reklama
 
ohodnotit

Skandál!

Bulworth

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
102 minut
„Pozor! Tento muž je rozhodnutý říci pravdu.“

Celkové hodnocení filmu Skandál!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
dnes ve 14:05
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.12.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.12.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.8.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39702minih39702Pokrevní bratři 2 (2009) 
Boondock II : All Saints Day n
minih21967minih21967V říši Stříbrného lva (1965) 
Im Reich des silbernen Löwen n
minih62904minih62904Smrt v očích kočky (1973) 
La morte negli occhi del gatto n
minih2826minih2826Allegro barbaro (1979) 
Magyar rapszódia 2. n
minih68041minih68041Bratříček a sestřička (1953) 
Brüderchen und Schwesterchen n
minih136131minih136131Holky z parkoviště (1987) 
Valet Girls n
minih7806minih7806Fraška (1965) 
Masquerade n
minih43208minih43208Holky v balíku (2006) 
Material Girls n
minih20741minih20741Temné slunce (1980) 
n
minih47048minih47048Kryštof Kolumbus (1985) [TV minisérie] 
Christopher Columbus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
8   - curil
6   - rosta12
1   - miroslav22
4   - yoogurt
4   - Raptor150
10 - mary.charl
1   - Kloby
6   - blackpoint
7   - shadowdark
6   - Kiki-Jiki

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:45 - 20:00

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Počesku: Kutná Hora

19:50 - 20:00

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Divošky

19:40 - 19:55

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146739
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.757/0.717