ohodnotit

Silák a strašidla [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
52 minut
„Najde se na světě strašidlo, kterého by se nebojácný Jura polekal?“

Celkové hodnocení filmu Silák a strašidla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2015
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2015
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.7.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.1.2018
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
Nicol7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.12.2018
xMildikx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79254minih79254Otřes systému (2006) 
Shock to the System n
minih53105minih53105Moderato cantabile (1960) 
Moderato cantabile n
minih115886minih115886Lucky Christmas (2011) [TV film] 
Lucky Christmas n
minih114688minih114688Čupakabra (2013) [TV film] 
Chupacabra vs. the Alamo n
minih13026minih13026Můj bratranec Vinny (1992) 
My Cousin Vinny n
minih46007minih46007Hodina duchů (2007) [Video] 
The Haunting Hour: Don't Think About It n
minih26486minih26486Klub 54 (1998) 
54 n
minih52222minih52222Střelila jsem Andyho Warhola (1996) 
I Shot Andy Warhol n
minih147049minih147049Hvězdná párty (2016) [TV pořad] 
Hvězdná párty n
minih67068minih67068Příběhy z úlu (2010) [TV seriál] 
The Hive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.9 % (11)
5   - curil
7   - New
8   - rimeon
5   - Faye
5   - MaKy92z
4   - Persefonia
10 - Gremmie
5   - Pauleto
7   - tvo
1   - Nicol7
10 - xMildikx
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154551
Osobností: 639994
Fotografií: 588812
Plakátů: 279752
Obsahů a biografií: 141612

Poslední komentáře

Rédl (2018) [TV seriál]

Rédl
9 + 1 za kecy zapšklých   dědků, kterým Rédl šlápl   na kuří oko. Film je   skvělý, příběh, herci i   atmosféra. Quality TV lze   realizovat i u nás, bravo!

Autor: jirry | Hodnocení: 10 / 10

S láskou Vincent (2017)

Divácký bonbónek

S láskou Vincent
Úžasný impresionistický   "animák", zajímavě   ochucený pátráním po   možných příčinách van   Goghova podivného úmrtí.   Naprosto originální film o   neméně originální   osobnosti.

Autor: green-tea | Hodnocení: 9 / 10

Disaster Movie (2008)

Disaster Movie
Nejhorší film podle IMDb a   já myslím, že horší by se   našli, dokonce by se nemuselo   chodit daleko, tvůrci tohohle   mají na svědomí několik více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 5 / 10

Anihilace (2018)

Anihilace
Slušná hudba. Jako vždy mne   iritovaly retrospektivy,   dvacet dolů, a blbě   vyprávěný příběh. Taky   dvacet dolů. Jak mám tipovat   kdo více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Alien Outpost (2014)

Alien Outpost
Tak je to skutečně   odpadkový film. Hloupá   kamera, hloupé scény a   kecání do alelujá. Avšak   nedá mi to, abych kladně   neohodnotil více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.267/0.235