Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Sherlock Holmes

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 68
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2020
Jsem konzervativní   příznivec knižního   Sherlocka Holmese a proto   tenhle film Guye Ritchieho   nemůžu přijmout bez   výhrad. Po tech. stránce je   to precizní a čistá práce.   Hlavní role byly svěřeny   vynikajícím hercům a potud   by bylo vše v pořádku. Dá   se mávnout rukou nad tím,   že s literární předlohou   si tvůrci moc nelámali hlavu   i nad tím, že ani Robert   Downey ani Jude Law se typově   svým postavám ani   neblíží. Pro mě osobně je   největší potíž ten   bombastický a trikovými   sekvencemi nabitý   hollywoodský kabát! Nemohu   si pomoci ale ten Sherlocku   Holmesovi vůbec nesluší.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Je to pohádka, povášená na   umění. Nic proti tomu, ale   je to takový James Bond 19.   stol. Protipól podobným   příběhům, které se   promichávají a odehrávají   v akčním trysku a z postavy   Sherlocka Homese se stává   superman. Zábava to ovšem   je, to se nedá popřít.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Jednou větou bych shrnula   své hodnocení, že se jedná   o fajn odvedené dílo. Na   filmu je vidět, že ho   připravovali lidé, kteří   si s ním dali práci a s   některými detaily se   vyloženě mazlili (nejprve   pomalá sekvence s   komentářem - vzápětí   znovu v reálném čase -   vyloženě mňamka). Na druhou   stranu film nepřinesl krom v   podstatě trochu jiného   pojetí ústřední dvojice   žádnou převratnou novinku.   Ač je tedy výtvarné a   technické zpracování   (např. i závěrečné   titulky, ty bych chtěla   obzvlášť vypíchnout)   nadprůměrné, dějově se   jedná o film   "pouze" dobrý.   Přičemž za dobrý film   považuji málokterý. :o)   ..no a herecké obsazení?   Jude Law je jako vždy :o))
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2010
Necítím se nijak svázaná   klasickými příběhy o S.H.,   stejně jsem přečetla jenom   Psa Baskervillského. V sobotu   jsem šla do kina proto, že   jsem se chtěla bavit, možná   bát, vidět něco   zajímavého nebo humorného a   to se splnilo. Chlapcům to   slušelo, líbily se mi   zpomalené scény a   závěrečné titulky, hlavní   ženská postava také   obstála, i když filmy Guye   Ritchieho nemusím, tady   odvedl příjemnou akční   detektivku a kdyby se hlavní   postavy nejmenovaly Holmes a   Watson, nebylo by o čem moc   diskutovat.Potěšil mě Hans   Matheson (Báthory) v   záporné roli, i když s tím   jeho ksichtíkem se musel   hodně snažit, aby vypadal   trochu důvěryhodně v této   roli.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Na rozdíl od svých   předhodnotitelů film   hodnotím jinak. Milovníci   klasických anglických   detektivek budou spíše   zklamáni. Vlastně jsem od   samotného filmu moc nečekal,   takže výsledek mne   nepřekvapil. Dal se důraz na   akčnost a zvláštní efekty,   dedukce a vyšetřování šla   stranou. Smysl pro logiku při   tvorbe díla byla rovněž na   neschopence. Tak např.   scéna, kdy Sherlock Holmes   skočí z budovy Parlamentu do   Temže, tak kde se tam   najednou na lodi objeví Dr.   Watson, který mu hbitě   háže lano, aby mohl   naskočit na loď. Jak mohl   vědět, kde se bude slavný   detektiv nacházet, a že   zrovna skočí z okna do   řeky? A takových podivných   situací je ve filmu mnohem   více.
Filmu nelze   upřít smysl pro humor a   výtečnou výpravu. Kulisy   Londýna 19. století s   rozestavěným Tower Bridgem   (ošklivé, skloňovat   anglická slova) byly   nádherné. Ale nádherná   výprava nestačí.
Občas se filamři   dopustili takové chyby, že   jim kočáry v Londýnských   ulicích jely po pravé   straně silnice (cesty).   Tuším, že jezdily správně   vlevo.
A pak ještě   obsazení? Oba představitelé   mi v těch rolích prostě   neseděli.
Pokud Vám   jde o to, že bez ohledu na   příběh, se ve filmu toho   hodně rozmlátí, mnoho   vyletí do povětří, či   dojde k celé řadě bitek,   tak pak je to vhodná   podívaná pro Vás.   Detektivku v tomto filmu   nehledejte.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2010
Sherlock Holmes
Tento snímek patřil k   filmům, které jsem chtěla   vidět, po jeho skončení   jsem byla jedním slovem   nadšená. Sherloch Holmes v   podání Roberta Downey Jr.   byl skvělý ostatně jako   jeho ztvárnění Tonyho   Starka. Downey vnukne svým   postavám jeho kouzlo,   kterého má na rozdávání,   ale každé postavě trochu   jinak. Jeho si prostě musíte   zamilovat. Co se týče   příběhu, nenašla jsem   chvilku kdybych se nudila,   atmosféra je ponurá a   tajemná stejně jako hlavní   padouch v podání Marka   Stronga. Filmu nechybí   několik akčních scének,   solidní efekty a především   vtip. Jen jedno velké   zklamání bych přece jen   našla, Rachel McAdams mohla   dostat více prostoru, tak   snad tomu bude jinak v   dalším pokračování.   Sherlock Holmes byl mým   prvním snímkem od   G.Ritchieho, který jsem   viděla a musím říct, že   překvapil a tak nezbývá nic   jiného než se vrhnout na   jeho další filmy.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.6.2010
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes, vždy   klasicky s kostkovanou   čepicí na hlavě a fajfkou v   puse, se nám přeměnil na   akčního boxera. Trošku   paradox, neboť detektiv sira   Arthura Conana Doyla byl   takový až téměř   křesílkový povaleč,   klasický anglický   gentleman,vlastně opak   Roberta Downeyho jr. (to mi   připomíná reklamu u nás v   knihově - pod titulkem   "Stařec a moře"   stojí ošlehaný námořník   z amerických filmů, po boku   dvě kočky stylu alá   pobřežní hlídka a úplně   vespod nápis "Stařec a   moře: přečtěte si ho   dřív, než ho objeví   Hollywood"). Trochu   šťourám, ale mám k tomuto   legendárnímu soukromému   očku vztah už jenom tím,   že jsem na vlastní oči   viděl jeho byt v Baker   street.
Ale taky trochu   k samotnému snímku. Kulisy   vynikající, výprava je tím   the best - zvlášť pak Tower   Bridge. Další libovkou je   pak pohrávání si s časem,   nejvíce vyznívající v   bojových scénách. Naopak se   mi moc nelíbili Holmesovo   dedukce, většinou rádoby   detaily - blbosti nám akorát   ukazují díry v   scénáristické logice.
Suma sumárum. Změna   názvu by neuškodila (proč   jen Sherlock Holmes?),   celkově nic moc, ale tak   špatné abych si nechal ujít   druhý díl to také není.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Nevím proč,ač je to   natočeno dobře,nějak my to   nesedlo.Nevím zda ten humor v   tom,nebo jsem chtěl   temnější a   strašidelnější   film,prostě znovu to nedám a   za mně 50%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Sherlock Holmes byl coby   úspěšný detektiv znám až   ve svém zralém věku, ale   jak si počínal ve věku   mladém , o tom není nikomu   nic známo. Koncem 80. let se   sice objevil snímek z jeho   studentských let pod   originálním názvem 'Mladý   Sherlock Holmes', který byl v   Československu distribuován   jako 'Pyramida hrůzy', ale   jinak už vůbec nic. A tak   někoho v Hollywoodu napadlo   tento nedostatek napravit.   Vznikl fenomenální snímek,   jaký nemá obdoby.   Nejslavnější detektiv   všech dob, coby akční   hrdina. K ráně nemá daleko,   je plný energie a do všeho   doslova skáče po hlavě.   Efektový snímek vyvolal u   příznivců klasiky diskuzi,   jestli nejde o prznění   díla. Nemyslím si. Snímek   má energii s patřičným   humorem a nijak nezapadá do   trapnosti. Byla to ohromná   odvaha takto vyobrazit   Sherlocka Holmese, to se musí   uznat, ale výsledek se   rozhodně povedl a stojí za   zvážení.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2012
Tvůrci udělali výbornou   věc, a to že roli Sherlocka   svěřili "už   naštěstí   vyléčenému" R.Downeymu   jr..Odvděčil se jim tím,   že ho ztvárnil přímo   brilantně - to byl supr   výkon.Ovšem je třeba také   dodat, že bez J.Lawa by to   zřejmě nebylo ono.Výber   herců se tady zkrátka   podařil na jedničku.
A to ostatní   také.Realizace   vynikající.
Všem   vřele doporučuju.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2010
"Na môj vkus nič   moc", približne týmito   slovami by som sa vyjadril o   tomto filme. O Sherlockovi   Holmesovi a jeho skvelom   pomocníkovi doktorovi   Watsonovi som už videl mnoho   filmov a seriálov, ale táto   verzia je od nich dosť   odlišná.
Sú tu   zozbierané filmové scény a   triky z rôznych   najmodernejších filmov, čo   hýbu svetom. Kto by povedal,   že detektív Sherlock Holmes   bol zápasníkom ktorý   ovládal perfektné bojové   umenie. To už musí byť   poriadna hovadina. Ma mňa   tento film zapôsobil dosť   akčným a prehnaným dojmom.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Jedním slovem dokonalé ,   vynikající Robert Downey   snad už jen díky němu   stojí jít do kina na nové   dobrodružství Sherlocka   Holmese , který je více   akční . Každý kdo viděl   WildWildWest mu může   připadat jako by se jednalo o   pokračování a i proto se mi   nový pohled S.H. moc líbil.   Výborné zpomalené záběry   , které jsou úžasné na   velkém plátně .Co se mi   ještě nejvíce líbilo byla   hudba a vynikající zvuk.   Pokud chcete vidět   komediální krimi   dobrodružství rozhodně si   nenechejte S.H. ujít. Řekl   bych, že se jistě dočkáme   S.H.2 .

Robert   Downey jr. si cenu Zlatý   globus za ztvárnení   Sherlocka Holmese zasloužil.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Vy nie ste človek, Holmesi
Sherlock Holmes je láska zo   strednej školy a mám snáď   prečítané všetko. I v   najbližšej dobe plánujem   zasa sa pustiť do   opätovného čítania. Aj   keď sa niekedy detektívka   označuje za ľahšiu formu   literatúry, nemusí to byť   cekom tak. Sir Arthur Conan   Doyle a jeho Sherlock Holmes   je unikát a fenomén. Je to   geniálne dielo. Nemožno   opomenúť hlavne dokonalú   Pes Baskervillský, to je   majstrovský kúsok. Videl som   už mnoho verzií Sherlocka,   hlavne Psa Baskervillského,   niektoré sú slabšie   niektoré lepšie. Čím však   je dátum výroby mladší,   film akosi stráca na   atmosfére. V tomto som mal   troška obavy i u tejto   Ritchieho verzie. Režiséra   nemám nejak zmapovaného, ale   jeho Podfu(c)k mi nejak extra   dobrý neprišiel. A čo teda   Sherlock Holmes? Na moje   prekvapenie film rozhodne   predčil moje   najoptimistickejšie   očakávanie a vzniklo   pozoruhodné dielo, ktoré   nemožno inak nazvať ako   perfektné. Aj keď je tu   mnoho moderných prvkov, film   tú dobu, ani hrdinov neprzní   a vykresľuje pomerne dobre a   pravdivo. Kto nepozná   literatúru, tak si myslí,   že Sherlock Holmes a Dr.   Watson boli intelektuálni   džentlmeni, ktorí majú tie   najjemnejšie spôsoby a   spoliehajú sa najmú na um.   Nie je to však celkom tak.   Áno, géniovia boli. Ale Dr.   Watson bol tiež hráčom   rugby a ostrieľaný veterán   v afrických vojnách, z   ktorých ho vyradilo zranenie,   bol vojenský lekár.   Súkromný detektív Sherlock   Holmes bol dobrý boxer a   pästiar, amatérski hráč na   husle. Údajne nevedel, že   Zem sa otáča okolo slnka   (nepotrebuje to k profesii),   ale zasa vedel rozoznať   akýkoľvek tabak, či písmo   novín. Taktiež nebol   zástanca zdravého   životného štýlu, keď bol   prípad, tak sa topil v   tabakovom mraku z dýmky, keď   prípad nebol, upadal do   letargie, melanchólie a svoju   myseľ ako tak čulou   udržiaval notnými dávkami   kokainu (či ópia). To je vo   filme pravdivé, i keď mnohí   tomu neuveria, taktiež že sa   vedeli obaja dobre biť a mali   skvelú mušku. Nemožno tiež   nespomenúť, že Sherlock   Holmes, keď mal prípad bol   schopný pre vyriešenie   spraviť čokoľvek, i   prežívať medzi lúzou,   feťákmi, vyvrheľmi a   kriminálnikami, teda šikmou   plochou Londýna. Taktiež   medzi nimi bolo zvláštny   vzťah, dokonca niektorí   hovoria, že viac ako   priateľstvo, preto tak   ťažko niesol, že sa Dr.   Watson žení a odchádza. Aj   toto je vo filme pravda,   tvorcovia ho spracovali   fanstasticky a nezabudli ani   na jedinú ženu, ktorú (ak   sa to tak dá povedať)   miloval a to Irenu Adlerovú,   snáď preto, že bola jediná   na svete, ktorá ho   prekabátila. Holmes neveril   na mystéria, nadprirodzeno a   cudzie sily, iba na zdravý   rozum a fakta. Aký opak jeho   tvorcu, sira Doyleho, ktorý   bol údajne príslušníkom   tajných spoločností   vtedajšieho Londýna. To   všetko máme tiež vo filme.   Začiatok je nádherný,   prekazíme akýsi rituálny   obrad čiernej mágie a potom   nám uhlavný nepriateľ   vstáva z mŕtvych. A našim   hrdinom to nejde do hlavy,   začína sa očividne   rozohrávať veľká hra,   takže musia zachraňovať   svet. Film je nádherne   výpravný, architektúra a   atmosféra Londýna   fantastická. A vrcholom tá   stavba mostu. Obaja herci sú   fenomenálni. Nechába im   irónia, čierny humor a   taktiež vedia vyhrnúť   rukávy ak sa jedná o dobro   ľudstva. Všeobecne mám   pocit, že casting je výborne   poskladaný a nehrozí žiadne   sklamanie. Svižný duch filmu   pomáha a aj keď možno   milovníci starého Londýna   nebudú nadšení, mne ten   moderný háv vyhovuje. Len je   škoda toho Lestrada, že   stále musí znášať tie   ironické poznámky   najlepšieho súkromného   očka v dejinách sveta. Ale   ako vo filme zistíme, i   vďaka nemu sa uskutoční   spravodlivosti zadosť a   Holmesovi prakticky zachráni   život. I malá úloha v   dejinách môže spôsobiť   veľké veci. Excelentný   snímok a ja sa teším na   dvojku
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Příjemná dobrodružná   podívaná trochu podobná   Bondovce.Holmes honí padoucha   který likviduje své oběti   ďábelskými triky ze   kterých mají všichni   nahnáno.Dobré visuální   triky a dobrá pointa na   konec.Bylo tam i pár nudných   chvil ale v celku to docela   šlo.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Zapomentě na starší filmy   je nová doba.Skvělí film a   to skvěle natočen,Holmes i v   pěstním zápase ringu dobrý   nápad. je to dobrý film a   všem ho doporučuji.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Filmy Guy Ritchieho ve mně   žádný zážitky   nezanechaly.Tady ale má k   ruce pořád charismatického   Downeyho Jr. a nijak   nezaostávajícího   Lawa.Přiznám se, že   příběhy Holmese mne nikdy   nechytli, ale zde je vsazeno   na sympatické a   "profláklé"   tváře, a tomu jsem nemohl   odolat.Herecké obsazení si   skvěle a humorně nahrává a   celý film poutavě   funguje.Odvážím se nazvati,   že toto byl vskutku   geniální herecký   nápad.Detektivně napínavé,   akčně spolehlivé,   příběhově skvěle   zvládnuté a atmosférově   přijatelné.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2014
Sherlock Holmes je pro mne   vzorem dedukce a to tenhle   film nesplňuje - Holmes se   svými bravurními kopy - to   není stará dobrá Anglie.   Autoři se snaží Holmese   přizpůsobit současnosti,   ale nevím, jestli se jim to   povedlo a téma není zrovna   reálné - to ne mne víc   zapůsobil seriál Sherlock,   ovšem po stránce efektů je   Holmes dobrý, to lze ostatně   v digitální době   očekávat, je to nezbytnost,   jinak je takový film   minimálně nevěrohodný.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Jedna z nejlepších verzí Sherlocka
Tak tohle je opravdu naprosto   geniální film, se skvělými   hereckými výkony a   dechberoucí krásnou hudbou.   A navíc ctí pravidla   poctivé anglické detektivky,   což mě moc potěšilo.   Musím říct, že jsem se   vůbec netěšil na Sherlocka   - boxera, ale tato poloha se   mi také celkem líbila.   Atmosféra je správná a   působivá. Má to šmrnc,   film mi rychle utekl, je   akční a vtipný. Doufám ve   stejný výsledek i u dvojky   protože tohle je vážně na   jedničku !
Lynette
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Opravdu netradiční pojetí
Včera jsem konečně měla   možnost shlédnout celý   film. Docela mě překvapilo,   že ve filmu nakonec chyběly   určité scény z traileru..   Já jsem nikdy nebyla zarytý   fanoušek do SH ani do knih o   něm, proto jsem k tomu   přistupovala naprosto bez   předsudků. V prvé řadě,   je to popcornový film - má   pobavit, to byl hlavní   režisérův cíl, nechtěl z   toho udělat klasickou   detektivku se sucharským   Sherlockem v hlavní roli. To   je právě to, co se mi na tom   líbí, že je to zcela jiný   Sherlock Holmes. A poněvadž   je Robert Downey Jr.   podivínsky vyhlížející   herec, na tuto roli se hodil   přímo ukázkově. Neustálé   slovní, někdy i fyz.   potyčky mezi SH a Dr.   Watsonem byly humorné, děj   po celou dobu krásně   ubíhá, po celou dobu je   nějaká ta akce, zkrátka se   něco děje. Film nenudí, ani   nestresuje. Herecké obsazení   bylo vynikající. Mark Strong   alias Lord Blackwood byl   chvílema děsivý díky tomu   hávu černé magie okolo jeho   postavy. Mrzelo mě, že   větší rozsah ve filmu   nedostala postava Lorda   Cowarda, mohlo to býti   zajímavější poněvadž to   byl lump, co to hrál na obě   strany. Co opravdu moc a moc   vychvaluji je výtvarná   stránka filmu, filmaři   perfektně vystihli   viktoriánské období, hudba   H.Zimmera neměla taktéž   chybu a koukala jsem, že si   dali velkou práci i s   konečnými titulky. Celkově   - ve filmu je spoustu věcí   postrádající logiku, nový   Sherlock Holmes asi nikdy   nebude patřit mezi vrcholná   umělecká díla, ale   zařadila jsem si ho mezi tu   sortu filmů, které neurazí   a pro večerní relax je jako   stvořený. Tvůrci si nechali   otevřená vrátka pro další   pokračování, jsem proto   zvědavá, jak se druhého   dílu zhostí. Hodnotím 8/10.
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2014
Tak tenhle Sherlock se opravdu   povedl...herecké obsazení   skvělé, prostředí, efekty,   hudba na jedničku. Děj mě   také nadchl - není co dodat   tohle se povedlo a dávám   plný počet určitě se rád   opakované podívám.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $90miliónov║Tržby USA   $209,028,679║Tržby   Celosvetovo $524,028,679▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $27,874,391 //počet   predaných kusov 1,402,974║   Tržby za predaj DVD v USA   $47,939,386 //počet   predaných kusov 2,861,767 ║   Taký trošku iný Holmes ale   fajn, Robert Downey Jr. má   proste v poslednej dobe cveng   a do čoho sa pustí proste   svojou odrovnanou charizmou   úplne zvalcuje a z Holmesa   robí drsného neohrabanca bez   zábran, slušne ale len   slušne sekunduje Jude Law a   Rachel McAdams, Mark Strong   pre úplne minimum priestoru   skoro neviditeľný, škoda.   Príbeh má šťavu,   slabších momentiek sa tu   vyskytne len minimum, tých   eňo-nuňo delikaties   požehnane, hlavne Holmesové   súboje sú bašta,   vypointované Holmesovské   dialógy plus vysvetlenia   robia opäť svoje čaro ako   za starých dobrých čias,   husličková hudba je len   bonbón na torte... o trošku   málo doladiť scenár a bola   by to fakt veľká jazda ale   aj tak som nadmieru spokojný.   /videl v kine: 85%/
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2010
Netradiční? To   KAŽDOPÁDNĚ! Stylový? To   rozhodně taky! Důmyslný a   překvapivý? Zcela určitě!   Ale prostě mě i tak tomu   zkrátka něco chybělo.   Dějově maličko děravý   scénář, a hnedle byl   člověk maličko mimo.   Monology Downeye coby Holmese   když rozebírá detaily jsou   úžasné...ale prostě mě to   celkově tolik nebralo, jak   jsem čekal. Trikově   každopádně parádní film.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2010
Osviezujuci Holmes
Ak sa dokazete oslobodit od   starych filmov a predsudkov,s   ktorymi si spajate obraz   Sherlocka Holmesa a Dr.Watsona   zistite,ze sa jedna o velmi   osviezujuce spracovanie   legendy s vynikajucim hereckym   obsadenim.Downey Jr. a Law si   film vyslovene uzivaju a je to   na ich vykone vidiet.Ten   entuziazmus z nich doslova   vyviera ako popol z islandskej   sopky Eyjafjallajokull :   ).Rezia pod vedenim Ritchieho   je dynamicka,scenar solidny a   vyvrcholenie uspokojujuce   :).Atmosfera doboveho Londyna   tiez skvela.A   vysledok?Vynikajuci!Film   jednoznacne doporucujem.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2011
Cože? Ten suchar Sherlock   Holmes je tak vtipný a   neváhá jít do pořádné   akce! Jakto? Aha, tak on to   natočil Guy Ritchie. Tak   proto mě to tak bavilo.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2011
skvost! a perfektní soundtrack!
skvělé herecké obsazení,   skvělé prostředí, skvělá   doba, skvělé dekorace,   skvělé oblečení, skvělé   vtípky, skvělá kamera,   skvělé detaily   promyšlenosti činu, boje,   skvělý film! Prostě paráda   dle mého gusta. Nikdy jsem   netušila, že by mne mohl   Sherlock takhle bavit a už   jsem nedočkavá na   pokračování. Opravdu   povedený film a herecké   výkony. Robert je správný   šášula :) za roli v tomhle   snímku se nemusí nikdo z   nich stydět, tak jako Guy za   jeho tvorbu. Anglický suchý   humor je jemu opravdu vlastní   a mé duši lahodící.   Doufám, že budu mít tu   čest shlédnout více jeho   filmů a ne se jen dočítat z   bulváru, proč mu to nevyšlo   s Madonnou. Jednoduše -   američtí herci v anglickém   filmu - ano, americká žena a   anglický muž v životě -   nikoli. S Madonnou to byla   ztráta času, věnuj se Guyi   raději filmovým nápadům,   protože díky Sherlockovi už   pro mne nejsi ocas :)   DOPORUČUJI!
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2020
Asi
takhle: jako skalní fanoušek   knižního Sherlocka Holmese   bych měl být znechucen,   zděšen a podobně:-) Leč   jako filmového fanouška mě   tento snímek celkem   bavil.Dobře natočen,zahrán,   byl napínavý,vtipný,   prostě nenudil.Holt jsem   musel dělat, že se nejedná   o S.H.:-)
Xpojntman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2017
Někdy by mě zajímalo, co by   ty zpracovaní Sherlocka   Holmesa řekl autor - myslím   tím Arthur Conan Doyle. No   mě u tohle něco chybělo a   něco přebívalo. Trochu   magie tam mohli nechat.
radegaster
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2015
Holmes jak jej neznáme
Pro někoho možná   zneuctění legendy Sherlocka   Holmese a rouhačský tanec na   hrobě A.C. Doyla, pro   většinu ale v prvé řadě   hodně solidní zábava.   Atmosféra starého Londýna   dýchne z   plátna/televize/displeje   (nehodící se škrtněte) až   k divákovi, Holmes krom pro   něj typické geniality   okouzlí i bojovými   schopnostmi, Watson je mu zde   určitě rovnocennějším   partnerem, než v knihách a   navíc se kolem obou točí   pohledné ženy... Příběh   má napětí, odpovídající   době, kdy se příběh   odehrává, celé je to dobře   podkresleno Zimmerovou hudbou   (byť od něj známe lepší   majstrštyky), herci   nepřehrávají, scénář   nemá díry, navíc obsahuje i   pár povedených vtípků -   prostě taková pohodová   detektivka nejen na   příjemný večer.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2012
Sherlock Holmes 2009
Nový Sherlock začína skvelo   potom sa dej spomalí a zasa   nabehne.O tom je asi tento   film režisér vie kedy má   diváka napínať a kedy to   urýchliť.Robert je v tejto   úlohe neprekonatelný Jude   Law ako jeho pomocník tiež   sedí.Jedna zo skvelých   častí do rodiny Holmesa.
Out-Of-Way
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Byl jsem dost skeptický a   obával jsem se, že to bude   jen další akční hrůza   plná nadbytečných efektů,   a jsem moc rád, že moje   obavy byly zcela zbytečné.   Viděl jsem dvouhodinový   film, který se mi moc líbil   – uběhlo to velice   příjemně a neuvěřitelně   rychle.

Docela   se to povedlo, akce je tak   akorát. Herecké výkony jsou   na vysoké úrovni a také   hudba je dobře udělána. A   co se týká vizuální   stránky, je vidět, že si s   tím pohráli – Londýn   vypadá moc dobře, včetně   Tower Bridge (ovšem musím se   k něčemu přiznat, na konci   19. století jsem tam nebyl   – takže moje hodnocení   Londýna vychází jen z toho,   jak bych si ho tenkrát   představoval).

Jistě, opět se najdou   hnidopichové, kteří budou   zdůrazňovat, že je to   hanobení skvělého   literárního díla sira   Doyla, respektive jeho   literární postavy, protože   tvůrci filmu se jen   inspirovali. Hnidopichům   můžu doporučit, ať se jdou   vycpat – snad je vystaví v   Národním muzeu.

Mám raději klasickou   podobu Sherlocka Holmese, ale   nemám nic proti tomu, když   se někdo rozhodne tohoto   známého detektiva   přiblížit mladšímu   divákovi, který stejně   knihy číst nebude. Protože   podle trailerů to aspoň tak   vypadá, že šlo hlavně o ty   mladší.

Škoda, že někteří   nedávali pozor a nechápou,   jak to bylo s tím skokem do   Temže. Žádná logická   chyba tam není. A divák   nemusí mít inteligenci jako   Sherlock, aby to pochopil.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2010
Dlouho jsem se zdráhal tenhle   film zkouknout. Byl jsem mile   překvapen, jak byl proveden.   Pomalé myšlenkové sekvence   s komentářem, který   předchází akci... dobrý   nápad. Stojí za to, jít na   film do kina nebo ho zkouknout   bez přerušení doma.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Pravda je, že film nemá se   Sherlockem Holmesem nic   společného. Na můj vkus   trochu moc rvaček (což   vysvětluje jméno   režiséra), ale na druhou   stranu zajímavá scéna. Film   je v rozporu s předlohou i s   dobou, ve které se má jakoby   odehrávat. Ritchie chtěl   zřejmě vzbudit zájem   kontroverzním filmem a to se   mu určitě povedlo, mě to   ale moc nebavilo.
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2010
:-D
Mám ráda, když si filmaři   dají záležet. A tady to je   vidět. V Holmesovi jsou   originální záběry, hudba,   titulky...i charaktery.   Vykreslení postav mi sedlo -   Holmes je trochu cvok (jak se   na génia sluší) a Watson   hodně sympaťák (a spíš   než jako přihlouplý ocásek   patří k detektivovi jako   inteligentní parťák - i   když chytrostí se se   Sherlockem nemůže měřit   nikdo kromě Mycrofta a   Moriartyho:-))
Jako   Doyleův občasný čtenář   jsem naprosto spokojená :-)
Roux
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Filmy Gueye Ritchieho mě   zatím nikdy nezklamaly,   takže jsem byla velmi   zvědavá i na Sherlocka   Holmese. Dalo se to   očekávat, tento film mě v   žádném případě   nezklamal, velmi jsem si ho   užila. Předpokládám, že   se líbil i mému partnerovi,   který většinou v kině usne   a tentokrát se tak   nestalo.
Herecké   výkony hlavních   představitelů byly skvělé,   stejně jako dobový Londýn a   kostýmy.
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2010
Já rozhodně hodnotím plným   počtem. Jestli jste zvyklý   na dosavadní typické   zobrazení Sherlocka Holmese a   Dr.Watsona, tak u tohoto filmu   vám spadne čelist. Už po   prvních dvou minutách filmu   poznáte tu změnu. Akce od   začátku do konce.   Zajímavé, napínavé,   chytré. Naprosto nové   zpracování hlavní dvojice,   které se údajně mnohem   více podobá literární   předloze. Dnešní divák je   určitě spokojen. Já tedy   rozhodně ano. Už se těším   na dvojku.
Snape
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2010
S Sherlockem to fakt ničehož   do činění nemělo, ale na   druhou stranu dobový Londýn   měl neskutečnou atmosféru a   herci samozřejmě perfektní.
scorpiontom
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2010
Po 15 letech v kině
Tento film je   nádherný,zapomeňme na   staré hrdiny.Holmes se   nebojí ránu dát ani   přijmout,slyšel jsem   rozpoluplné názory,ale tak   to bylo i s novým Bondem v   podání D.Craiga.Tento film   má vše pointu,humor a   hlavně krásně natočené   akční scény.Film je hezký   a všem vřele doporučuji.
VOIVOD
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Příjemné překvapení
Nečekal bych, že mě   Sherlock Holmes v této   akční podobě tak chytne a   budu se tolik bavit. Prostě   pohodovka.
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2018
Mnoho lidí mě možná   nepochopí, ale já mám   tohoto Sherolcka mnohem radši   než toho od BBC. I Robert   Downey se mi líbí víc. Ale   toho miluju už z Iron mana   takže... Vtipné pojetí,   skvělé efekty, rozhodně   jsem se vůbec nenudila.   Všechno bylo dovedené do   detaiů, nic nevynechali a   opravdu si dali záležet.   Nejdřív v rámci filmu   ukazovali na první pohled   nepoddstatné věci, a pak   při řešení se vraceli do   minulosti a ukazovali na   indicie, které sice během   filmu divák vidět mohl, ale   byli opravdu schované.   Downeymu se povedlo Sherlocka   vystihnout opravdu skvěle. ,   byl přesně takový, jakého   jsem si podle knihy   představila. I ostatní herci   se povedli, hlavně Irene.   Škoda, že filmů s tímhle   Sherlockem není víc než jen   dva.
Nymeria
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2011
tak Robert Downey Jr. a Jude   Law sú tu naozaj úžasní,   funguje im to úplne   dokonale...je tu proste   všetko...hľadanie   "niečoho", akcia,   trocha romantiky a samozrejme   humor :D
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Roberta Downeyho, na to že   hraje hlavní roli, docela   zastínil Jude Law. Já   prostě z toho herce ani   nedýchám - je fakt   super.Roberta Downey taky   dobrý. Příběh je v temné   armosféře, to zrovna   nemusím, ale v tomhle   případě mi to nevadilo. Z   Sherlocka Holmese, jak je   znám ze starých seriálů a   filmů tvůrci udělali   akční snímek, který mne   až do konce bavil.
petricka2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2010
...než jsem si pustila tento   film, tak to trochu   trvalo.Nevím nad čm jsem tak   dlouho váhala. Vtipné,   dobré a originální   zpracování neoriginálního   tématu...
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2010
S klasikou od A.C. Doyla to   nemá vůbec nic společného,   snad jenom jména a místo.   Spíše místo toho čekejte   akční podívanou, kde se   nebudete nudit a hlavně vás   pobaví.
Kanystr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2011
Když jsem se dozvěděl že   Ritchie bude dělat Sherlocka,   po pravdě jsem se zhrozil,   protože Guy je přeborník na   filmy s drogama, bouchačkama   a hrůzu nahánějícíma   bossama, takže se dalo čekat   že si to udělá po svim.   Jenže ouha, on si to udělal   po svim. Akce tam je plno jako   vždycky zpracování   perfektní, příběh časově   prosmyčkovanej, tak jak je   zvykem a výkony snad   dokonalé. Jen mě trochu   vadí fakt že Holmes neni   jako klasický Holmes a Watson   není Watsnem. Když to vemu   kolem a kolem, nejmenovat se   to Sherlock Holmes byl by to   film prvního formátu, takhle   je to ,,jen,, vynikající   podívaná.
Na dvojku   se samosebou těšim jak   blázen.
viana
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.4.2010
no teda!!
Velice nepovedené ,jinak se   to nedá říci,hafo hlášek   z jiných filmů,jako   "smrt je jen   začátek.." a hudba je   velice podobná brnkání z   klasického   westernu"Tenkrát na   Západě"a rozhovory   Sherlock versus Watson jakoby   od dr.HOUSE,no prostě...BLE
Nenkyta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.6.2010
Filmů o Sherlocku Holmesovi a   jeho pomocníku Dr. Watsonovi   bylo natočeno mnoho.Některé   lepší jiné horší.Tento   snímek je někde uplně   jinde.Je akčnější,   objevuje se tam spousta efektu   a stratil určitou   nonšalatnost(zápasník v   aréně kde to vyhrabaly)   jakou oplívají staré filmy   o Holmesovi.
raindog
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2011
Tak tohle není ta slátanina   kterou jem očekával. K mému   velkému překvapení Sherlock   fuguje a baví.
A tohle   musím napsat i když mám   coby fanoušek A.C.D. o   Sherlockovi dost jinou   představu :)
flawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Z filmařského hlediska nemá   Sherlock Holmes chybu. Guy   Ritchie má svůj   nezaměnitelný a originální   režisérský styl...když   pominu jeho filmovou chybu s   Madonnou v hl. roli, tak   točí excelentní filmy.   Osobně mám pro jeho   režisérský styl slabost,   ale konkrétně u Sherlocka mi   něco vadilo...až posléze mi   došlo, že to bylo   vykreslení charakteru   Holmese..mám ho zafixovaného   jako galantního gentlemana a   pak se přiřítí Ritchie a   Downey jr. a ze Sherlocka je   to, co je...Slouží Ritchiemu   ke cti, že zaexperimentoval a   postavil se proti zažité   představě o Holmesovi, ale   mě osobně to nebylo   příliš po chuti...ale to je   jen můj osobní problém.
sarf
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Zábavný, zručně natočený   thriller, nikoli detektivka.   Atmosféra filmu připomíná   místy Fantoma Paříže nebo   Z pekla, dějová osa boje   dvou analytických kapacit pak   navozuje reminiscenci na   Dokonalý trik. Celkem drsný   příběh s nečekaně jemným   humorem, který nevyplýval   ani tak z děje jako z výkonu   dvou hlavních   představitelů. Velkorysá   výprava, zejména scéna s   uvolněním lodi ze   stavebního doku. Film ani   chvíli nenudí.
nobynoblhoch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2010
!!!
avatar? kreslena nuda zajimava   snad jen ve 3d. naopak   sherlock holmes je film ktery   ma vse-akci,vtip,pointu,skvele   herecke vykony a po vizualni   strance cni nad avatarem hodne   vysoko-spinavy,temny Londyn a   mistni obyvatelstvo je   zajimavejsi nez modri   blbeckove z planety Nuda.   Doufam, ze nam autori dopreji   i naznacene pokracovani
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2009
REMAKE?
Na tento film se docela   tesim,jelikoz jsem fanta   Sherlocka a herce ktery ho   hraje takze do toho!!!!!
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2011
Zbožňuju humor Guye   Ritchieho, herce, které pro   své role vybírá a způsob,   s jakým s nimi pracuje... pro   mě dokonalost od dlažební   kostky až po závěrečné   titulky.
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2010
Efektný útok hlavne na   1.signálnu sústavu diváka.   Dobové vykreslenie Londýna,   hromada akčných scén,   charizmatické duo   vyšetrovateľov, len sa nejak   pozabudlo na zmysluplnejší   príbeh, ktorý by človek od   detektívky očakával.   Hollywoodsky-slušná zábava,   nič viac, nič menej.
Federer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.12.2014
Jakožto milovník Doylova   díla jsem se na film těšil   a zároveň jsem se trochu   bál, co z toho vznikne.Když   film skončil, musel jsem si   přiznat, že Robert Downay   jr. je dokonalý Sherlock   Holmes a Jude Law je ten   nejlepší možný Watson.   Tato dvojka byla skvěle   sehraná a to tvoří film tak   dobrým.
Ale nutno   ocenit i další herce - Mark   Strong, Rachel McAdams a   další.
Filmu nijak   neublížilo, že se neřídí   Doylovými příběhy a dělá   Holmese trochu akčnějším,   naopak to jenom prospělo.
markes13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Holmes
Vynikají snímek z   holywodské produkce. Robert   Downey předvedl vynikající   výkon. Děj byl hodně   akční.
Velmi dobrá   zcéna bylo oběšení lorda   blackwooda na konci, sherlock   ukazal svoji chytrost i   bojovnost. Doufám že bude   příští díl. Good
jones1240
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2011
výborná podívaná
Tento film se mi moc líbil je   akční inteligentní a   krásně vtipný.Je to opravdu   zábavná podivaná bez   jednoho hluchého místa   opravdu to stojí za to.
pusinkadenniska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2010
film se mi líbil. dokonce byl   i hodně zábavný. fakt jsem   se nasmála. můžu   doporučit.
Baz78
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.4.2014
Odporné
Hloupé, trapné, bez   vtipu... Víc slov je mi lito   k tomuhle hnusu psát 1   hvězda, škoda že nejde   nula...
milujufilmy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2014
robert downey jr. sherlock holmes
Dalsi vyborny film ktery si   vybral robert downey jr.hraje   sherlock holmes,sherlock   holmes resi pripad kde udajny   lord blackwood zmizel z   hrobky.Jenom sherlock holmes   muze chitit lorda blackwooda   aby se nestalo neco   priserneho. Doporucuji.
AliceCullen.com
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2009
prave jsem prisla z kina velmi   vydareny snimek a perfektne   odvedene role Roberta Downeyho   jr.a Jundea Lawa a Rachel   McAdams, proste   uzasne..velkolepe a dramaticek   uzasny film..
Amidamaru
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2010
efekty vypadají dobře, akce   je tam až moc... ale kde je   proboha Sherlock Holmes... ten   kterého znám z detektivek...   nevím o tom že bych někdy   četl že by se věnoval   bitkám v hospodě... že by   se akčně vrhal mezi mnoho   nepřátel skákal z budov a   podobně... bylo to jen velké   zklamání...
Rudyamon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Znáte mé metody, Watsone ...
Tento film je pro mně velkým   překvapením a to   příjemným. Kdo by čekal   klasický příběh Sherlocka   Holmese, byl by na jedné   straně sklamaný, ale na   druhé straně by to   sklamání bylo vyvážené   opravdu skvělým příběhem.   Guy Ritchie vložil do   příběhu prvky poměrně   moderní, ale žádný z nich   nepůsobí nevhodně. Hlavním   postávám se nedostává moc   těch vlastností, které je   charakterizují v díle Sira   Arthura Conana Doyla a mnohé   vlastnosti mají zcela   překvapivě nové   (kupříkladu Watson není jen   nemotorná část týmu,   která slouží jen na   zvýraznění geniality   Sherlocka Holmese, ale   chlapík, který je neméně   akční jako Sherlock a   dokáže to pěkně   roztočit), přesto ale film   nepostrádá kouzlo   "sherlockovských"   příběhů ani kouzlo staré   Anglie. Neméně zajímavá je   triková část filmu, kde   krásně vidíme Londýn v   době, kdy se stavěl Tower,   jsou to opravdu hezky   udělané scény. Docela   dobře jsem se pobavil i když   je film podstatně méně   mysteriózní a krimi, než je   uvedeno v popisu a hodně   komediální, což naproti   tomu v popisu vůbec není,   ale co je jeho velkým plusem.   Představitelé hlavních   rolí jsou skvělí, zvlášť   Robert Downey Jr.,   představitel Sherlocka   Holmese. V každém případě   se těším na dvojku, jen aby   to nedopadlo jak většina   pokračování ...
pecak9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Takže na tenhle snímek jsem   byl velice zvědavý. Po   shlédutí mi došlo, že jako   samostatný film je to docela   dobré. Ovšem jak vylepšily   Sherlocka Holmese, to mi   přišlo trochu přitažený   za vlasy a myslím si že se   tento snímek měl jmenovat   jinak. Protože mi přišlo,   že jediné co ze Sherlocka   zbylo, je jeho jméno. na   závěr bych chtěl říct,   že jako film to špatné   nebylo, ale komu se líbí   klasický Sherlock, tak se mu   to moc líbit nebude a   příjdemu to trošku jako   parodie na Sherlocka Holmese.
klistatko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Bezvadný film,Zrovna včera   jsem na něm byla v kině a   nenechal mě dojít si ani na   WC :-D Prostě dobrodružství   a humor S.Holmese byl   žůžovej :-) moc   doporučuji,ten film mě   nadchnul :-)
realwoman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Kto ocakaval klasickeho   Holmesa, mal si vsimnut meno   rezisera, ktory sa o tohto   posledneho postaral.Z dielne   Madoninho ex predsa nemozeme   ocakavat standard. A zase   nesklamal! Perfektne   vybicovany dej, retro   ciernomodre zabery, spomalena   kamera a flesh kusky, ktore   pouziva len Ritchie - to je   pre neho typicke. Vyborne   atypicky a mozno pre niekoho   nepochopitelne nakruteny   Holmes v podani vynikajuceho   Downeyho jr. ma nenechal   chladnou a veru som si ho   pozrela este raz.Tlieskam!
Blizard
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.6.2010
Blizard
Parádička paráda film se mi   líbil není to už tak   običejný Sherlock Holmes už   se tam i pere bitky sou dobré   skoro při káždé bitce si   představoval průběh boje a   tak se i stalo paráda.
Pííítr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Líbily se mi scény,kde si   S.H. plánuje,jak zpacifikuje   protivníka a jeho dedukce a   logika.Neni to však   detektivka jako taková.Ale   zábavný film u kterého se   nenudím a rád se podívám   na pokračování.
sima14
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2010
Klasického Sherlocka Holmese   mám velmi ráda a tohohle   filmu jse se celkem   "bála" - po tom, co   jsem o něm slyšela a   četla.Ale musím říct, že   mě velmi příjemně   překvapil -   výborný,dokonalý film   ..Rozhodně doporučuji!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32789minih32789Svatba v terénu (1972) [TV film] 
Svatba v terénu n
minih33330minih33330Městečko aneb Sláva vítězům, čest poraženým (2003) 
Městečko aneb Sláva vítězům, čest poraženým n
minih16512minih16512Poslední císař (1987) 
The Last Emperor n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih31654minih31654Dotek zla (2000) 
Bless the Child n
minih24696minih24696Stíhán a podezřelý (1978) 
n
minih16688minih16688Pošťák vždy zvoní dvakrát (1981) 
The Postman Always Rings Twice n
minih150785minih150785Comrades (1986) 
Comrades n
minih60126minih60126Děcka jsou v pohodě (2010) 
The Kids Are All Right n
minih42667minih42667Muž pro domácnost (1978) [TV hra] 
Muž pro domácnost n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Sherlock Holmes 3 (2021)

 Sherlock Holmes 3 (2021)
Sherlock Holmes 3 n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)

 Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
Sherlock Holmes: Hra stínů n
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: Guy Ritchie

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Mít tak holku na hlídání (1980...

14:30 - 15:05

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani