Duben
ohodnotit

Sex ve městě

Sex and the City

Další název:
Sex v meste (SK)
Rok:
2008
Délka:
146 minut
Premiéra v ČR:
5.6.2008
„Čtyři kamarádky se topí v luxusu a citových problémech.“

Komentáře k filmu Sex ve městě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Barunka33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Sex je náš
Film mě opravdu nezklamal a   musím říct, že se těším   na další pokračování,   vůbec nevadí, že film trvá   dvě hodiny, protože je   opravdu povedený. Carrie a   její banda-prostě super.   Dokonce jsem dotáhla do kina   i přítele, který neviděl   ani jeden díl a překvapil   mě a bez remcání koukal až   do konce.
Alfie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Tento film je převážně pro   skalní fanoušky serialu!:)   Film je uzavřením všech   seriálových epizod a stává   se přehlídkou luxusu a   osudů čtyř hlavních   hrdinek. Pokud máte rádi   serial, film Vás určitě   potěší:)
Christie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Pro me naprosto dokonala   romanticka komedie. Prehlidka   luxusu, skvely humor, nechybi   prekvapeni a ani konec jako z   pohadky. Podivana, u niz nelze   nez zavidet a ktera vzdy   zarucene zvedne naladu. Rada   bych dala desitku, celkovy   dojem z filmu mi ale bohuzel   kazi Jennifer Hudson roli   Carriiny asistentky, ktera   zoufale neumi hrat. Skoda.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2011
Překvapivě poměrně   důstojné zakončení   seriálu - důstojné ovšem v   mezích žánru... a při   znalosti celé anabáze   seriálu, jak se vyvíjely   životy 4 hlavních   protagonistek... Bez tohoto   povědomí se film stává   podivnou hrou 4   extravagantních   čtyřicítek. Pokud ale   divák čeká "něco jako   seriál", nebude zklamán   a já jsem byla dějem   příjemně překvapená.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Sex and the City
Snad žádný fanoušek   seriálového Sexu ve městě   si jeho filmové zpracování   nemohl nechat ujít,   začínáme tam, kde jsme   naši čtveřici dam opustili.   Carrie je stále s Božským a   chystají svatbu, Samatha je   stále Samantha a co si budeme   povídat, přesně takovou jí   milujeme, Miranda prochází   krizi ve svém manželství se   Stevem a Charlotte je ve   šťastném manželství.
Sex ve městě je přesně   takový jak ho známe opět s   řadou vtipných   scének,nekončících hovorů   našich hrdinek a plný   charismatických mužů,   samozřejmě velkým základem   je Pan Božský. Já jsem byla   spokojená, seriál miluju a   tak sem tam se vracím k   tomuhle prodlouženému   potěšení s názvem Sex ve   městě.
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Moje noční můra před mou   druhou svatbou. Naštěstí   ženich necuknul...
Seriál jsem nesledovala,   ale film se mi líbí.   Ačkoliv to čtvero ženské   sebestřednosti je trochu   předimenzované. Muži tak   nějak poletují kolem.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2013
Předně je třeba zdůraznit,   že tento film je určen pro   fanoušky stejnojmenného   seriálu a zvláštní význam   bude mít především pro   ženy a snad ještě   transvestity. Mužské   publikum nebude mít tolik   pochopení pro ječící   čtyřku zralých, dobře   situovaných, emancipovaných   a extravagantních   Newyorčanek, z nichž každá   prochází určitým mezníkem   ve svém životě, ale   zároveň ho prožívá spolu   se svými nerozlučnými   kamarádkami. Snímek má   svoje slabá místa,   především je to délka   filmu, kdy navíc druhá   polovina ztrácí šmrnc a   vtip, tento nedostatek však s   pomocí přihmouřeného oka   nahradí svět bláznivých   modelů, úžasných botek,   neuvěřitelných šaten a   luxusních restaurací, ale i   trocha sentimentu a   kouzelných momentů, které   nejsou zaměřeny pouze na   efekt, ale září lidským   teplem tak, že vás musí   dojmout - mě dostaly   zvláště prostřihy   silvestrovskou nocí,   provázené fantastickou   hudbou a setkání Mirandy se   Stevem na Brooklynském   mostě. Nesmím zapomenout na   láskyplné nasnímání   velkoměsta, kdy se obrazy   portálů   pětihvězdičkových hotelů   klidně koupou ve špinavých   kalužích a vy už chápete,   proč jeho obyvatelé nosí   trička s nápisem "I   LOVE N.Y."
Leeslie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Vpodstatě 4 poslepované   díly seriálu s větším   množstvím šatů,bot,s více   vráskami Carrie a s více   protivnější a špatně   zahranou Charlotte.Jinak   příjemná podívaná,která   dle mého názoru vyšla   nadprůměrně...
Pitrisek20
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Jelikož jsem se na několik   dílů ze seriálu divala tak   jsem věděla na co jdu a   myslím že to bylo i docela   dobrý.Proto to doporučuji   lidem co už pár dílů   viděli a ti co neviděli ani   jediný díl tak těm se to   moc líbit nebude.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
V rámci pokračování osudů   hrdinek ze stejnojmenného   seriálu je to odpovídající   snímek, jako samostatný film   bez předchozích souvislostí   by se tohle dílko zařadilo   do průměrných snímků o   vztazích s jiskrou humoru.   Vzhledem k tomu, že seriál   znám, splnilo se moje   očekávání, nebyla jsem   šokována řečmi a akcemi se   sexem a popřála jsem Carii   hodně štěstí s   Božským-konečně, i když   Aidan byl lepší!
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Seriál si nenechám ujít, u   filmu jsem přemýšlela, jak   ho ohodnotit. Nenadchne, ale   jako oddechovku ho beru.   Divák ví předem, jak to   dopadne, ale i tak, kdo by v   životě nechtěl zažít   šťastný konec??!!
roza3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2009
jo a ne
Každá dezadaná holka po   30..která žije ve městě,   celé dny je v práci a   potkává pořád ty stejné   tváře..každá taková na   kterou po padesátým   nefungujícím potkání se s   chlápkem padne beznaděj a   depka..tak ta by si tenhle   film pustit měla..jak to   říct..je takovej očistnej.   To 6e hlavní hrdinku její   princ nechá stát před   oltářem to se američani   pochlapili.Ano, Božský se   celou to dobu choval přesně   tak. Není možné jiné   řešení. Ponížit a   strapnit ji víc nemohl..Ten   prodanej byt..a sbalit to   všechno....ve chvílí kdy se   C.nastěhuje znova do svého   bytu...pokud je vám jako jí   (teď myslím věk a   zážitky) víte že TOHLE už   je napořád. Že ONA už se   nikdy nevdá. Že už nikdy   nenajde odvahu s někým   bydlet...že princ není pro   každou...a že to vlastně   není TAK hrozný...a tak   přilepenej konec beru jako   úlitbu americkým   děvčatům. Nás evropská,   by to do depky   nedostalo...Jako lék na   určité situace...a v   určité životní   etapě...doporučuju..Docela   vás nakopne. A od toho přece   filmy jsou...
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Sledoval sem to svého času   celkem pravidelně, ale pak se   mi to zhnusilo. Vzpomínám na   epizodu, jak přítel hlavní   hrdinky přišel do jejího   bytu a brousil parkety. No a   protože se nemohla   soustředit na psaní (čemuž   rozumím) tak šla do hotelu.   Kde samozřejmě potkala pana   Božskýho a vyspala se s   ním. (čemuž nerozumím).   Jestli to má být návod pro   moderní nezávislé ženy,   jak se mají chovat tak je to   super. Hlavní je si to   intelektuálně zdůvodnit ve   sloupku s kámoškami.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2008
Na začátek bych asi napsal,   že nepatřím mezi vášnivé   fanoušky seriálu ale i tak   jsem většinu epizod sledoval   s chutí. Na film jsem se   nějak výrazně netěšil ale   byl jsem docela zvědaví   jestli tvůrci dokážou   zaujmout více jak dvou   hodinovým filmem když si   doteď vystačili s 30   minutami. Film se více než   seriál zaměřuje na hlavní   hrdinky a mužské osazenstvo   je úplně odsunuto na   vedlejší kolej. Víceméně   je zde vše co mají fanoušci   seriálu rádi ale ta délka   je opravdu moc a humoru docela   málo. Určitě ale potěší   to, že ženské hrdinky se   chovají a dělají to samé   jako v seriálu. Pokud   patříte mezi opravdu   vášnivé fanoušky seriálu   klidně si hvězdu připište.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Velmi sladke-pozor na cukrovku :)
Z pohladu chlapa tazko   hodnotitelny film,ktory je   presyteny romantikou a presne   zasahuje cielovu skupinu v   podobe nezneho pohlavia.Snaha   o poskytnutie priestoru   vsetkym hlavnym hrdinkam vsak   ubera na hlbke pribehu,snaha o   politicku,pohlavnu a inu   korektnost je smiesna a masovy   happy end sa podoba   romantickym brakom od   Steelovej ci nemeckej   produkcii.Film doporucujem   zenam,ktore si mozu smelo   pridat dva body k celkovemu   hodnoteniu.
andriy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Tak jsem přežil tu celkem   ukrutnou stopáž a musím   konstatovat, že ikdyž film   je orientovaný na ženské   publikum, tak v tomhle   zataženém, deštivém dnu   mne celkem bavil i s tím, že   je jasný, jak se film bude   vyvíjet. NEURAZÍ, NENADCHNE.
sismik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2010
V podstatě lepší než jsem   čekala. Na odreagování a   pobavení vynikající. Občas   film doplňuje dobrá hudba a   sem tam se najde opravdu   dobrá hláška. Pro fanoušky   seriálu je asi povinnost ten   film vidět, a pro ostatní to   není ztráta času
aurora45
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Ještě jednou Carrie a spol.
Znám TV seriál již těch 10   dlouhých let ajsem jeho   fandou. Film jsem očekávala   s určitými obavami, které   se ale k mé poměrné radosti   až tak nenaplnily. Film je   sice natočen dle mého gusta   hodně pod americkým   vnímáním života, ale   přesto jej beru jako dobrou   oddechovku i s určitým   napětím. Doporučuji.
RM
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.11.2008
Uff. Dlouhý a vážně   přemýšlím nad něčím, co   by se mi opravdu líbilo.   Příliš nedoporučuji   mužskému pokolení a   střízlivému ženskému   také.
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Jelikož jsem neviděl ani   vteřinu z jakýkoliv epizody   seriálu, tak mi ten film   prostě nic neříkal. Jako   oddechovka určitě dobrý,   ale z toho co jsem viděl, jde   o film převážně pro   ženský, protože to je   drbárna jak prase, to bylo   vážně na palici. :-)
No a vzhledem k tomu, že   jsem vážně ze seriálu   neviděl ani prd, tak tady dam   5, protože koukatelný to je,   ale nadšený budou asi jen   milovníci toho seriálu.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Průměrná   komedie,podprůměrné   herecké výkony,průměrné   herečky,jen občas zábavné   chvíle jinak nuda.Lepší je   seriál.
mikee007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.5.2011
Už jsem říkal,že film by   se měl posuzovat očima   někoho pro koho byl   stvořen.
Sex ve   městě není stvořen pro   mě!!!!
Jsem   zaujatý,strašně   zaujatý,ale vidím příběh   o čtyřech povrchních   namyšlenejch nánách,které   mají jen dvě starosti:sehnat   si na sebe co nejdražší   hadry a nějakýho vola   ,kterej jim je koupí a aspon   chvíli vydrží jejich   stupidní tlachání. Ten ,kdo   pak tuhle podmínku opravdu   splní,musí být opravdu   "Pan Božský" (v   originále Mr.Big..tedy   velký),protože jinak by s   těmahle dorotama nemohl   vydržet.
Pozitivum- i   když je Kim Catrall asi 150   let,vypadá stále skvěle a   sexy. Opět omlouvám svůj   subjektivní, šovinistický   názor,ale nemůžu si   pomoci.
P.S. prý je to   vtipné,já si to nemyslím.
ras84
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Sex v meste (2008)
priemerný film, priemerní   herci... škoda sa   rozpisovať, proste tie roky   seriálu si pýtali   celovečerák, ale producenti   s ním prišli neskoro, v   čase, keď už aj tak   priemerný seriál trpel   kvalitatívnym úpadkom. a   film ho verne kopíruje. ale   ako bodka za seriálom budiž,   no.

+   začiatok, keď celý seriál   (tuším 10 sérií)   natlačili do asi 3 minút
+ snaha o dej
-   snaha vyťažiť z úspešnej   značky ešte nejký ten   dolár
- gýčovosť
- seriál mal aspoň   občas nejaký ten vtip, tu je   ho ako šafránu
Pjotra108
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Snad mě ostatní nesežerou
Nikdy jsem nebyla fanynka   tohoto seriálu a ani tento   film nezměnil můj názor.   Seriál, či film pro   třicátnice nebo   čtyřicátnice, které už   dávno ztratily svou lásku a   probudily se z pohádky, a   tohle jako útěcha. Nikoho   jinýho to snad nemůže   bavit. Film je přehlídkou   luxusu a konzumu, reklamou na   drahý (ale stylový!)   lifestyle jako něco, po čem   každá (prý) žena touží.   Ve filmu se mi líbilo pár   Samanthiných hlášek a   naturalistické scény jejího   souseda, který si pořádně   užíval:)
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.3.2009
Sprcha i pro fanoušky
Proč?Proč?Proč?Jsem velký   fanoušek seriálu Sex ve   městě,ale nechápu,proč se   musel vyrobit tak zatraceně   špatný film.O nepovedené   svatbě jsme všichni viděli   spoustu filmů.Seriál těžil   podle mě z komických   situacích v partnerských   vztazích a různých   nedorozuměních,které   seznamování a sex   přináší.A to ve filmu   absolutně chybí!Celek se   tváří skoro jako drama,ale   není to drama.Za více jak   dvě hodiny stopáže jsem se   pobavil a to jen lehce při   nevolnosti Charloty.
Na   filmu se dosyta vyřádili   přední módní   návrháři,ale stačí to na   kvalitní snímek,který si   seriál Sex ve městě   zaslouží?Já říkám   rozhodně NE!
FLA
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.7.2018
Vydržel jsem cca 40 minut,   víc se nedalo, fakt tohle mě   minulo. Upištěný,   uječený, nevtipný nebo   nemám ten typ humoru v   mozkovně abych ho zpracoval,   soráč ale už více NE!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43703minih43703Dexter (2006) [TV seriál] 
Dexter n
minih49087minih49087Chceš mě, chci tě (2009) 
The Ugly Truth n
minih37124minih37124Alfie (2004) 
What’s It All About, Alfie? n
minih46127minih46127Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 
Harry Potter and the Half-Blood Prince n
minih49085minih49085Milionář z chatrče (2008) 
Slumdog Millionaire n
minih51312minih51312Coco Chanel (2009) 
Coco avant Chanel n
minih11434minih11434Lid versus Larry Flynt (1996) 
The People vs. Larry Flynt n
minih45552minih45552Speed Racer (2008) 
Speed Racer n
minih40521minih40521Apokalypsa (2006) 
Southland Tales n
minih36729minih36729Vdaná snoubenka (2008) 
The Accidental Husband n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Sex ve městě 2 (2010)

 Sex ve městě 2 (2010)
Sex ve městě 2 n
Sex and the City 2
Žánr: komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Patrick King

(pokračování)

Sex ve městě (1998) [TV seriál]

 Sex ve městě (1998) [TV seriál]
Sex ve městě n
Sex and the City
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Daniel Algrant, John David Coles

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vražda Rogera Ackroyda (1999) ...

22:05 - 23:45

0 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Kozoroh jedna (1978)

21:35 - 23:40

30 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

NOVA - Inferno (2016)

20:20 - 22:45

105 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

22:00 - 23:45

5 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697752
Fotografií: 763812
Plakátů: 376392
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

Jízda králů (1989) [TV inscenace...

Jízda králů
Jako rodáka z jižní Moravy   mě tady pár věcí   potěšilo, ale obecně vzato   si myslím, že tenhle   televizní kousek potěší   asi víc milovníky více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10