reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Shogun Assassin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2014
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.6.2006
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2008
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
crovax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96731minih96731Strážci Galaxie (2014) [2k digital] 
Guardians of the Galaxy n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih29136minih29136Nevěsta Re-Animátora (1990) 
Bride of Re-Animator n
minih48263minih48263Port Arthur (1980) 
203 kochi n
minih8415minih8415Holé lebky (1995) 
Higher Learning n
minih10705minih10705Král Šumavy (1959) 
Král Šumavy n
minih19252minih19252Smrtonosná zbraň (1987) 
Lethal Weapon n
minih25748minih25748Jak byl dobyt západ (1994) [TV film] 
How the West Was Fun n
minih3135minih3135Annie Lenox - In the Park (1995) 
Annie Lenox - In the Park n
minih44828minih44828Brouk (2006) 
Bug n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - R.RICKIE
4   - MaKy92z
7   - kahi
7   - Dex
8   - Darkman7
7   - martas.s
8   - satosan
9   - crovax

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:05 - 11:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

10:05 - 10:35

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Scooby-Doo 2: Nespoutané příše...

09:20 - 11:10

60 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:40 - 10:55

40 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141550
Osobností: 606338
Fotografií: 526462
Plakátů: 253928
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.342/0.316