reklama
 
ohodnotit

Sindibád a kalif z Bagdádu

Simbad e il califfo di Bagdad

Další název:
Sinbad and the Caliph of Baghdad
Země:
Rok:
1973
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Sindibád a kalif z Bagdádu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.12.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
palm18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2013
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2006
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2008
jaruš50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n
minih4386minih4386Bod varu (1992) 
Boiling Point n
minih51453minih51453Bloodfist III: Forced to Fight (1992) 
Bloodfist III: Forced to Fight n
minih57423minih57423Svět podle Jima (2001) [TV seriál] 
According to Jim n
minih2974minih2974Zásah „odborníka“ (1978) 
Toplo n
minih51756minih51756Joseph Andrews (1977) 
Joseph Andrews n
minih4822minih4822Bye Bye Baby (1992) [TV film] 
n
minih41794minih41794Čarodějnice školou povinné (1998) [TV seriál] 
The Worst Witch n
minih16626minih16626Poslední ostří hoši (1976) 
The Last Hard Men n
minih13111minih13111Muž bez tváře (1993) 
The Man Without a Face n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
7   - Prasoid
4   - AGAMEMNON
6   - satyr
5   - R.RICKIE
7   - MaKy92z
8   - palm18
8   - sluníčko
8   - Kromak
9   - LadaMVK
10 - jaruš50
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.218/0.177