reklama
 
ohodnotit

Slaná růže

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1983

Celkové hodnocení filmu Slaná růže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2010
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48127minih48127Slepá hrůza (2001) [TV film] 
Blind Terror n
minih10279minih10279Klíč (1971) 
Klíč n
minih51794minih51794Správně praštěný holky (2007) 
Taking 5 n
minih4875minih4875Bylo nás pět (1994) [TV seriál] 
Bylo nás pět n
minih15561minih15561Pavučina (1986) 
n
minih21628minih21628Ukradená vzducholoď (1966) 
Ukradená vzducholoď n
minih37249minih37249Drsňáci (1998) [Video] 
n
minih54152minih54152Malý Dodo (2008) 
Kleiner Dodo n
minih68498minih68498Stalo se ... (1997) [TV cyklus] 
n
minih44349minih44349První dáma country music (1980) 
Coal Miner's Daughter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - hvezdyn
7   - satyr
6   - Tonykla
8   - dederon
7   - rosta12
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147942
Osobností: 626591
Fotografií: 562370
Plakátů: 266757
Obsahů a biografií: 135789

Poslední komentáře

Předčasná úmrtí - Život za lásku...

Předčasná úmrtí - Život za lásku
O nádherné herečce Daně   Medřické, jež nám již 36   let chybí, která ten život   neměla lehký, natočila   vzpomínku na ní režisérka   Kamila více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Velký útěk (1962)

Velký útěk
Jak už to ve své době   bývalo zvykem, na velký film   velkého příběhu se   použili velcí herci a   fenoménu bylo učiněno za   dost. Jak je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední střetnutí (1981)

Poslední střetnutí
Antikrist v těle Damiena   Thorna je nyní na vrcholu sil   a poznání, ale nějak to tak   nevypadá. Jeho charakter sice   touží po ovládnutí světa, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zatím spolu, zatím živí (2010)

Zatím spolu, zatím živí
Nefalšovaná akční zábava   dělající si legraci ze sebe   samého. Tom Cruise je tu ve   své roli tajného agenta Roye   Millera v podstatě ve stejné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Posedlá láskou (2015)

Posedlá láskou
Dina Meyer je pořád kočka i   pomalu s padesátkou na krku a   to je asi jediné plus tohoto   filmu. Dobře ztvárněná   žárlivá matka stihačka   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.183/0.149