reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sladké lži

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2009
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih5967minih5967Dej si pohov, kámoši 2 (1995) 
Grumpier Old Men n
minih44414minih44414A děla pořád duní (1974) 
...E i cannoni tuonano ancora n
minih7251minih7251Einstein (1984) [TV minisérie] 
Einstein n
minih17704minih17704Rána deštníkem (1980) 
Le coup du parapluie n
minih25841minih25841Jedna navíc (1995) 
Two Much n
minih47405minih47405Jaro (2000) [TV film] 
The Spring n
minih36783minih36783Non plus ultras (2004) 
Non plus ultras n
minih124444minih124444Láska mezi starožitostmi (2011) [TV film] 
Die Trödelqueen - Gelegenheit Macht Liebe n
minih80765minih80765Země zapomnění (2011) [DVD kinodistribuce] 
La terre outragée n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
5   - Agostino
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - Zdenek13
8   - LadaMVK

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.054/1.009