reklama
 
ohodnotit

Slaná růže

Další název:
Słona róża; Salty Rose
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1983

Celkové hodnocení filmu Slaná růže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2010
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47808minih47808Líné Město (2004) [TV seriál] 
Lazy Town n
minih13222minih13222Muž, který rozdával smích (1970) 
n
minih47569minih47569Šuani (1988) 
Chouans! n
minih46780minih46780Nebezpečný cíl (2007) 
Bangkok Dangerous n
minih47958minih47958Zombie: Začátek (2007) [Video] 
Zombies: The Beginning n
minih45882minih45882Princezna na hrášku (2002) 
The Princess and the Pea n
minih44984minih44984Co se děje v trávě (1980) [TV seriál] 
Lilliput-put n
minih60632minih60632Šestý zápas (2005) 
Game 6 n
minih43437minih43437Hazard (2006) 
Even Money n
minih50867minih50867Bílí zabijáci (2003) 
Shark Zone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (6)
7   - hvezdyn
7   - satyr
6   - Tonykla
8   - dederon
7   - rosta12
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady

01:35 - 01:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Šťastné údolí (2014) [TV seriá...

01:10 - 02:00

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:25 - 02:05

15 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:20 - 02:25

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635352
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.189/0.15