reklama
 
ohodnotit

Sladký film

Sweet Movie

Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Sladký film

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2017
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.3.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.5.2016
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2008
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2016
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47955minih47955Dům na špatné adrese (2008) 
Lakeview Terrace n
minih17756minih17756Při výkonu služby 3 (1988) 
Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao n
minih32222minih32222Krycí název Oděsa (1974) 
The Odessa File n
minih148879minih148879Loďka na Dunaji (2014) 
Sthorzina n
minih99975minih99975Poslední přístav (2010) 
The Last Harbor n
minih66434minih66434Vysoká karetní hra (1972) 
Lo Scopone scientifico n
minih25277minih25277Železná maska (1929) 
The Iron Mask n
minih75272minih75272Tintorera, žralok zabiják (1978) 
Tintorera! n
minih50914minih50914Pět lupičů a stará dáma (1955) 
Ladykillers n
minih50766minih50766Můj milý, můj drahý (2009) 
My One and Only n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
8   - curil
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
2   - FLA
9   - Mlapiska
5   - stanko
8   - volam

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa po Paří...

17:25 - 18:25

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

16 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

11 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132792

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.494/0.459