ohodnotit

Skvělé dobrodružství Billa a Teda

Bill & Ted's Excellent Adventure

Další název:
Dudes; The Adventures of Bill and Ted; Billovo a Tedovo vynikající dobrodružství; Bill a Ted na cestě časem
Rok:
1989
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Skvělé dobrodružství Billa a Teda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2013
terka69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2020
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2015
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2017
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10329minih10329Kniha džunglí (1967) 
The Jungle Book n
minih27460minih27460200 cigaret (1999) 
200 Cigarettes n
minih27648minih27648Omámení a zmatení (1993) 
Dazed and Confused n
minih4945minih4945Carnosaur (1993) 
Carnosaur n
minih41675minih41675Osvětová přednáška v Suché Vrbici (1992) [TV inscenace] 
Osvětová přednáška v Suché Vrbici n
minih62352minih62352Big Guy & Rusty (1999) [TV seriál] 
Big Guy and Rusty the Boy Robot n
minih14976minih14976Ono žije (1974) 
It's Alive n
minih47548minih47548Žofín, ostrov vzpomínek a snů (1997) [TV pořad] 
Žofín, ostrov vzpomínek a snů n
minih11682minih11682Lupič Legenda (1972) 
Lupič Legenda n
minih73239minih73239Chata smrti (2007) [Video] 
Somebody Help Me n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Neskutečná cesta Billa a Teda (1991)

 Neskutečná cesta Billa a Teda (1991)
Neskutečná cesta Billa a Teda n
Bill & Ted´s Bogus Journey
Žánr: komedie / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Peter Hewitt

(pokračování)

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
8   - curil
7   - satyr
5   - legenda
6   - terka69
10 - Gremmie
10 - bolzanos
1   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

89 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

89 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

93 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

28 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166450
Osobností: 661137
Fotografií: 647983
Plakátů: 311714
Obsahů a biografií: 153192

Poslední komentáře

Riekes Liebe (2001) [TV film]

Sourozencká "Liebe"

Riekes Liebe
Viděno 13.7.2020 na YOUTUBE v   originále, takže jsem   nerozuměl dokonal všem   dialogům, ale i tak se mi   film líbil. Pro mnohé lidi   asi více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Instalatér z Tuchlovic (2016)

Instalatér z Tuchlovic
Bohužel se zase musím   uchýlit ke krátkému   komentáři. Nechci se stále   opakovat ale českým   komediím z poslední dekády   se neumím ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.279