reklama
 
ohodnotit

Smělé inkognito

Alleluja E Sartana Figli Di... Dio

Další název:
100 Fäuste und ein Vaterunser (DE); Masquerade of Thieves; Hundred Fists and a Prayer; Halleluja and Sartana Strike Again
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1980
„Parodie na příběhy z Divokého západu.“

Celkové hodnocení filmu Smělé inkognito

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.9.2018
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2013
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2013
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33394minih33394Krádež legendy (2003) 
Grand Theft Parsons n
minih49969minih49969Výzva (2003) [TV film] 
The Challenge n
minih22994minih22994Všude dobře, doma nejlíp (1994) 
North n
minih42107minih42107Ex offo (1998) [TV hra] 
n
minih94546minih94546Poslední z vášnivých milovníků (1972) 
Last of the Red Hot Lovers n
minih71854minih71854Karambol 2 (1975) 
Carambola, filotto... tutti in buca n
minih127037minih127037Schmitke (2015) 
Schmitke n
minih42266minih42266Žízeň (1998) [TV film] 
Thirst n
minih109599minih109599Smrtící sestup (2013) [TV film] 
Deadly Descent n
minih24300minih24300Žena je žena (1960) 
Une femme est une femme n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (6)
9   - argenson
4   - curil
6   - Pitryx
7   - Ed
6   - oulisna
7   - POMAJZ

TV Program

ČT1 - Jdeme do klubu

04:50 - 05:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž (2007) [TV pořad]

04:35 - 05:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

63 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.447/0.403