reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skřekot [Video]

Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th

Další název:
Vím co jsi dělal minulý pátek 13.
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Skřekot

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (30 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2008
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.6.2008
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2010
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2015
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.8.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.12.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.11.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2007
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2012
magorfkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2010
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2011
Parvati
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.7.2007
Ziidgaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2004
vratik7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2008
Radenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2008
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2011
kamisu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2008
mark120
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.6.2015
anr1100
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2013
MovieFan55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih94335minih94335Veterán (2012) 
Bad Ass n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih104813minih104813Jezinky a bezinky (1962) [TV film] 
Arsenic & Old Lace n
minih24473minih24473Tam na konečné (1957) 
Tam na konečné n
minih74877minih74877Jožko Púčik a jeho kariéra (1983) [TV inscenace] 
Jožko Púčik a jeho kariéra n
minih114956minih114956Jedna za všechny (2014) [2k digital] 
The Other Woman n
minih11566minih11566Lord Jim (1964) 
Lord Jim n
minih25293minih25293Šílený kůň (1996) [TV film] 
Crazy Horse n
minih126132minih126132Podívej se, jak letí (1996) 
Tøsepiger n
minih11914minih11914Malý lord Fauntleroy (1936) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57 %
6   - curil
9   - Justik66
7   - ignac1
6   - volam.sa.p
2   - Mlapiska
7   - seagal
4   - johnny-rk
6   - Kycky
1   - Xpojntman
8   - oulisna
6   - kahi
4   - Scifista
3   - ASPHALT
7   - fingon
7   - vampyer
8   - Tristan_
10 - Stallone56
2   - magorfklec
9   - beretap
8   - Sandruska

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.234/1.196