Jeden svět
ohodnotit

Slunce, seno a pár facek

Další název:
Sun, Hay and Slaps; Slnko, seno a pár faciek
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Hoštice, nemanželské děti a pravá jihočeská veselka.“

Komentáře k filmu Slunce, seno a pár facek

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 63
Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2022
Druhý díl je stejné   výborný jako první.   Nevidím v tom nějaký velký   rozdíl. Bavím se u něj   stejně jako u jedničky,   takže také není důvod   jakkoli snižovat mé   původní hodnocení. To bylo   stejné jako nyní a asi vždy   bude. Finální rvačka je   prostě krásná ukázka   lidské blbosti. Takže plný   počet.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2022
Nebudu si hrát na   pohoršeného intelektuála a   přiznám, že se člověk   dokáže u tohoto velmi   nenáročného snímku i   pobavit. Ale zase nic extra:-)
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2018
Taková kvalitní troškovina.   Citáce: U nás jde přestavba   tak rychle, že my už dnes se   máme líp než zítra…   pozítří… včera… No   včera jsi to přece řikal,   předsedo.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2017
Téměř 30 let, několikrát   za rok, film uvádí tv. a   vždy si jej diváci   vyhlídnou a i když to není   něco extra, často se   podívám na tu melu, kdy   dojde na facky a odhalené   ramena, kde můžete vidět   královnu srandy, Helenu   Růžičkovou, jak rozdává   rány zprava nebo zleva a   láká do chalupy ženichy pro   svojí dceru, která, ani   nevím proč, se nechala   zbouchnout sousedovic Vencou   Konopníkem. A někteří a je   jich již pár, jsou již v   důchodu, a důchodci nám   odešli do hereckého nebe...
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2017
Podobné jako první díl jen   se řeší jiné problémy   ,svatba,námluvy několika   ženichů pak točení do   televize a na konec   fackovačka,opět se našli   scény u kterých jsem se   pobavil.
Tonda_Blanik
Hodnocení:
Přidáno: 22.1.2017
Takovéto komedie se už dnes   bohužel netočí. Čistá,   ničím nekalená ani   nepřibarvovaná zábava.   Hloubku ani přílišnou   myšlenku nehledejte, ale   smát se budete od začátku   do konce.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2016
Vtipnější díl než první,   jasný tah na bránu, žádná   politika, naopak vtipná   rivalita mezi jednotlivými   rodinami a Blaženou s   Milunou. Spousta hlášek,   které zlidověly a docela   dlouho mi trvalo než jsem si   uvědomila, že druhý díl se   musí v podstatě odehrávat   několik týdnů poté co   Šimon Plánička opustil   Hoštice, tedy ty samé   prázdniny.
ondrink
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2016
vyborne
mozno nie najlepsie z   filmarskeho hladiska, ale   popis dedinskych realii je   uplne dokonaly, trefne hlasky,   pekna letna atmosfera, fajn   herci... Vydareny pokus, ako   sa zasmiat na beznom zivote
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2016
Dnes už
klasika. Troška moc   slušných věcí nespáchal,   ale Slunce, seno ... k nim   patří. Pravda, některé   hlášky jsou trapné a   poplatné době, ale to se   týká hlavně třetího   dílu. Zase pro turismus v   Hošticích udělal hodně.   Bohužel hoštičtí to z   větší části nepodchytili.
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2015
tak z tychto troch casti je   tato najlepsia, jedna facka   zadruhou :-), humor a vela   smiechu, legendarna cast...
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Klasika mezi českými   bláznivými komediemi, které   jsem nikdy úplně na chuť   nepřišel. Byť Helenka je   zde nezapomenutelná, jako   celek je to pro mne takové   nemastné neslané...
SvoKar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Pro mě asi nejlepší český   film všech dob,   nepočítám-li pohádku   Pyšná princezna. Prostě se   směju prakticky od začátku   do konce, bez ohledu na   filmové kopance. Perlí   všichni, ale Kretschmerová   obzvlášť.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Výborný film, možná   ještě lepší než Jahody,   tahanice kolem svatby a   věčné namlouvání   ženichů je výborné. Slunce   seno jsou jedny z nejlepších   komedií
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Pokračování,které se   kvalitou nijak neliší a   Helenka v podání Buda   Spencera v dámském   provedení, je nejlepší na   celé sérii :)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2012
A prišiel anjel
Tak vrchol trilógie, a   myslím, že výborná   komédia. Príde mi z tých   troch najzábavnejšia a je to   jazda. Svadba sa ruší.   Prichádza inžinierka z Prahy   a intriguje sa. Dopadne   všetko dobre nakoniec?   Režisér Troška spomínal,   že mu navrhli až spraví   pokračovanie, ale bál sa   ďalších zostrihov, ale   sľúbili mu, že všetko   nechajú tak, ako to natočí.   Tak sa do toho pustil.   Výsledok? Cez 4 (štyri!)   milióny divákov. Dnes už   asi u nás (myslím v Česku i   na Slovensku dokopy) sci-fi.   Zasa mnoho super postáv, ako   napríklad predseda družstva,   ktorý chce mať hlavne klid,   samozrejme má prísť telka a   na JZD prebieha vnútorný boj   znepriatelených rodín.   Nastupuje odzbrojujúci doktor   Kája. Mnoho brutálnych   hlašiek (Čo furt chlastáš   to pivo? - Poviem ti to a   začneš chlastať tiež. /   Mami, čo je to coura? -   Prásk mu jednu. / Tiež ťa   bila tvoja maminka - Nie, iba   tvoja. / Doktor na to, že   chalan hádže po babke   šipky: Nechajte ho, deti sa   musia hrať. / Ja ho   neožrala, on chlastal sám).   No samé perly. Toto sa   podarilo
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Nejlepší díl ze všech   tří, alespoň dle mého je   tam jako v každém díle   možná trochu moc pitvoření   a přehnaných gagů, ale má   to spád a člověk se baví.   Závěrečná rvačka,   rozhodně za ní body   nahoru:-))
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Vcelku zábavná a povedená   česká komedie s dobrými   herci. I příběh je celkem   dobrý. Rozesmála mě ta   scéna jak si tam dávaj facky
green-tea
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Vítejte v Hošticích - a to   už podruhé! Vláček   motoráček má pořád   zpoždění a nezastavuje,   takže hop-hop, ať vám   neujede... Škopkovi a   Konopníkovi mají plnou hlavu   starostí o budoucnost svých   potomků, chudák pan farář   už ani nestíhá bědovat a   facky lítají jako rachejtle.   Prostě: SODOMA GOMORA!   (pravá jihočeská)
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Experiment s krávami se   vydařil, Šimon Plánička je   tudíž pryč, ale jihočeské   Hoštice mají stále dost   svých starostí. Za pár dní   má přijet do města televize   natočit reportáž o   místním JZD a ve stejný den   se navíc berou Venca   Konopník s Blaženou   Škopkovou. Miluna se však   ještě nevzdala a po   příjezdu ing. Tejfarové jí   napadne vskutku ďábelský   plán jak veselku   překazit…
Vzhledem k   úspěchu jedničky se po   pěti letech objevilo   pokračování, nesoucí si   naštěstí atributy   předchůdce – totiž letní   pohodu, neodolatelnej   vesnnickej humor, drby,   nedorozumění, opět   úžasná Helenka   Růžičková a Stanislav   Tříska, herci smíchaní s   neherci a spousta   nezapomenutelných hlášek a   situací. Tenhle film je   mnohem delší než jednička,   ale přesto je jeho   sledování dobrá zábava,   která uteče ani nevíte jak.   V tomhle díle mi dokonce ani   nevadila babča Škopková,   ale farář nebo jinak   všeobecně oblíbená   Keliška mě nijak nezaujali.   A nejlepší jsou samozřejmě   opět Škopek – Škopková.   A docela mě překvapilo (no   překvapilo, spíše zaujalo),   že druhý díl je divácky   nejúspěšnějším   československým filmem   všech dob (4.480 000   diváků).
riso.svec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2010
uzasna komedia ako vsetky   komedie zdenka trosky skvely   obraz ceske rodiny zijucej na   dedine odporucam
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2010
Tady není co dodat. Možná   opravdu o chloupek lepší,   než první díl. A   samozřejmě závěrečná   rvačka, to jsem snad ještě   nikde neviděla. Skvělé!!!
siky25
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Druhé pokračování je   nejlepší z celé trilogie.   Spousta úžasných hlášek,   které zlidověli také   spousta skvělých scének   hlavně závěrečná, kde se   to fackuje na všechny   strany!!! Dávám 10/10
Tomasakr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Kdo neviděl a nezažil život   na vesnici asi se při tomto   filmu moc bavit nebude. Slunce   seno ukazuje přesný   životní styl a chování   lidí právě z venkovského   prostředí, což z této   trilogie dělá   nezapomenutelný zážitek.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Slunce, seno a pár facek
Troška - režisér, kterého   opravdu nemusím a jeho   trilogie Slunce, seno, která   mě leze dost na nervy (nevím   čím to, a navíc jsem v   celém okolí jediný, kdo ji   neuznává). Soudruzi a   soudružky snažící se   zvednout dojivost krav a   přitom se klasicky   čecháčkovsky pohádat. Ale   třeba Miloš Forman ve filmu   Hoří má panenko vystihl   "naši" povahu o   mnoho lépe.
Jinak   taková zajímavost ze   života. V Hošticích jsem   byl, a světe div se, když   jsem čekal na vlak, tak   zastavil:D
K.I.T.T
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Úspěšné pokračování trilogie Slunce, seno...
Slunce, seno a pár facek je   opět výborné. Film můžu   vidět pořád dokola a stále   se budu smát, protože to   jinak ani nejde. Jednoduchá   zápletka, která nakonec   vyústí ve rvačku, kterou si   herci dokonale užijí.
Jarda.ftr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Druhé pokračování už   začíná důkladně   pokulhávat. Troška patrně   spoléhal na úspěch   "jahod" a   "facky" už nejsou   to ono. Kvalita jde rapidně   dolů a chvílemi vyvolává   pocit, že se do humoru a   zábavy musíte nutit, protže   je to místy spíš křeč.   Začíná být zřetelné, že   Troška staví pouze na   hereckých osobnostech, které   mají zachraňovat místy až   stupidní scénky.
Normann
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Co dodat? Jeden z nejlepších   našich filmů komediálního   žánru vůbec. Předčí o   trochu i první díl téhle   trilogie. Dílko, na které se   dá koukat pořád.
miláček
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Za sebe si myslím,že je   tento díl zdařilejší než   první.Kouzelná scéna s   babičkou,která,,zažije víc   hladu,než se   nají"-když se   Škopková snaží do ní   vpravit jakousi   medicínu.Sodoma   gomora-farář Otík,Keliška   prošpikovaná šipkama a   závěrečná rvačka celé   vesnice nemá chybu.
Widlaak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Trošku slabší, ale stále   velmi dobré pokračování.   Komu se líbil první díl asi   se mu bude líbit i tento,   vtipů je tu stále dost,   staří herci zůstali a   závěrečná bitka je fakt   neskutečná :-)
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Skvělé pokračování   úspěšné komedie.
Scénář je dobře   napsaný. A stejně jako u   prvního filmu výborné   herecké obsazení.
Měl bych takovou malou   zajímavost. Když natáčeli   tu scénu s tou rvačkou, tak   paní H.Růžičková v jednom   rozhovoru prohlásila, že tu   facku otci Simona Pláničky   dala doopravdy, že jí to   tenkrát ujelo :-).
No   to muselo ale sakra bolet :-)
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
jj tak tento díl se mi líbí   nejvíc.. je to pořádná   sranda.. a u tohoto filmu se   nasměji vždycky, když si   hopouštím!
Lucka-V.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Velice ftipná česká   komedie, která pobaví, ale   divákům by se mohla   zprotivit tím, jak ji   neustále každou chvíli   opakují.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Stará dobra klasika z   osemdesiatich rokov, kde sa   dej odohráva v odľahlej   dedinke, kde sa každý s   každým pozná, všetci   pracujú na družstve a to   najhlavnejšie nič sa tu v   skutočnosti pred nikým   neutají.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2009
Slunce,seno a pár facek je   letní velmi zábavná   komedie.Jahody byly stejně   dobrý a i erotika ujde.Helena   Ružičková záhrala svou   roli skvěle...a budou létat   facky..
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Druhý díl triologie slunce,   seno se mi velmi opět líbil.   Sice jsme ho viděl asi 100x   ale furt mě dokáže   rozesmát.
381381381
Hodnocení:
Přidáno: 9.4.2009
Slunce, seno a pár facek
Tento film se mi líbí ale   jen ten se mi nelíbil ale   jinak je to hezký film ale   jahody semi nevíc libily.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2009
Druhý díl nás opět zavede   do vesničky v Hošticích,   kde se to motá okolo   údajného dítěte Vency a   facky tu jen létají.
Opět dobré hlášky a   dobrá zábava druhý díl se   Troškovi povedl.
Hugin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Tento druh humoru mě vůbec   neoslovil. První část   série až zas tak hrozná   není, ale je to neskonalá   nuda a připadala mně jako   čirá amatérština. Na   třetí díl je škoda slov.   Ze všech tří filmů jsem se   mírně pousmál jen jedné   hlášce, což je na komedii   po čertech málo.
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2008
Dobrý
Asi nejlepší komedie, co   natočil Troška, zábavná a   vtipná, líbí se mi, že si   dělá srandu z vesnických   drben. Závěrečná scéna   rvačky se povedla hodně.
blax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2008
Nejlepší díl
Asi nejlepší díl celé   čtyřdílné série. V tomto   díle jsou suverénně   nejlepší zápichy a   hlášky. PS: Dej mi pokoj   prosim tě:)
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2008
Troškova nejlepší   "masáž bránice" a   dnes již klasika vesnické   komedie. "Tati bila tě   tvoje maminka? Ne , jenom ta   tvoje" Film: 88%
Mary.Elwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2008
MOje nejoblíbenější   Slunce,seno!!! Rivalita   Škopková a Konopnice mě   fakt vždycky dostanou i   Lábusovy intriky,nebo   závistivá Miluna. Absolutně   nepřekonatelý konec,   ,,pravá jihočeská''!!!
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Ačkoliv první film mě   opravdu bavil,druhý snímek   už začíná   pokulhávat.Křečovitá snaha   o humor za každou cenu mi jde   silně proti srsti.Některé   scény mi připadají trochu   trapné nehledě na neúnosnou   délku filmu.Závěrečné   fackovací finále mě opravdu   nebavilo.Škoda.
sarf
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Slunce, seno a pár facek ...   režisérovi, takhle bych to   bral. Nesluší se do rubriky   "přidat komentář"   psát No comment, ale skoro by   to bylo nejlepší.   Závěrečná fackovací   scéna patří k tomu   nejtrapnějšímu, co je v   českých filmech k mání.
Lpcko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Moje oblíbené . Tohle se   Zdeňkovi povedlo . Všechny 3   díly se moc povedli .   Nemůžu říct který ze   tří dílů je lepší . U   jahod přichází slavná   metoda , u facek je to hrozná   sranda a hlavně ten text   který tam má Helena a Standa   Tříska jako škopek . Pak se   mi líbil Evík a milé   aktuality :-D
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Hodně dobrá komedie. Film je   vtipný,obsahuje hodně   umorných situací,   zajímavý, a má kvalitní   herecké obsazení.
Medousek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Slunce,seno a pár...je pro   mě nejvydařenější ze   všech tří dílů.Viděla   jsem to už x-krát,ale   pokaždé se na to ráda   podívám a mám jistotu,že   se zasměju.
stanko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2008
Druhý díl byl trochu   slabší než jednička je tam   sice hodně vtipných scén a   na odreagování je to   výborný.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2008
typická česká komedie.   nemůže se stát, že by se   nikdo nezasmál! I když už   je to pár let stará komedie,   dívat se na ní dá pořád!
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Opět plejáda skvělích   českých herců s Helenou   Růžičkovou v čele. Tento   díl je jednoznačně   nejlepší z celé trilogie,   opět skvělé hlášky,   např: neser mě Blaženo.   Zasloužená 9.
jezecek123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Tohle si zaslouží 10/10 už   jenom díky tomu konci-jojo   řídící Hubičková to   prostě na konci vyhrála na   celý čáře :)
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Jojo, vdát spurnou a ještě   k tomu těhotnou dceru není   vůbec jednoduché. Ještě   težší se zdá přiznat, že   máme dítě, proto ho raději   "přisoudíme"   někomu jinému. Nesmrtelnou   hlášku "Už se   poprali" a skvělé   scény s vybíráním   ženichů musí mít v živé   paměti každý, nemluvě o   "válce" při   roznášení svatebních   oznámení.. :-)
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Tak tuhle komedii fakt můžu.   Opravdu maximálně vtipný   film. Legendární hlášky a   skvělá Helena Růžičková.
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.10.2007
No, je to celkem vtipný, ale   taky trochu trapný. Na druhou   stranu mezi českými   komediemi je to jedna z   lepších. Osobně se mi   líbí víc než jednička.
žižalka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2007
je tam hodne legrac.ale je   škoda že převažně   znamenitich hercu už neni   mezi nama.moje oblibena   herečka je a bude pořad   helena růžičková.
Kozelíno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Jestliže se říká, že   pokračování kdejakého   filmu ztrácí originalitu,   Slunce seno a pár facek je   unikát. Pokračování je   lepší než první díl.
Orin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2007
kde si byla!!! no za vencou   prece a trisk! mami a co je to   coura trisk!! slunce seno a   par facek fakt sedi!! je to o   rodine o blaznivi presto   typicky cesky rodine je   toproste komedie cesi jsou   komedianti je to super!!!   Ruzickova a jeji filmova   mamnka k sobe sedi asi jako   moje osobni matka a babicka je   to to semi takze prca!!!!!! a   pan doktor z medicinou na   kterou se mu kzdej viprdne je   taky hustej!!
smíšek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Zábavné a oproti prvnímu   dílu i docela dlouhé   pokračování příhod   vesničky Hoštice a jejich   zajímavých obyvatel. Opět   tu exceluje Helena   Růžičková jako Škopková,   ale také Valerie Kaplanová v   roli babičky (jež skvěle   zastoupila zesnulou   představitelku této role z   prvního filmu Ernu   Červenou). Velmi zábavné   muselo být týdenní   natáčení závěrečné   hromadné scény.
theremin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2005
Druhý dlhší a lepší diel   prvého kratšieho a horšieho   dielu.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2005
slabší pokračování
Slabší pokračování   úsměvné komedie z   vesnického prostředí.   Ještě se na to dá dívat.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2004
Slunce, seno je lepší a   lepší.
Ale vůbec   jsem si nevšiml že tu babku   v posteli krála jiná   herečka. No prostě komedie   komedií.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2004
Další ze ságy sluncí, sen   a... se povedla opět na   výbornou.
Všichni ze   sebe ždímali to nejlepší a   na kvalitě filmu je to   znát.
Ale stará   známá Škopková   překonává sama sebe a   ostatní i přes perfektní   výkon s ní těžko drží   krok.
Pár facek také   určitě patří mezi   kvalitní komedie.
power
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2004
Moc dobrá Česká komedie na   kterou se oplatí podívat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66388minih66388Potulné pohádkové divadlo I. (1975) [TV inscenace] 
Potulné pohádkové divadlo I. n
minih17598minih17598Punťa a čtyřlístek (1955) 
Punťa a čtyřlístek n
minih78334minih78334Otto aneb mrtvoly, ožijte (2008) 
Otto; or, Up with Dead People n
minih34381minih34381Válka (2002) 
Vojna n
minih28459minih28459Stíny minulosti (2001) 
In the Shadows n
minih24575minih24575Zrcadlo pro Kristýnu (1975) 
n
minih9869minih9869Kam doskáče ranní ptáče (1987) 
Kam doskáče ranní ptáče n
minih27551minih27551Jeden svět nestačí (1999) 
The World Is Not Enough n
minih46645minih46645Maladolescenza (1977) 
Maladolescenza n
minih79942minih79942Resident Evil: Odveta (2012) 
Resident Evil: Retribution n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Slunce, seno, erotika (1991)

 Slunce, seno, erotika (1991)
Slunce, seno, erotika n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Troška

(---)

Slunce, seno, jahody (1983)

 Slunce, seno, jahody (1983)
Slunce, seno, jahody n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Troška

(---)

TV Program

ČT1 - Svatební cesta do Jiljí (1983)...

15:50 - 17:15

22 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Město Hanoj a zátoka Ha Long

15:35 - 16:30

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Dovolená s Andělem (1952)

14:50 - 16:40

82 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Nebojsa (1988)

16:05 - 17:55

7 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190389
Osobností: 697537
Fotografií: 763185
Plakátů: 375866
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10