Duben
ohodnotit

Slíbená princezna [TV film]

Další název:
Prisľúbená princezná (SK)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
106 minut

Komentáře k filmu Slíbená princezna

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
argenson
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Na Stekníku jsem byl letos v   létě a přísáhám, že tam   dole pod zámkem není moře,   ale rozkopaná silnice a   chmelnice (fakt už mě   vytáčejí ty přehnaný PC   animace). Celoročně   budovaná popularita Jana Ciny   - byť ve formátu pochybném   - tady jde celkem do hajzlu.   Soft porno s nesmyslnou   pirátskou vsuvkou a   otřesným mluveným slovem.   Takhle ne, soudruzi. Se   běžte podívat k soudruhům   z NDR, kteří to nedávno   udělali výrazně líp (O   bílém hadovi, 2015).
jarda53
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.12.2016
To co nám televize nabídla   za paskvil, to může natočit   jedině člověk bez páteře.   Líbí se mi že dopisovatelé   jsou téměř za jedno. Jak   máte potom vysvětlit malým   dětem, jak, co, proč? Na   filmu není kousek, který   pochválit, s tímhle se na   západ nedostaneme a budeme   navždy na východě.
green-tea
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.12.2016
Děs a běs!
K.J.Erben křísnutý   Sandokanem,   "Zlatovláska" s   chemlonovým hárem, fauna   hovořící puberťáckým   žargonem...těch   "postmoderních"   zhůvěřilostí by se tu   našlo mnohem víc,   přeplácaným scénářem   počínaje, šílenými   kostýmy pokračujíc a   stupidním provedením konče.   Prostě a jasně - totální   (a ještě k tomu vánoční)   propadák, ve kterém za něco   stojí snad jenom sympatické   herectví Jana Ciny.
Frolíček
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Když už má někdo potřebu   natočit nějakou novotu, tak   ať si převypráví nějaký   svůj příběh a nevybere si   českou klasiku. Nebo si   uvědomí, že méně je   někdy více a vystačí si s   ozvláštněním krajinou,   výpravou nebo hudbou, ale   necpe do toho pirátskou   vsuvku s   "ožírací" akcí,   princezny z bordelu a   námezdní síly v   gestapáckých oblečcích.   Přehršel postav, mnoho   linií příběhu, piráti   ostřelující dalmátské   pobřeží a všechno, aby   zachraňoval Cina a mluvící   zvířátka. Šatičky   princezen hrůza, nebudu   opakovat, že jako z bordelu,   když jsem to psala výše,   pohůnci od knížete   katastrofa, kdo se v tom   množství měl vyznat=mnoho   psů, myslivcova smrt,   rybářka v legínách,   pirátská linie úplně   zbytečná, zlý kníže =   promrhaný   potenciál...Zkoušela jsem to   přijmout jako novotu, ale   fakt jsem to nedávala. A to   jsem se snažila.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2017
Karel Jaromír Erben
Všech tří je mi líto.   Podle jeho motivů vzniklo   nové zpracování   Zlatovlásky. Král dvanáct   dcer měl. Oproti původní   verzi tady se mu alespoň   nenarodily najednou. Ikdyž   jedna z nich logicky musí   být nejmladší. A ta má   hned Zlaté vlasy. Otec brunet   matka černovláska. A dceru   mají skoro zrzavou. Pardon   zlatovlasou. ALe ksicht má   takový, že by se spíše   rodila do role čarodějnoce,   či trhovkyně. Teperamentní   a emancipovaná je ta naše   Zlatovláska. Mluvit neumí,   ale za to může jen ta   herečka. On vůbec výkon   těch herců je takový   prapodivný. On vůbec   scénář je prapodivný. Na   pohádku příliš hrubých   slov. Takže vzniklo vzteklé   dílko bez českého nadhledu.   Takže zcela právem diváci   pohádku vánoční praží.
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Řeknu to slovy filmové   postavy z filmu Báječná   léta pod psa:   "Prekérní, ale   krásné!" Není to   klasická pohádka. Je to film   s pohádkovým námětem. No a   nebo velmi specifická   pohádka. Tvůrci se prostě   vyřádili. Kostýmy jsou   absurdně šílené, mluva   současná, scenérie a kamera   lehce psychotropní...   Ačkoliv jsem ještě nečetla   ani jednu recenzi, sama za   sebe dávám plný počet,   protože je to osvěžující.   Princezny nejsou ušlechtile   krásné ani odpudivě   nevychované, hrdinové nejsou   nezranitelní a dokonalí ani   fujtajbloví... Prostě tento   film je veselý, napínavý i   provokativní. A to mám   ráda.
petrusmev
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2016
Svérázná crazy variace na   Zlatovlásku, kterou sráží   poměrně dost nedotažeností   - především zoufale   nezvládnutý konec. Naopak je   fajn, že si film nehraje na   nic velkého a jedinou snahou   je pobavit.
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Pokus o pohádku který se   absolutně nepovedl,spousta   scén a trochu bizardností   které bych v pohádce   nečekal,naštěstí   někteří herci hráli docela   dobře ale to nic   nezachránilo ten příběh   kravina.
New
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Srovnání?
Pohádka má velkou smůlu.   Každý pamětník jí   srovnává se Zlatovláskou v   níž exceloval Petr   Štěpánek. Té tento remake   nesahá po kotníky. Kdyby   srovnání nebylo, vyšlo by   hodnocení lépe. Do Erbena   daleko. Nevím, jak bych to   hodnotil, kdybych předlohu   neznal. Ale asi by to taky nad   5 nedostalo. 3 dávám, že to   mělo děj, že jsem se na   rozdíl od českých psychotin   (Fany, Václav, apod.)   vydržel koukat do konce.
rimeon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Slibena princezna
ceski filmari dali tomu   nadeji . no te se jako   pohadka nepovedla....namet,   prostredi, dej. snad pristi   rok natoci neco lepsiho.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2016
Zmýlená princezna
Já nebudu hanit tuto pohádku   tak, jako drtivá většina   této   "pohádkymilovné"   země.
Já jsem rád,   že se alespoň někdo pokusil   tento žánr trochu   resuscitovat dříve, než   upadne do klinické smrti.
V Čechách se pravidelně   točí kolem tří, čtyř   pohádek ročně. To je od   revoluce nějakých osmdesát   devadesát pohádek. Kolik   jich za něco stálo ? Tak   pět. Tristní bilance.
Slíbená princezna   chtěla svůj žánr trochu   okysličit. To, že se to   nepovedlo a zhnuseni jsou jak   diváci, tak i režiséři,   kteří by za své vlastní   počiny měli raději chodit   kanálem, je prostě fakt.
Co se stalo? V pohádce se   střílí z kulometu, plavou   tam mrtvoly, princezny se   chovají jako šlápoty z   Perlovky, stříká krev   atd.
Je to tak   správně ? Rozhodně ne!
Ve filmu jsou mluvící   ryby, mravenci a podobné   ptákoviny a tak to je !!!   pohádka a ta se musí !!!   řídit nějakými pravidly.   Tak to prostě je.
No   ale já nejsem dítě, krev   už jsem viděl a k děvkám   mám veskrze kladný vztah. A   tak mohu tento projekt   hodnotit střízlivýma   očima.
Co jsem viděl:   Slušnou kameru,   nadprůměrnou hudbu,   princeznu, která je milá.   ale na svou roli se nehodí.   Její příšernou paruku.   Výtečného Jana Cinu, ze   kterého se pomalu, ale jistě   začíná stávat miláček   národa. Jana Dolanského,   který mě asi poprvé   zklamal. Žalostně natočené   bojové scény. Totálně   odfláknutý konec. Slušné   triky a v neposlední řadě   hezké lokace.
Největší slabinou však   ale je, jak už to v té   naší kinematografii v   poslední době chodí,   scénář.
Scénáristka Iva   Procházková příběh   doslova zasvinila velkým   množstvím, zcela   zbytečných postav, které   ději nijak neslouží. Občas   kulhá logika, někde, jak už   bylo řečeno autorka   přestřelí totálně.
Nu což. Stalo se,   nebudeme nad tvůrci lámat   hůl, oni se do příště   polepší.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.12.2016
Vánoční hnus
Tento otřesný paskvil se v   žádném případě nedá   nazvat pohádkou, to by bylo   poplivání všech krásných   a nezapomenutelných věcí v   rámci žánru.Dějová   motanice naroubovaná na strom   scénaristické bídy a nouze.   Nevíme jaké zadání měla   ČT vůči   "autorům" ale to co   nám zde předvedli už není   nesoudnost ale nestoudnost!!   Řev místo dialogů,   vulgární projevy mnoha   postav a to i v situaci kdy   zrovna nemluví(neřvou).   Kostýmy jako z laciného   vetešnictví kdy jejich   korunou je zoufalé cosi na   hlavě jakési osoby což má   býti princezna...zlatovlasá   panna.Ta už od prvního   pohledu budí dojem , že je   aktivní členkou jakéhosi   nevěstince než laskavou a   téměř éterickou   bytostí.Kam se vytratila   laskavost, nadhled , trocha   humoru ? Zřejmě do   peněženek těch , kteří   disponují financemi   koncesionářů a dávají je   svým kumpánům z rádoby   umělecké obce. V této zemi   už je delší dobu hanba   žít pro dospělé , i tímto   dnešním počinkem si   připravují půdu pro   nejmladší generaci kde   slušnost je slabost ,podvod   normál a řev a násilí jsou   standardní prostředky k   dosažení cílů. I komerce   má své hranice, toto je   brutální odpad.
wena
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Ahoj
Ahoj bude asi jediné co si z   toho zapamatuji. Totální   slátanina na motivy   Zlatovlástky. A ten výběr   herců byl také krok do tmy.
sakro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2016
jen víc podobných
Obvykle se do hodnocení   pohádek nepouštím. Když   však vidím ten nekonečný   zástup rozlícených   kritiků, cítím povinnost   postavit se po boku doposud   osamocené Benevy proti všem.   I já mám k autorům jednu   výtku – Slíbená princezna   neměla nést nálepku   pohádka. Tam vskutku   nepatří a také jistě   nebyla prvoplánově určena   očím dětí. Snad je to   pohádkový příběh s   trošku hvězdičkovou   příchutí a pro poněkud   dříve narozené???, kdo ví.   Nic jiného už si však   negativní hodnocení   nezaslouží. Zvláštní je,   že pokud je pod sebevětší   tvůrčí absurditou uvedeno   jméno kohokoliv notoricky   známého, kritici se   rozplývají i přestože, že   dílo ne zcela pochopili. Jen   si to nerozházet s Mistrem.   Je-li tam však podepsán   tvůrce méně známý, je   nutno ukázat mu co proto.   Nejedná se přece o první   podobně absurdní pohádku na   našich televizních   obrazovkách. Už tady byli   Tři veteráni, Šťastný   smolař, O pokladech nebo Tři   bratři. Pro mě byly   geniální naprosto stejně,   jako Slíbená princezna.   Navíc jsem přesvědčen, že   režisér Ivan Pokorný je   obdivovatelem díla Emira   Kusturici. Jinak si nedokážu   vysvětlit podobnou lokaci,   velmi podobnou hudbu a   téměř totožný styl   humoru. Ještě jednou se   musím vrátit k hodnocení   Benevy. Je to film   osvěžující, odlehčený,   provokativní i moderní,   úsměvný i se skrytými   jinotaji a navíc velmi dobře   zahraný. Jen doufám, že se   opět někdy něco podobného   zase povede a nebudeme nuceni   trávit vánoce s unylou   rádoby klasikou u které se   už už nemůžeme dočkat   závěrečných   osvobozujících titulků.
johnie1lenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2018
Špatně titulováno
V poslední době mám pocit,   že tvůrci nevědí, jaký je   rozdíl mezi filmovou   pohádkou a pohádkovým   filmem. Tato   "pohádka" by,   stejně jako Kdyby byly ryby,   které vyšlo před několika   lety, mohla být super   pohádkovou komedii pro   dospělé a dospívající,   laicky řečeno puberťáky,   kdyby však nebyla   otitulovaná jako pohádka.   Ani mi nevadí, že zde není   "krásná"   princezna, a že dívčí   postavy prostě jen   nečekají, až jim princové   pomůžou, jak se stalo   stereotypem pohádek, mám ale   dojem že věty typu: "ta   koruna je těžká jako   kráva" do pohádky   přece jen nepatří. Je mi   trochu líto, že jsme   ztratili smysl pro humor a   nemůžeme se tomu zasmát a   pobavit se dobrým českým   humorem, který   "pohádka" obsahuje.   V mých očích je lepší,   než spousta amerických   béčkových filmu pro   náctileté.
pauli1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2019
U nás patří tato pohádka   mezi oblíbené. Je trochu   drsnější, ale je svěží a   vtipná. Obsazení bylo   vybrané dobře.
limjoe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.12.2016
Sandokan
Tento "skvost" nelze   hodnotit jako pohádku, ale   jako sci-fi thriller pro   značně otrlého nebo   totálně zhuleného díváka.   Troška napsal, že se mu z   toho chce blít, přesto se tu   najdou obdivovatelé (beneva),   která udělila tomuto dílu   10 bodů - zásadní kultovní   dílo!!!Měla by ještě   napsat kolik materiálu je   potřeba k takovému   hodnocení.
padde
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Děs běs
Dechberoucí hrůza, na kterou   se nešlo dodívat do konce.   Na druhé straně je ale vše   v pořádku. Kritika tuto   hrůzu ohodnotila kladně   narozdíl třeba od Anděla   Páně 2.
paseka74
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.12.2016
Nedokoukatelnost
Těšil jsem se na nové   zpracování zlatovlásky a   doufal že to bude uchopeno   nově a zajímavě. Netušil   jsem že se dá udělat z   poměrně jasného   pohádkového příběhu   takový hnůj. Dvorní dámy   oblečeny tak že i v bordelu   jsou zaměstnankyně   slušněji ustrojené. Piráti   s kulometem. Princezna   zlatovláska bez   komentáře,jelikož horší   to být asi nemohlo. Strašná   škoda ten příběh má   potenciál vytvořit parádní   pohádku a ne tento strašný   průšvih. Pan režisér by se   měl věnovat kriminálkám v   tom je myslím výborný,   tohle byl krok špatným   směrem
LadisH
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2016
psycho
Tak toto jsem od pohadky   skutecne necekal. Asi novodoba   predstava pohadky po požití   silného matroše.
zeus12xy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.12.2016
Scénáristka Iva   Procházková je krom jiného   autorkou úspěšných   "Vražd v kruhu" ale   pohádky by asi měla nechat   jiným? Nebo její třeba i   dobrý scénář doprznila   vize režiséra? Třeba   "rádoby" hovorovou   mluvu postav bych ještě   unesla, ale nějak jsem se   neorientovala v ději a to   šlo o notoricky známou   pohádku. Co teprve děti, ty   musely mít v hlavách   guláš. Dokoukat se to při   nejlepší vůli nedalo... A   fakt to předem viděl někdo   z Čt než to na Hod Boží   pustili mezi lidi?
Martal
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Vánoční hrůza
Karel Jaromír Erben se musí   obracet v hrobě. Nevím proč   režisér dal do pohádky   kulomet. Obavám se že i do   pohádky politika je vsunuta.   TKulomet, který střílí po   hrdinech příběhu má   pravděpodobně naznačit, že   zlí piráti mají   představovat agresora   dnešních dnů.
snekousek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Zlatovláska?
Vidím asi 19 minut a už   vím, že je to rychlokvaška   natočená za jedno léto.   Nesympatičtí herci, špatné   kostýmy, chyby béčkových   filmů. Chudák K. J. Erben,   takhle mu zprznit dílo.
Vinz.Clortho
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.12.2016
průduch
Na rozdíl od uživatelů   FdB.cz, kteří tomuto   výtvoru (záměrně nepíši   pohádce, protože s tou to   nemá nic společného) v   průměru dávají   aktuálních 31,2 %, nemohu   hodnotit jinak než max. 1   hvězdou. Proč takto vysoké   hodnocení? Na můj vkus   nesympatické hlavní (i   vedlejší) role, nadmíru   používané   "archaismy",   kostýmy a chování hodné   vykřičeného domu,   nepříliš kvalitní   scénář,... V podobném   stylu bych mohl pokračovat   ještě dlouho, ale je to   zbytečné. Suma sumárum -   dle mého názoru - nejhorší   pohádka letošních   vánočních svátků,   nedoporučuji ani úhlavnímu   nepříteli! A je velice   smutné, že toto se dostane   do vysílání na konci roku -   někdo (koncesionáři) by z   toho měli vyvodit důsledky,   jinak se obávám, že   podobně kvalitní výtvory   budou o svátcích na   obrazovkách ČT pravidlem   každý rok...
majkl1964
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Již nikdy!
Tato slátanina (nelze   použít slovo pohádka)měla   pravděpodobně přiblížit   tento žánr současné   mládeži, která se jinak na   klasické pohádky nedívá.   Alkohol, drogy, jadrná mluva,   naprostá neznalost historie   ve všech jejích podobách -   kostýmy, zbraně,   literatura...............
Hlavní postavy   Zlatovlásky bych se na ulici   ani nevšiml( jó   Šafránková a Andrlová -   princezny na které se   vzpomíná od dětství až do   důchodu), herecké výkony   hodnotím 0, režiséra   hodnotím -10 !!!
Kdo   z ČT takový nesmysl poslal   do tv a dal na natáčení   peníze by již neměl mít   tento den práci.
Slamacek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.12.2016
sra...k se v posledni dobe   toci hodne, ale tahle hraje   prim! A tohle Rada pro TV   vysilani jako bude tolerovat?   na tohle bych nedal ani halir!
twins
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.12.2016
hrůůůůza
jedním slovem hrůza a   děs,nevěřily jsme vlastním   očím,to by snad mělo být   trestné tohle dávat do   televize-notabene pro děti a   na vánoce....fuj
kraxon
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2016
WTF ?!
Co to, u všech démonů   Chaosu bylo ?! Sednu večer k   vánoční TV, čekám   pohádku a dostanu tohle ? 2*   jsem dal hlavně proto, že na   Vánoce by na sebe lidi měli   být hodní. Na druhé   straně, kdyby to šlo kdykoli   mimo Vánoce ne jako pohádka   ale jako dobrodružný film na   téma známé pohádky, tak   možná ...
pettra
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2016
hnusná princezna??
To jako vážně?? Škaredá   princezna a o té paruce a ani   nemluvím. Cina byl hezčí   jak ona. Princezny coury a ty   kostymérky jsou asi zhulené   ne?? Troška má recht!!   katastrofa....nikdy více.
Kelly21
Hodnocení:
Přidáno: 26.12.2016
S předchozími kritikami   soulasím. Já bych to nazval   zmršení klasické pohádky   Zlatovláska. K. J. Erben se   musí obracet v hrobě.
zzzZuzka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Hrůza a děs
Hrůza. Prosím, tohle už   nikdy, to se fakt nepovedlo. A   co koneckonců očekávat od   týmu, který natáčí   seriál Vraždy v kruhu, že.   Pohádkovou atmosféru   evidentně těžko. Celá   pohádka byl jeden velký   přehmat. Princezny nebo   děvky? A mohla bych   pokračovat, ale škoda času   na tento paskvil.
cais74
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Hrůza
Mohu se podepsat pod   komentáře nade mnou. Tohle   bylo opravdu silné kafe a asi   jen pro znalce. Jak je vidět,   i ostatní komentovali hned po   odvysílání, nebo při něm.   kulomety opravdu do pohádek   nepatří.
Stan.Da
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Erben se vrtí v hrobě...
Myslím, že je to poprvé, co   jsem viděl v pohádce   střelbu z kulometu, jednu ze   sester princezny v kostýmu   sadomasochistické čubky,   siamská dvojčata srostlá v   předloktí a další novoty.   Jsem už možná starý a   konzervativní, ale tahle   motanice se mi nelíbí. A to   nemluvím o absenci jakési   jemnosti, a moudrosti, kterou   by měla pohádka vykazovat.
mongoose66
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Masakr
Chudák Erben se musí po   takovémto výkonu točit v   hrobě jak ventilátor,fakt   otřesné,takto zprznit jeho   dílo,raději to   nehodnotím...
Jarotinek
Hodnocení:
Přidáno: 2.1.2017
úpadek vkusu
mluva hrubne nejen v   pohádkách, ale i v politice,   v diskusích, filmech.   Vulgarita se stává normou   pro ty správné   drsňáky.Osoby a obsazení ?   Kdo to platí? Mnozí z   těchto herců a hereček se   objevují v médiích jako   hlásiči té jediné pravdy.   Té mainstreamové.
Honza610
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
Mám rád České pohádky,ale   tohle s tím nemá nic   společného. Jedním slovem   slátanina. Je to ten druh   filmu jednou a dost. Je to jen   můj názor. Každopádně   vidět už to nechci.
ALFELUS
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Tak pekelnou sračku jsem snad   ještě neviděl... Tvůrci   jeli zřejmě na velmi   silných drogách, které   prokladali alkoholem a   práškama... Otřesný   zážitek
divakzprivozu
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
Strašnýýý
Ačkoliv mám pohádky rád,   něco tak příšerného jsem   dlouho neviděl. Nazval bych   tuto "pohádku"   spíše "hloupý film pro   dospělé". Pevně   věřím, že jsem tuto   "pohádku" ze svých   daní nesponzoroval. Jsem   rád, že ve svém názoru   nejsem osamocen.
Ringos
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Fuj
Asi se ze mě na stará kolena   stává masochista. Jako   jediný z rodiny jsem se   vydržel dívat až do konce.   Sám nevím, co mě k tomu   vedlo. Jak dopadne pohádka je   každému jasné, ale cesta k   tomuto cíli byla opravdu   trnitá. Největší nutkání   přepnout jsem měl při   ostřelování kulometem, ale   zajímalo mě, jestli   nepřijde silnější káva.   Třeba pornografická scéna,   přílet UFO, atomový   výbuch, panelové sídliště   v Božemii, stínání   nevěřících... Nic z toho   by mě nepřekvapilo.
marryana
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
do pohadky daleko
Uz jsem to konecne prepnula je   to strasny nezazivny,velke   zklamani,Zlatovlaska to je   neco,tohle je traparna
JančaGP
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
Katastrofa
Sedmiletá dcera   prohlásila,,Proč nenatočí   normální pohádku i pro   děti?'' Uřvaná, morbidní,   chaotická nepohádka.
Chudák Erben. Prsatá   královna pohádku   nezachrání, ale možná si   to někteří myslí.   Inteligentní scénáristé   vymírají.
Manzes
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
Děs, děs, děs, moje   vnoučata se nevydržela na   tutu tzv. pohádku se dívat   ani 20 minut, myslím, že to   mluví za vše.
Diazepam
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
Vánoční idylka
..násilí,sprostota,krádeže   , chlast, drogy.. co bychom   chtěli, je to obraz dnešní   doby. Škoda, že je   zakázaná reklama na   cigarety.. Aspoň v tom   obilném poli mohli zakouřit   a bylo to úplné.   Neskutečná slátanina..
janata
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2016
Tohle je pohádka pro vánoční večer?
Dneska jsem poprvé po 30   letech zalitoval, že byla   zrušena cenzura. Nejen že   museli být z huleni herci a   režisér, ale taky ti,   kteří takovou slataninu   pustili do vysílání právě   o Vánocích.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih19871minih19871Sugar Hill (1993) 
Sugar Hill n
minih2330minih2330100 dní v Palermu (1984) 
Cento giorni a Palermo n
minih12954minih12954Mravnost nade vše (1937) 
Mravnost nade vše n
minih102211minih102211Křídla Vánoc (2013) 
Křídla Vánoc n
minih29666minih29666Purpurové řeky (2000) 
Les riviéres pourpres n
minih26759minih26759Hříšní lidé města pražského (1968) [TV seriál] 
Hříšní lidé města pražského n
minih5742minih5742Ďábel v těle (1946) 
Le diable au corps n
minih52575minih52575Křižák v džínách (2006) 
Kruistocht in spijkerbroek n
minih3765minih3765Nebezpečná krása (1998) 
Dangerous Beauty n
minih25603minih25603Tmavomodrý svět (2001) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zlatovláska (2015)

 Zlatovláska (2015)
Zlatovláska n
 
Žánr: pohádka / komedie
Země: Česká republika
Režie: Václav Vorlíček

(remake)

Zlatovláska (1984) [TV divadelní představení]

 Zlatovláska (1984) [TV divadelní představení]
Zlatovláska n
 
Žánr: pohádka
Země: Československo
Režie: Jiří Bělka, Josef Krofta

(remake)

Zlatovláska (1973) [TV inscenace]

 Zlatovláska (1973) [TV inscenace]
Zlatovláska n
 
Žánr: pohádka
Země: Československo
Režie: Vlasta Janečková

(remake)

Zlatovláska (1955)

 Zlatovláska (1955)
Zlatovláska n
 
Žánr: loutkový
Země: Československo
Režie: Hermína Týrlová, Jan Dudešek

(remake)

TV Program

ČT1 - Karel (2020)

14:20 - 16:30

85 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Austrálie

15:40 - 16:30

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

15 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190493
Osobností: 697720
Fotografií: 763692
Plakátů: 376291
Obsahů a biografií: 178184

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10