NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Silent Night, Deadly Night

Další název:
Also Known As: Slayride
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
79 minut

Celkové hodnocení filmu Silent Night, Deadly Night

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.5.2013
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2013
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2011
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2009
topipig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2019
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2016
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.5.2011
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2013
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.12.2007
Neben
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40757minih40757Faunův labyrint (2006) 
El laberinto del Fauno n
minih164006minih164006Trhlina (2019) 
Trhlina n
minih49739minih49739Přežít! (2005) [TV seriál] 
I Shouldn't Be Alive n
minih27720minih27720Nepřítel před branami (2001) 
Enemy at the Gates n
minih20452minih20452Tajemství Ocelového města (1978) 
Tajemství Ocelového města n
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih36376minih36376Dahmer (2002) 
Dahmer n
minih5613minih5613Četník a četnice (1982) 
Le gendarme et les gendarmettes n
minih153301minih153301Svět podle Daliborka (2017) 
Svět podle Daliborka n
minih11081minih11081Lady a Tramp (1955) 
Lady and the Tramp n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

57 % (10)
4   - FLA
7   - 261972
8   - Robinson
7   - marci22
7   - topipig
4   - 151974
5   - smíšek
7   - kahi
3   - extremek.c
5   - Neben

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:50 - 01:20

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Afghánistán: 40 let války

01:10 - 02:00

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Parta hic (1976)

00:00 - 01:55

75 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Odkaz hříšnice (2012) [TV film...

00:30 - 03:15

45 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176994
Osobností: 676650
Fotografií: 706892
Plakátů: 336547
Obsahů a biografií: 161749

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení