reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skrytý prameň

Rok:
1973
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
18.1.1974
„Historický príbeh o svetoznámom Majstrovi Pavlovi z Levoče a vzniku jeho najslávnejšieho diela - oltára svätého Jakuba.“

Celkové hodnocení filmu Skrytý prameň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.10.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.4.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2007
slavom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19374minih19374Soudce Dredd (1995) 
Judge Dredd n
minih78418minih78418Jízda o život (2007) 
Dangerous Parking n
minih8161minih8161Hej rup! (1934) 
Hej rup! n
minih105942minih105942Řeka (2005) 
Řeka n
minih53520minih53520Lesní panna (1973) [TV inscenace] 
Lesní panna n
minih82736minih82736Táta na týden (2011) 
Jeg reiser alene n
minih19963minih19963The Wedding Night (1935) 
The Wedding Night n
minih17582minih17582Půlnoční peklo (1996) 
Black Out n
minih34450minih34450Drahý zesnulý (1964) [TV inscenace] 
Drahý zesnulý n
minih40010minih40010Polojasno (1999) [TV film] 
Polojasno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
6   - curil
6   - Faye
7   - Nasudr
8   - melakara
6   - MaKy92z
6   - rosta12
7   - tvo
8   - renbie
10 - slavom
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.576/0.555