reklama
 
ohodnotit

Shinobi

Shinobi: Heart Under Blade

Země:
Rok:
2005
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Shinobi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.12.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.11.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2007
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2013
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2008
BlazaZB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45876minih45876Skafandr a motýl (2007) 
Le scaphandre et le papillon n
minih43077minih43077Sejmi je všechny (2007) 
Shoot 'Em Up n
minih46804minih46804Prokletí králové (2005) [TV minisérie] 
Les rois maudits n
minih28103minih28103Sledování (1998) 
The Following n
minih16280minih16280Policajtka (1976) 
La poliziotta n
minih50625minih506252 blbouni v Paříži (2007) 
Seuls two n
minih4513minih4513Bouřlivé dny (1990) 
Days of Thunder n
minih57663minih57663Táta šampión (2009) 
World's Greatest Dad n
minih10223minih10223Kika (1993) 
Kika n
minih41320minih41320Jethro Tull - Living With The Past (2002) [DVD] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
9   - Justik66
6   - R.RICKIE
3   - Prorok_Mys
8   - phorsky1
9   - sudcadred
10 - Sheriff.Ja
8   - BlazaZB
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144283
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258002
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.209/0.174