reklama
 
ohodnotit

Šílená jízda

Drive

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
90 minut
„Kdyby prototyp prodal Američanům, získal by slušnou sumu dolarů...“

Celkové hodnocení filmu Šílená jízda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2014
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2010
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2008
leva2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2008
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2008
rybizek.fl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12057minih12057Marnie (1964) 
Marnie n
minih38452minih38452Nevyjasněná úmrtí - Drahý můj Jiří Grossmann (2000) [TV film] 
n
minih45446minih45446David a Batšeba (1951) 
David and Bathsheba n
minih23765minih23765Zelňačka (1981) 
La soupe aux choux n
minih9245minih9245Dýka (1989) 
Jacknife n
minih44192minih44192Aura (2005) 
El Aura n
minih47940minih47940Asteroidy: Drtivý dopad (1997) 
Asteroids: Deadly Impact n
minih10953minih10953Křižník Potěmkin (1925) 
Broněnosec Poťomkin n
minih36811minih36811Torque: Ohnivá kola (2004) 
Torque n
minih3288minih3288Asterix v Británii (1986) 
Astérix chez les Bretons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
3   - SvoKar
5   - curil
7   - Agostino
5   - thejduk
7   - RM
8   - johnny-rk
7   - Kycky
5   - MaKy92z
9   - oulisna
7   - rosta12
7   - leva2
7   - Spurs
6   - Mano855
8   - rybizek.fl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.608/0.569