reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Slunce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.7.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2014
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2009
kined
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2010
donjiras
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2010
KMRis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65451minih65451Okna vesmíru dokořán (1981) [TV seriál] 
Okná vesmíru dokorán n
minih48159minih48159Slečna se špatnou pověstí (1982) [TV inscenace] 
Slečna se špatnou pověstí n
minih38759minih38759Konečná stanice (2004) 
Konečná stanica n
minih60695minih60695Svět podle Thora Heyerdahla (2000) [TV seriál] 
Svět podle Thora Heyerdahla n
minih19691minih19691Stíny horkého léta (1977) 
Stíny horkého léta n
minih16017minih16017Pod nohama nebe (1983) 
n
minih13236minih13236Může to potkat i vás (1994) 
It Could Happen to You n
minih61789minih61789Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 
Sherlock Holmes: A Game of Shadows n
minih38664minih38664RRRrrrr!!! (2003) 
RRRrrrr!!! n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
10 - jmenuji.se
8   - melakara
8   - Roman.H
5   - tvo
9   - kined
9   - KMRis
8   - donjiras
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141326
Osobností: 605478
Fotografií: 525908
Plakátů: 253566
Obsahů a biografií: 130121

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.29/0.223