance?
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
13.5.1999
„Šlechetná nevěra po japonsku.“

Celkové hodnocení filmu Smím prosit?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2012
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2014
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2009
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.6.2009
d.lilien
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2014
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76143minih76143Anděl strážný (1994) 
Heaven Sent n
minih36331minih36331Pod ochranou nebe (1990) 
The Sheltering Sky n
minih43494minih43494Démon pomsty (2006) [TV film] 
Pumpkinhead: Ashes to Ashes n
minih47614minih47614Igor (2008) 
Igor n
minih28828minih28828Snídaňový klub (1985) 
The Breakfast Club n
minih18759minih18759Shane (1953) 
Shane n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih79937minih79937Můj otec je šílenec (2012) 
That's My Boy n
minih25748minih25748Jak byl dobyt západ (1994) [TV film] 
How the West Was Fun n
minih38398minih38398Alex a Emma (2003) 
Alex & Emma n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Smím prosit? (2004)

 Smím prosit? (2004)
Smím prosit? n
Shall We Dance?
Žánr: komedie / romantický / taneční
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Peter Chelsom

(remake)

Hodnocení filmu

71.7 %
6   - curil
6   - hvezdyn
8   - AGAMEMNON
6   - stanko
8   - Kycky
9   - mikee007
8   - peter22
8   - Zdenek13
5   - fernetgin
8   - d.lilien
7   - Virginiaa
7   - O.Roy

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

17 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

21:00 - 21:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

67 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607034
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130421

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.496/0.469