reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sluneční ulice

Sonnenallee

Další název:
Eastie Boys
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
16.11.2000
„Báječná léta ve východoněmeckých pelíšcích. Zvonové kalhoty, desky Rolling Stones, první láska, maturita za dveřmi a na konci ulice Berlínská zeď.“

Celkové hodnocení filmu Sluneční ulice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2013
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.9.2007
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.6.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Mr.Nikotinman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5812minih5812Dalibor (1956) 
Dalibor n
minih9869minih9869Kam doskáče ranní ptáče (1987) 
Kam doskáče ranní ptáče n
minih23650minih23650Zatímco jsi spal (1995) 
While You Were Sleeping n
minih41366minih41366Solární armagedon (2006) [TV film] 
Meltdown n
minih37021minih37021Americké psycho 2 (2002) [Video] 
American Psycho II: All American Girl n
minih55465minih55465Ballada o Beringe i jego druzjach (1970) 
Ballada o Beringe i jego druzjach n
minih23762minih23762Zelený svět (1996) 
Tin Cup n
minih36095minih36095Uhoď ji, je to Francouzka! (2002) 
Slap her… She's French n
minih41583minih41583Daltoni (2004) 
Les Dalton, La Vraie vie des Dalton n
minih42363minih42363Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 
The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
7   - ajaajena
4   - Agostino
6   - Zimmy871
9   - saraSun
4   - Rendys
7   - Tristan_
3   - Area
8   - miratskyl
1   - 10kacka10
4   - Status
5   - jjano
6   - Pefto
2   - ivetkaa777
6   - Mr.Nikotin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.218/0.194